Yıllar yıllar öncesinde eski nesil kuşak olan neneler, kocalarının ayaklarını yıkarlardı. Daha sonra bu algı zamanla yıkıldı tabi. Gel gelelim günümüze, sevdiği kadının ayağını yıkamak, erkeklik gururunu incitir mi yoksa sevdiğine romantik bir jest olarak mı algılanır?👀
Eli kolu tutmuyorsa bir engelliliği varsa tabi olur, ama eli kolu tutan bir insanın da ayaklarını yıkamak sevgi gösterişliğinden bir şey değil. Bana pek samimi gelmiyor böyle şeyler.
İslamda var boyle bisey erkek esinin ayaklarini yikamali ilk evlendiginde cunki erkek guclu kadin zayif ve zarifdir onun karsisinda gururunu ezib ayaklarini yikarsan nefsinide ezmis olursun. Yani icden ice anlarsin kadininda senin gibi insan oldugunu evlendikden sonrada saygi duyarsin. Ben erkegim triplerine girmezsin. Allah erkege gucu kadini korusun diye verdi. Gucunu kadina gostersin diye vermedi.
Yalakalık olsun diye yikiyorsa irite olurum.. yikatmam zaten dee.. hani yorgunumdur , hastayimfir ya da bir sebebe binaen yıkar , yardımcı olmak amacıyla işte o zaman çok hoş bir centilmenlik örneği olur. kalbimi kazanır..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
5 ay
muhtac değilse yıkamam yani geçeriz karsılıklı herkes kendş ayagını yıkar ben ara sır asıcak suyla ölü derileşr falan temizliyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
5 ay
Darkwebden mi aldın bu fotoğrafı kaç senelik fotoğraf