"Menajerimi Ara" dizisiyle ünlü olan bir oyuncuydu.. Seçim sonrasında paylaştığı storyler ile gideceğini duyurmuş. Storylerini de bırakıyorum;

"Menajerimi Ara" dizisiyle ünlü olan bir oyuncuydu.. Seçim sonrasında paylaştığı storyler ile gideceğini duyurmuş. Storylerini de bırakıyorum;

Kendi tercihi tabi. Ünlü olsan da bir kadın olarak, bu ülkede yaşayan bir vatandaş olarak bazı şeylere tahammül etmek zor. Gidip gitmemek tercih meselesi ben olsam gitmem ama gitmek isteyenlere de saygı duyarım.
Haklı. Bazı seviyesizler yaftalamış belki bu kişinin ulkeye hiçbir faydası yok ki sanmam en azından bunlara göre görünüşüyle ülkenin daha batılı gözükmesine katkı sağlıyor bir de ülkeye gerçekten yararlı olan kişilerin gittiğini düşünemiyorum. Ameliyatlarda felan kasap abjed, ünilerde ciklet nejla…
Zengin değilim onun için gitmek isteyenler elbette gidebilir saygı duyarım, ha giderken de olur da seçimlerde oy kullanmak lazım olur, bir gurbetçi olarak kullanmamasını tavsiye ederim.
Asla kolaycılığı, kaçağına kuvvetli olmadım, her türlü mücadeleye tarafım haksızlığa, adaletsizliğe menfaat düşkünlerine karşı savaş verdim yine de vereceğim
Cevap
39Cevap
Gitmesini dört gözle bekliyorum gadası. Ama gideceğim diyen çok insan var. Ama kimse gitmiyor.
Param olsa zaten giderdim ben ama yok maalesef
Ülkemizde kadınlara, bilim, sanat, eğitimle uğraşan insanlara değer verilmediği sürece bu göçler artacak ve tek istekleri insan gibi yaşamak başka bir şey değil. Maalesef biz cehaletle savaşamadık öyle bir noktaya geldik sadece insan gibi yaşamak istiyoruz. Kendi toprağımızda ikinci insan muamelesi görmek istemiyorduk, insanlar aç ve yoksul her gün ismi ve cismi belli olmayan mülteci gruplarından taciz ediliyoruz kendi yiyemediğimiz ekmeği onlara veriyoruz adaletin, özgürlüğün ve en önemlisi güvenliğin eksik olduğu bir ülkeden gitmek istemesi gayette doğal ve en büyük hakkı. Bende ilk fırsatım da maalesef gideceğim.
Burada yazılan yorumları okudum da bizden iflah olmazmış, evet bir sanatçı gitti sanki o ülkenin ayağıydı gibi yorumlar yapabilirsiniz ama gerçekten de bu sanatçılar teker teker böyle gidiyor ve sizin bunun sebeplerini durdurmanız gerekiyorken kadını aşağılamaktan başka bir şey yapmıyorsunuz buna sebep olanlara adamsanız lafınızı söyleyin.
Bu ülke cahillerle zaten gelişemez, cahil toplumların en büyük özelliği sanatçıya eğitimciye, insanlara değer vermemesi ve Ahsen'in gitmesi çok doğal. Aşağıda bazı yorumları görünce sadece acıyorum cahillik çok kötü bir şey.
Gidebilir ülke onun sayesinde ayakta durmuyor sonuçta hele ki şu CHPnin ittt sürüleri gidecem gidecem diyorlardı onlar bir gidemediler işte onların gitmesini bekliyorum lafla aslan olunmuyor icraatla olunuyor lafla aslna kesil icraata fare kadar olama en çok ana avrat sülale sövdüğüm cinsler
Hadi sg sanırsın ülke bunlar sayesinde ayakta duruyordu da gidince yıkılacak
Imkân olsa İnan ülkedeki tüm gençler gider. Ben de dahil ama o imkansızlık insanın elini kolunu bağlıyor
Karşımdaki insanın gözünde ayrımcılık istemiyorum diyorlar en büyük ayrımcılığı kendileri yapıyor. Defolup gitsinler.
Adam Adam!!
Yanlış anlaşılacak şimdi 😅
Görüşünü beğendim yanlış anlayan da anlasın 😂
Evet yanlış anlaşılmasın kadınım ben😂
ahah Kadın Kadın!! 😂
@masakocaayii Ahsen'in yaptığı ayrımcılık tam olarak ne oluyor?
Defolsun gitsin diyen arkadaşlar, Avrupa'da herhangi bir ülke bize kapılarını açsa en önden siz gidersiniz. O yüzden sizi ciddiye alamıyorum kusura bakmayın.
Sadece sanatçılar değil, doktorlar, öğretmenler ve diğer vatandaşlar da gidiyor. Ben de Kanada'ya gitmek istiyorum. Gelenler ise sadece Suriyeli, Afgan ve diğer mülteciler.
Yurt dışına gitmek isteyenler ve gidenler en doğrusunu yapıyor.
Defol git siz Türk değil bizansin cocuklarisiniz ahahaahajwieidoofofofn
Türklüğün ne demek oldupunu bilmiyorsun ebu cehil :D
👏👏
Senin ondan daha az Türk olduğun çok belli, senin yaptığın cümleyi bir tek mülteciler ve Araplar kurar sen tam bir vatan hainisin.
Bende gitmek istiyorum imkanlar çok zor gözüksede birşeyler yapmaya çalışıcam.
At gidip …. dönerler başka ülkede yüz bulamayınca, çok gördük giderim ülkeyi terk ederim diyenleri şimdi hepsi suspus oturuyor bir yere gittikleri yok
Ülkesi için bir şeyler yapma istegi yoksa defolsun gitsin sonra kendine Atatürkçüyüm felan da demesin ama
%60 Suriyeliden hırsızdan hak yiyenden memnunsa geriye gitmek. Atatürkçülükle ne alakası var
Imkanim olsa bu adam basta okdugu surece donmem ülkeye bende giderim ekonominin icinden gecti halk hala koyunluktan vazgecmedi bu milletle bu ulke ileriye gitmez basa gelende bu sekilde milleti tek bir haber kanalı ile kendine bağlar iste boyle
Gitmek istemiyorum, Bu ülke kimindir biliyormusun zor zamanlarda , iyi zamanlarda'da bu ülkenin yaninda olanlarindir Korkarak kaçanlarin değil
Chp de alsa ben zaten yurtdışında bir dönem kalmayı istiyordum. Tamamen kültürel ve ekonomik sebepler ile.
Mantıklı bir karar. Bende kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum
Bende gidecem yerime Suriyeli afacan Özbek Kırgız Pakistan'a gelsin mutlu mesut yaşasın.
Bende Moskovaya gitmeyi planlıyptum bakalım yaza kadar bir an evvel topuklqmanın niyetindeyim.
gitmek isteyen gidebilir haklı oldukları sebepler de olduğunu düşünüyorum fakat ben olsam gitmezdim.
Biz ülkemizi seviyoruz. Beğenmeyen S olup gidebilir
Ülkenin neresini seviyorsun be sana ne faydası var diyecem düşünüp durucan boşver😂
Örnek ver😂
Senin gibiler gitse çiçek gibi olucak yeminle niye gitmiyorsunuz koyunlar sizi
İmkanı olan ve aklı olan zaten durmaz bu saatten sonra.
Benim param yok, olsa dk durmam. Koyunlarda suri ve afgan kardeşleriyle yaşasınlar
Çok gülüyorum böyle tiplere girenlere. Dersin ülkenin demirbaşları..
Gidebilsem tabiki giderim elime o fırsat geçerse affetmem
Benim içinde uzak bir ihtimal değil. Önümde ufak prüzler var sadece
Aslında ülke düzeldiğinde geri almıcaksın bunları valla
Bende gitmek isterim ama Ahsen simdi r yapti gitmicem falan diye bişey ğaylasmiş öyle demedim yanliş anlasildi diye
Bende istiyorum bakalım fırsatı yaratırsam tabi ki gidicem
Nereye gidecem kimsem yok ki zaten kazancım yetmiyor gidersem kaçak giderim.
Abicim isteyen istediği yere gidebilir sanki bana ya da ülkeye ne faydası var gitmek isteyen çekip gitsin bu ne tantana
Güle güle gitsin onun gibi insan çok bi ahsen gider öteki gelir sıkıntı değil
Para biriktiriyorum 50 bin dolar biriktirince kaçıcam
İmkanım olsa bağlasan durmam da işte imkan meselesi
Biz şehirler arası yolculuk yapamıyoruz sen yurt dışı diyorsun🤦🏻♀️🤦🏻♀️
İmkanım olsa giderim
Mantıklı olanı yapıyor.
En doğru kararı vermiş.
İmkanım olsa samimi söylüyorum giderim.
Çoktan gittim.
Güle güle yallah tazzik
en azindan gidebilme sansina sahip..
Ahsen abla çok haklı bende gitmek istiyorum
Evet istiyorum! Ama elden bir şey gelmiyor!!!
Cehennem e kadar yolu var
Keşke bütün chpkk lilar gitse 😁😁😁
Sanki bunlara göre ne varsa. Cefayı çeken bizleriz
Defolup gidebilirsin.
Gidebilir herkes istediği yere
Ayyy çokta tın defolabilir istediği yere
cehennemin dibine gitsin
Çokda tın 😃 kapı orada
Sınır kapıları açık, gidene kal demek olmaz.
Açık olsa en başta sen ve senin gibiler giderdi. Almanya da hep sizin zihniyetin olması canlı ispatı zaten.
Gitmeyi istiyorum ama imkanım yok
Çoğu ünlü ülkeyi terketti :)
İmkanım olsa bende giderim 💆♂️
Ülkenizi satacak kadar dusmezsiniz ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?