Hakan Sabancı Cannes Film Festivali amfAR galasında Hande Erçel'i yalnız bırakmadı.
Birlikte objektiflere poz veren çift görenleri hayran bıraktı.🤩
Sizce bu ilişki evliliğe gider mi?

Hakan Sabancı Cannes Film Festivali amfAR galasında Hande Erçel'i yalnız bırakmadı.
Birlikte objektiflere poz veren çift görenleri hayran bıraktı.🤩
Sizce bu ilişki evliliğe gider mi?

Zengin avcısı Hande Erçel, bu kızı severdim güzelliği konusunda oyunculuk konusunda çok başarılı bulmuyorum ama bugün bakıyorum nerede zengin parasını rahat bir şekilde koşacağı adam varsa onun peşine gidiyor.
Durmadan başka başka adamlarla yatıyor şimdi de bu adamı yiyor. 😊
Bana samimî bir ilişki gibi gelmiyor. Hakan, Hande Erçel'in sürekli güzelliği ile övülmesinden ve çok popüler olmasından, yurtdışında bile tanıması sebebi ile sevgili olmak istediğini düşünüyorum. Türkiye'nin en popüler kadını'nı elde etmek. Bu onun için bir övünç kaynağı.
Hande ise, Yasemin Ergene/Özilhan gibi olmak istiyor.
Cevap
16Cevap
Gitmez.
Bunların nesine kım neden hayran acaba? Bır tanesı soyadı ve parasıyla kadınları tek gecelık kullanan playboy... dıgerı sevgılı olmadıgı bır ajdar kalan Hande... ıkı capkın bırbırını bulmus bunların evlenmesı mucıze olur
Şu Hande Erçel denen kadından nefret eden sadece ben olamam yaa o kadar sevimsiz ve yapmacık geliyor ki.
Hakan'ın düşürmediği zengin ünlü kadın kalmadı allahtan fakiriz yahu 😂😂😂Onla bunla takılacak felan sonra daha zengin orta güzel mazbut bir aile kızını alırlar buna 😂 Çok şeetmeyin 😂
Bununla takılan kızın kendıne saygısı yoktur hos karsısındakıde tam para avcısı ya neyse
Tencere kapak olur o anca yakişir 😂😂
aslında bu tarz ınsanlar bırbırını bulsa notralize ederler kendılerını doğal selesyon 😅 boyle boyle pıyasadan yok olurlar ama ıste bu hakan gıbıler kım bılır kac masum kızın kanına gırdıler
Ya bunlar gonul eglendirme pesinde olan insanlar normalde ama nedense bu iliski de bir evlilik olacak gibi geliyor ama tabi sonra klasik bosanmaya gider😂
Gerçek sevgiyi bulana kadar bu bilinçsiz çıkar ilişkileri devam eder durur. Şu anlık bu ikisi beraberler ama gelecekte onlarca başkaları ile olacaklar
Bu hande ingilizce konuşanlara boş boş bakıyordu abi şaka mı biraz kafanızı da geliştirin utandım ben onun adına
Hakan beyle de sevgili olmayan bir ben kaldım herhalde.
Sanmam, ciddi gelmiyorlar bana.
Hande gibi 8 karıyı aynı anda üst üste koyup becerebilecek potansiyelde adam, niye tek kişiyi nikahına alsın lan? Güzel hayal dünyası
Evlenmez olum o adam piyasadan elinden geçmeyen kadın kalmadı manyak mi evlensiz hergun başka kadınla beraber
Ünlülerin hayatı sizi neden bu kadar çok ilgilendiriyor
Evliliğe gitse ne yazar, 6 ay sonra boşanırlar zaten
Gala gala olalı böyle bir adı olmamış zaten. Hande Erçel de reçel kıvamı vermiş.
Bu kerem mi ne onla değilmiydi ak 2 güne sevgili falan değişiyorlar gdfg
Hakan Sabancı ve Hande reçel ilişkisi mümkün değil evliliğe gitmez biraz takılırlar biter
Bu zengin erkeklerde gram akıl yok. Normalde de akıllı değil bu tür ama 🙄
Vaybe hande eski mahallede ayten abla'nın torunu nerelere geldi :))
Gider de sonu ne olur orası şüpheli. Çoğu ünlü gibi bunlar da boşanabilir evlenseler bile.
Gitmez çünkü adam kızın sürekli göz önünde bulunmasndan ve ilgi görmesinden rahatszmis
Hakan Sabancı denen heriften nefret ediyorum, Eminim şu an Handeleyken bile kırıkları vardır Hande Erçel 'i de hiç sevmiyorum tencere kapak iki çapkın umarım evlenirler açık ilişki olur onların ki büyük ihtimalle ikisi de çapkın
Neden 2 insan yan yana gelince oaaağğğ evlenirler mi diyenler oluyor
Valla ünlülere de yazık her şeyi sorgulamayın eyi değiiilll
Adamın piyasada götürmediği kadın kalmadı. Yakında kadınlardan sıkılıp erkeklere sarmaya başlayacak diye korkuyorum.
Hande erçelden nefret ediyorum merve boğlurun eskilerini bırakmalı bence
Karakter olarak benzedikleri için olabilir
Beni ilgilendirmiyor.
Bu adama güven olmaz yaa evlilik adamı değil bence
Bence hayır ikisi de başka amaçlar peşinde
Hiç sanmıyorum
Evlenseler de ikisinden de kurtulsak yarabbi
Giderse gider ilgilenmiyorum
Yani bn nerde duracaklarını merak ediyorum aslında
Hakan sabancı nefretim hiç bitmeyecek
kova-yay ilişkisi ciddiye gider net
Dönmez, dönse de uzun sürmez