Güzel oyuncu nasıl oyunculuğa başladığını anlattı. "Evimizde internet yoktu. Bağcılarda büyüdüm ben yapabildiysem herkes yapabilir. Bilinmeyen numaralardan bir ajansı arayıp oyuncu olmak istiyorum dedim. " diyor.

Güzel oyuncu nasıl oyunculuğa başladığını anlattı. "Evimizde internet yoktu. Bağcılarda büyüdüm ben yapabildiysem herkes yapabilir. Bilinmeyen numaralardan bir ajansı arayıp oyuncu olmak istiyorum dedim. " diyor.

İnsanların başarı hikâyelerinden ilham almaya bayılırım. Tebrik ederim bravo. Bugün epey canım sıkkın. Neslihan' ın açıklaması moral oldu. Işıltılı insanları severim, teşekkür ederim😎
Ben bu kızı ilk 2000'li yıllarda yaprak dökümü dizisinde gördüm ozamanlar çocuktum, kendisi de zaten çocuktu yani o döneme baktığımızda internet daha çok iş yerlerinden kullanılıyordu, evlerde bilgisayar almak ve İnternet bağlatmak o dönem için lükstü yani doğru söylüyor olabilir
Cevap
8Cevap
Olabilir neden olmasın ki gadası
İyi ki de olmuşsun, oyunculuğunu çok beğeniyorum Nesli ❤️
Bizim evde internet olduğu için ellamm ünlü olmadık
Bilinmeyen numaralardan aradigina göre rast gele numara çevirip telefondaki kişi bu numaranın ajansa ait olduğunu söylemesine nasıl inanıp güvenirsin ki dolandırıcı mi kimdir nedir nesidir bu kadar atılmaz yalan
Neslihan benim liseden arkdaşım aynı mahallede oturuyorduk internet olmamasına şaşırmam 😝
Andırıyorsun da sanki shskjdjd
Sen Neslihani andiriyorsun
Aynen güzelim de geç😂
Varmış herkesin bir hikayesi
Kesin oyle olmuştur
Öyle diyorsa öyledir.
hiçbir şey demiyorum
Komik geldi xd
Samimi değil
Vay yazııkkk
Şanslıymış
İnternet cafe?