Arkadaşlar eminim yeni nesil ergen gençlik "o kim" diyecekler o muhteşem karizmayı görene kadar; onlar değişik saçı başı tuhaf yeni nesil oyunculara bakıyorlar ama eminim Al Pacino hayranı burada da vardır.
Ben Scarface ile tanıdım kendisini 8 yıl önce ve hayatımın dönüm noktası oldu. Olgunlaştırdı beni o film, sigaraya da başlattı ama resmen çok etkilenmiştim hala da izliyorum sıkıldıkça. Tüm filmleri ve kendisi harika, siz hangi filmini beğeniyorsunuz?
Bir silah çekti hepimizi tabanca tüfeğe bağımlı yaptı :)
Aamiri sevmem sinemadan anladığımı gösterir sinemadan anlamam da al pacinoyu çok sevdiğimi gösterir kıyaslama yapmayı hiç sevmem ve de sevdiğim film konusunda da ayırt edemiyorum 2 filmi Scent of a woman Scarface
Kadın kokusu filmiyle oscar almıştı kesinlikle tavsiye ederim ama al pacino sorusu soran biri bunu kesin izlemiştir. Sitede böyle adamlar oldugunu bilmek çok güzel be. nasılım nasılım trollerinden gına geldi
Al Pachino'nun filmlerinin hepsi de birbirinden güzel, ama aralarından seçmem gerekirse Şeytanın Avukatı ve Kadın Kokusu derim :)
Bu adamı paçozlar beğenmeye bilir, kısa boylu olduğu için, onlar için oyuncu demek uzun boylu ve sarışın mavi gözlü demek, Al Pachino'yu anlamaya kapasiteleri yetmez.
baba 2 bence en iyisi, yaralı yüz baba1-3 , kadın kokusu, kazanma hırsı, carlitonun yolu çok iyidir. şeytanın avukatı, kirli para, köstebek, köpeklerin günü güzeldir
Godfather tabisi <3 Scarface'le de kapışır gerçi ama Kadın kokusu'da fena değildir hani ;) Velhasıl kelam hastasıyız kendisinin 'çirkin seksi erkekler' familyasında başı çeker :)
herkes benim nickimi yazmış.. SCARFACE.) bencede en iyi filmleri '' scarface ve kadın kokusu '' baba filminide ekleyebiliriz ama o filmde marlon brando daha ön planda..
Godfather çok iyi yapım ama gönlümüzde Scarface ile taht kurmuştur kendileri.(Tanımayan var mıdır? diyecektim ama Barış Manço'yu bilmeyene rastladım ben, şaşırmam)
scarface berbat bence, sanki bir dönem mafya teması tutunca ''bi film daha çevirelim biraz daha kopartalım'' der gibi çekilmiş.. en iyisi şüphesiz godfather.. şeytanın avukatı da iyiydi.
Bütün filmlerini severim ben onun filmleriyle büyüdüm zaten tamda hayalimdeki erkek ama tekrar tekrar izleyipde doyamadigim filmleri godfather. scarface. carlittos way
En İyi Cevaplar