Güncellemeler
+1 yıl
Bir annenin en acı olayı: Emre yüzünden ciğerleri yanan bir kadın; devamı burada: https://www.youtube.com/watch?v=4NbQbsrXgFc
Sabahın Sultanı Seda Sayan'da tartışılan görüntüler, Emre'nin annesi Nazlı Hanım'ı delirtti. Konu ilk Nurgül ile başlamıştı ve daha sonra çıkan görüntülerle Nazlı Hanım çıldırdı.
İlk Nurgül'ün ayağını yıkayan Emre, annesini delirtmişti ve topluma rezil olduğunu öne sürdü. Daha sonra iddialaşmalardan sonra daha büyük bir olay yaşandı. İşte o görüntüler;
Bu sefer de kayınvalidesinin ayaklarını yıkadı. Sizce erkeklik gururunu yerin dibine mi soktu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevdiğim kadının ayaklarını yıkarım masaj yaparım sadece.
Emrenin sallakligina bakar misin annesine diyor ki seninkini de yikiyim ya kardesim sen anneninkini de yikayip yikamaman onemli degil annenin demek istedigi sey yapma diyor ezilme diyor sen hala anne seninkini de yikiyim diyorsun
Emre bence iyi niyetli, verdiği cevaplara göre öyle anladım. Bunu rezillik değil de ne bilim büyüklere hizmet sanki hürmet gibi görüyor.
Erkeklik denen birsey var simdi ben erkegim tamam mi gidip evde karima hizmet etsem olur mu?
Niye yapayim erkek olan benim
Emre iyi niyetli ama yanlis yapiyor iyi niyetini yanlis yapiyor
bende uzuluyorum emreye yazik cocuga
Ama o yurdagul hanima cok sinirlendim o emreye boyle ayak yikattigi icin kalkip gidip tokatlayasim geldi o derece sinirlendim
Kullandırıyor kendisini cidden. Başka Nurgül mü yoksa Türkiye'de yani cidden, Emre zor çıkar dışarıya artık, erkekliği rezil etti.
Emre seviyor diye yapti tamam eyvallah
Ama o nurgulun annesini affetmiyorum kac yasinda insan boyle yapar mi sen rezil ettin adami
Annesinde kabahat çok, fazla uzattı cidden, izin ver evlensin, gerçekten bir musibet bin nasihattan iyidir yani.
Anneler her zaman haklidir bunu bil
Boyle esini kullanan eziyet eden bir kadinla evlenmesine izin vermemeli
Ben bi kizla ugrasiyordum annem olmaz dedi sonuc olmadi evlenmek icindi hemde
Abi yaşasın görsün yani bu kadar diretmeye gerek yok
Annem o kiz seni sevmez dedi olmaz dedi ben israr ettim konusacaksin kizla diye gitti konustuk ettik ben konustum hepimizde konustuk olmadi. hatta erkek arkadasi cikti yani.
Annelerin sozunu dinleyin benden sana tavsiye
bunları izlemek neden bu kadar eğlencelii zcbxnnc
Emre'ye üzülüyorum çok ama eğlenceli de çok iyi niyetli bir erkek, yazık ediyor kendine bence.
oynuyorlar be, iyi prim kasıyorlar sonuçta
Böyle oynanmaz mı ki yaw, sokağa nasıl çıkacak bu Emre?
Evet yıkar fakat toplum içinde değil! Bunlar zaten rezil olduğu için farketmez onlara😂
Emre'ye üzülüyorum ben ama çok iyi niyetli, kibar ve naif bor çocuk. Onu bildiğin kukla gibi oynatıyorlar.
Evlendikten sonra neden hala tv'deler? Çok rezilce değil mi? İşi gücü yok mu bu adamların
Klip falan çekmiş Emre ama bilmiyorum. Evlendi de Emre'nin annesi rahat vermiyor sorun o😄
Bu malları kim izliyor ya
Ne ayak yıkaması🤮
Yıkamasın benim elim var
Ohaaaaaa😱😱