Eşinizin çok beğenilen biri olması sizin için sorun olur muydu?

Eşinizin çok beğenilen biri olması sizin için sorun olur muydu?

Yani kıskançlık biraz kompleks meselesi. Tamam dozunda oldu mu normal hatta belki de olması gereken ama eşin çok yakışıklı ya da güzel diye herkesten, her şeyden kıskanıp, etrafını rakip görürsen kafayı yersin.
Kadının bu söyleminden bile kalite akıyor. Kimisi bunu kıskanır, kimisi de gururlanır. Kız arkadaşıma olan saygımın artma sebebidir bu mesela. Benim çevremde çok güzel yakın kız arkadaşlarım var ve kız arkadaşımla sevgilimi tanıştırdıktan sonra eve geldik ve bana ''kadınlarla yakın arkadaşlık kurabilmen +10 puan sana'' demişti. Çünkü bir erkeğin yakın kız arkadaşı yoksa, çoğu zaman o erkeğin kadınlarla ilişkisinde bir sorun var demektir.
Çok beğenilebilir bence bında bir mesele yok. Önemli olan beğenilere karşı nasıl bir geri dönüş yapacak olması. Ben mesela biri tarafından beğenilsem, bunu olabildiğince mütevazı ve soğuk karşılamaya çalışırım. “eyv knk o senin güzel bakışın” gibisinden bir tepki veririm. Kaldı ki beğeni almayı seven bir insan da değilim
Şu sosyal medya öperek falan foto paylaşılması görgüsüzlük görmemişin eşi sevgilisi olur gibi tamam öp tabiki sarıl ama bunu insanlarla paylaşmak doğru değil kıskançlık sebebi değil
Cevap
23Cevap
Niye kıskansın ki adam onun nasılsa gadası
Umursamıyorum bile.
Akıllı bir kadın o, çok akıllı. Neden kıskansın ki, sadece kendine ait Kıvanç, herkesin hayalinde lakin Başak Hanım herkesin hayalini yaşıyor. Dizilerde öpüşüyor Kıvanç lakin o sadece dizilerde kalıyor, bitiyor lakin Başak Hanım her daim yanında, dizi arkadaşları bugün var yarın yok, neden kıskansın ki, o dizi arkadaşlarıyla görüşmeyecek bile dizi bittiğinde. Kendisini istediği gibi, dilediği gibi seven tek kadın Başak. Elbette ki gurur duyar, herkesin hayalini yaşıyor çünkü, Kıvanç sadece Başak Hanım'ı seçti , sevdi çünkü. Niye Başak Hanım kıskansın , Başak Hanım'ı kıskanır herkes
Bizler ve onların hayata bakış açısı çok farklı
Kadın zaten adamın popülaritesini bile göre kabul edip evlendi
Bunu sorun haline getirmeyecek tabiki
Kadın da kıvançtan pek farklı değil güzellik açısından bakarsak. Kadını pek tanımıyorum ama kıvanç abiyi güzellikten çok oyunculukla tanıyorum. Güzellik olarak denklem diğer kısım onlara kalmis
Kadın kendine ve eşine güveniyor ne mutlu. Bazı erkekler de kadınlar da azıcık güzelsin deyince şahlanıyor poposu kalkıyor :D Keyifli akşamlar..
Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Herkesin hayran olduğu bir insanın seni seçmiş olması insanın gururunu okşuyor.
Kadın kendine güveniyor, akıllı kadın ve kıvaçta onun, onun kocası. Millet istediği kadar beğensin.
Ben aldim ben kaptim hığğğh demis ve eklemis. Cekemeyen anten taksin diye 😁
Adam, "adamsa" bu laf edilir.😇 Kadin da etmis...
Kıvanç çok sıradan geliyor bana neden herkes abartıyor daha yahuşukluları var bence 😏
Hadi canım oradan kim daha yakışıklı Recep İVEDİK’mi? Tamam zevkler ve renkler görecelidir fakat Kıvanç TATLITUĞ sıradan değil!
Cevabını bildiğin soruları neden soruyorsun ozaman ve kendin de cevabını veriyosun😅
Pardon özledilerim bir daha olmaz 🤣🤣🤣 Söz daha dikkatli olacağım.
Benim sevgilimi beğenmesinler, benim sinirlerim bozuluyor
değil elbette öz güveni yüksek kadın tebrik etmek lazım
Onu kıskan bunu kıskan bu mantıkla nerde gebeş tipsiz erkek varsa etrafınıza çekersiniz.
Benim olan birini beğenmeleri hoşuma gitmez. Ayrıca güzellikle gurur duyanlar, görselliğe önem veren tiplerdir.
Ne büyük gurur , kıskançlıkta hisetmem nötr olmaya Özen gösteririm heralde
Kendisi en çok kıskanilan kadınlardan biri. Kadınlar tarafından. 👍🏻
İnsanın kendisine güveni tam ise eşini kıskanmaz. O sana aittir zaten diğerleri anca beğenir.
Adam benimse dönüp geleceği yer benim yanımsa bitmiştir.
Niye kıskansın ki. Adam boşansa servetinin yarısını alır :D
Hayır ya şöyle köşene çekilip eşini izleyip grurlanmak, bunu yaşasanız kıskanclık nedir bilmezdiniz
İnsan kıskanır hele severse daha bir kiskanirda... eşini biliyor ise hiç sıkıntı olmaz diye umuyorum
Küçük kıskançlıklar olabilir ama benim için de guru verici olurdu 😂
Bende eşimin beğenilmesinden memnun olurum yeter ki o kimseyi beğenmesin 😂
Herkes Kıvanç ı beğeniyor, Kıvanç ise Başak ı. Ne güzel😍
Kıskançlık bir hastalıktır.. Türk kadınları cidden özgüvensiz olduğu için kıskançlar..
Kocası her ay dizi ayağına bi kadını götürüyor.. Bunlar domuz gibi eş kıskanma yok
Herkesin elde etmek istediği birini elde etmiş neden kıskansın ki?
Daha doğrusu çoğunluğun diyelim
o anlamda söylemedim ama nereden biliyorsun başka kadınlar ile birlikte olduğunu belki olmadı? elde etmek derken, beğenmek anlamında kastettim
Kimsenin günahını almak istemem o yüzden bu konuda yorum yapmayacağım 🤷🏼♀️
1000 kişi esime baksa ama eşim tek bana baksa asla kiskanmam
Çok beğenilen biri sevgilim olmazdı
Hayir degil, erkekler benim sevgilime baktiginda bende o gururu yasiyorum.
Sorun olur benim için.
Elbette kıskanırım ama gurur duyarım.
Yoo olmazdı ben de gurur duyardım
Gururlanirim. Ama içten içede kıskançlık olur
değişik bir kafası var
Kıskançlık olur tabi ama o gurur duyuyor
Çok haklı bende olsam aynı şeyleri söylerdim
Beğenilmeyen bir eşe sahip olmaktan kat kat iyidir
Olmaz hele bi baksınlar yanındakine..
Benden çok dikkat çeksin istemem şahsen
Hayır a q her şeydendw kıskançlık çıkarmayın
Evet olurdu kıskanırdım hemde fena
Değişik bunların kafası
Aksine benim için gurur verici bir şey 😅
Hayır özgüvenli insan kıskanmaz
Hayır hiç kıskançlık krizine girmem
Kadın anlayışlı helal olsun valla
Haklı. Allah bozmasın
Çok da haklı yerinde bir söylemde bulunmuş.
Ünlüler ilgilendirmez beni
Yengemizde güzel kardeşim sezdim wkdkf
Hey Allahim🤦♀️😂
Kıvancı hakediyor bu kadın kezolar anlamaz
Kıvanç çok tatlı bakmış öşydfggf
Abi onlar beğeniyor ama o ona sahip bence güzel
Gâvatlıkta zirve
Hayır olmazdı
Başak ta fena değil ama
Kiskanclik sebebi
Ben kıskanırdım ya😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?