Hangisinin konserine gitmek isterdiniz hangisi daha iyi?

Gülşen

Simge
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
seksilik ise olay simge ile gülşeni rakip yapmak hani abesle iştigal olmus bence. ki bence aralarında ucurum var. genclerbirliği ile real madridin macı gibi. neyse cok yermeyim:D
basarı olarak ise gülsenin kariyeri tabi daha üst bence. müzik kariyeri daha uzun hitap ettiği kitle daha genis. daha cüretkar giyimi var. bu işin bi tarafı da böyle uclarda yasamak cesaret işi neticede. marjinallik bu işte genişlemenizi saglıyor malum. ama kalite olarak bakacak olursak bence simge asagı kalmaz. son dönemlerde gülsenin kariyeri hani öyle aman aman patlamadı. yeni sarkı cıkaracaksın. ama öyle hit. cunku sen en toptasın artık. tırıvırı sarkı cıkaramazsın. eski albümleri cok güzeldi. son dönemlerde albumculugu bıraktımı ne pek duymaz olduk sesini. simge ise bende hep kaliteyi temsil etmiştir. dandik albümü yok.
tabi bi de infial bir soylemi vardı. kimileri bana kızabilir ama ben bu görüşteyim. sarkıcı isen işini yapmalısın. siyasete girmemelisin. toplumun önünde herkes dikkatli konusmalı. bir kesime hakaretvari konusmak olmamalı. imamhatipli değilim ben ama bir kesime sapık denirmi ya. biz şimdi desek gülsen dünden razı herkese veriyor böyle cıbıldak giyinen modern görünümlü sarısınlar direk kasardır desek misal. kimisi öyle düşünebilir. ama arkadas ortamında dersin. neyse ya. cok uzattım. herkesin fikri kendine. orada bence kendini kücülttü.
bence kendisi artık y dısına acılmalı dicem de yasıda gecti. o parlak yıllarında büyümeye calısmalı idi. isterdim ki ülkede soyle uluslararası sarkıcımız olsun. misal türkiyede şarkıcı olarak beyonce biliyor dimi. bizimde dünyaya hitap eden popüler olsa. tarkan bi denedi yapamadı.
bu arada simge erkekler aleminde tatlıs harikulade enfes mükemmel biseydir. adnan okyarın kediciklerinin tüm övgülerini hakeder. adnan abi gibi değil ama hakkıyla hakeder. dünyaya hatun gelmedi demesinler diye gelmiş. bi tane begenmeyeni görmedim. klonlanma ımkanı olsa onu klonlar erkekler. hayallerin ötesinde hatun dişi kişilik:D simgecim benim ya. yok bieşi
Gülşen'in eski şarkıları çok güzeldir. Şu sıralar Simge'nin şarkıları bir tık iyi gibi. Seksi olarak düşünmedim. Bir erkek gözü ile bakayım sjsjsjksks :D Simge daha seksi geldi şu an sorudaki resimlere bakınca :D
başarı seksi olmayla mı ilişkili? önce bunu öğrenmek ya da sormak gerekiyor. Simge'yi pek bilmiyorum. bu yüzden bildiğim için Gülşen'i tercih ediyorum
Cevap
59Cevap
Ben Simgeciyim doğrusu ama Gülşen'in şarkıları daha güzel özellikle 2000'ler popta Gülşen 1 numara. Ses olarak ikiside güçlü oktava sahipler.
ya bence simge biraz daha kendını ıspat etmesı lazım sesını begendıgımı dun soylemıstım zaten sanada ama Gülşen bu yanı boru degıl :) seksılık olarak Gülşen bayagı yaslandı... Simge orada ona fark atar...
lakin sunuda yazayım @birsuskuncicek gülşen şu şarkıyı cıkardıgında ben askerdım... tum gazıno ekrana kıtlenıyordu 😂 o zaman kı gulsen bambaskaydı
bence mıllet başarıdan zıyade seksılıge gore oy vermıs..
İkisinin de konserine gitmek istemezdim zira konser vücut sergileme yeri veya podyum değil. Şahsen Tarkan, Hayko Cepkin, Duman, Teoman, Kıraç, Seksenler, Pentagram, manga iyi bence.
Harikasn
Teşekkürler. Sorudan sonra farkettim de özellikle Türkiye'de en çok dinlediğim rock, metal, blues türlerini erkekler domine etmiş. Kadınlardan sesini fena bulmadığım aklıma gelen tek isim Sertap Erener
Yabancılardan kadın solistler arasında Halestorm grubunun solisti şu sıralar dikkatimi çekti
Kadnlarda vega iyi nil karaibrahilgil iyi
Baktım da ikisi de fena değil Nil'i Kanatlarım Var Ruhumda şarkısından hatırlıyorum. Ama Vega bir tık daha iyi gibi
Erkeklerden erkin koray dinle😍
Onu biliyorum öyle bir geçer zaman ki şarkısını söyleyen kişi. Bence sesi güzel zaten eskilerden birisi. Mavi Işıklar da çok güzel
Ses beni cok etkiler
Müziğin zaten ana konusu doğrudan nasıl bir sesin ortaya çıktığıdır
Mantıklı
Gülşen her daim favorimdir. Çok severim kendisini fikren ve karakter olarak. Tabi ki Gülşen. Tabi ki gülşsni sevmem, Simge nin kötü olduğu anlamıa gelmiyir simge de çok başarı
"Bugün mükemmelim beybi hatun Gülşen gibi sexsi" şarkısı bile var :d Bence ikisi de değil sexsilik çıplaklıkla paralel bir şey değil en zeki kadın en sexsi kadın.🪁✨
Gülşen'i çocukluğumdan beri kliplerini kapatip radyodan dinlerim. Vücut şov yapmasina gerek olmayan biriydi kendine yazik ediyor. Simge'yi sanatçı olarak görmüyorum.
İkiside biryerlerini açarak zirvede kalıyorlar başarı Yok yanj bunlarda güzellik seksilik dersen simge derim
Başarı dersek gülşen türkiyenin en iyi santçılarının başında gelir. Ama seksilik ve güzellikte simge ağır basar.
Beşiktaşlı kadınlar her zaman kalbimizin kartaliçesidir tabi ki simge
Neden ya
Gulsenin piyasaya ilk ciktigi zamanki guzelligi beni benden alirdi ama Şu an kadin olarak gormuyorum onu.
Bu sebeple Simgoş tan yana oyum
Hehe "ben daha ölmedim" diyen 40 üstü kategori. Bunlar hep Josef Mengele'nin geliştirdiği cerrahi tekniklerin ürünleridir 😎.
Gülşen sekste iyi, Simgenim duygusal yönü daha ağır. Tecrübeyle sabit
Gülşen tabiki Simge ne yaptı Aşkın olayım şarkısını İcardi patlattı o bişey yapmadı ki
İçleri boş 'tekrar tekrar deneyiniz " yazılan içki kapakları
diğerini tutmuyorum da Gülşen'den bir ben mi nefret ediyorum?
Simgeden yana kullanıyorum tercihimi gülşene bakmam bile
Görsele göre karar vermem böyle bir konuda. Gülşen yılların sesi ve bestekarı ben gülşene giderdim
Gülşen çok daha eski ama ben Simge'yi daha çok beğeniyorum.
Arada kalite farkı var Simge biraz daha yeni jenerasyon bence Gülşen
İkisi de seksi değil. Gülşen TR nin en iyi pop şarkıcısı bana göre
Tarkan varken değil bence
İkiside çok başarılı ve güzel kadınlar ama artık ikiside yaşlandı ya
İkisi de kötü örnek
En İyi Cevap