Magazin Bu kez tarzlar değil danslar yarışıyor! Simge mi, Hadise mi? Kim daha iyi dans ediyor? Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Simge Hadise Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu kez tarzlar değil danslar yarışıyor! Simge mi, Hadise mi? Kim daha iyi dans ediyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Simge daha iyi bence, ayrıca daha doğal görünüyor. 1 0 Yorumla
soyluberatt Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 41% +1 yıl Ya ne dansı... g. t sallamaktan başka ne yapıyorlar sizde dans diyorsunuz. 3 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl İkisini de izlemedim, bilmiyorum. Hadise her zaman daha başarılı ama. Bence odur 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Hadise kaç yıldır bu sektörde o yüzden Hadise. Ama şarkı olarak ve tarz olarak Simge. 1 0 Yorumla
CanCancano Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl İkisi de iyi kıvırıyor dans çokta umrumuzda sanki başka yerlere bakıyoruz 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Magazin konusunda 479 cevap paylaştı. Simge hadiseyi gecer 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Simge daha iyi bence, ayrıca daha doğal görünüyor.
Ya ne dansı... g. t sallamaktan başka ne yapıyorlar sizde dans diyorsunuz.
İkisini de izlemedim, bilmiyorum. Hadise her zaman daha başarılı ama. Bence odur
Hadise kaç yıldır bu sektörde o yüzden Hadise. Ama şarkı olarak ve tarz olarak Simge.
İkisi de iyi kıvırıyor dans çokta umrumuzda sanki başka yerlere bakıyoruz
Hadise hot kadin
hadise varken simge kim
Hadise baliketliyken ck cekici
ikiside iğrenç
Simge hadiseyi gecer
Bu konuda Hadise daha iyi bence...
Bi Shakira etmezler :P
simge sağın diyorum
simge de hadise de çok iyi
ikiside güzel.. seste var, show'da..
Hadise bence