Güzel oyuncu 6 yıldır evli olduğu eşi Kadir Doğulu'nun ihanet iddialarına ilişkin açıklamada bulundu. "Gürültülü ortamda normal bir konuşma." dedi. Kadir Doğulu her röportajda eşine aşkını dile getiriyor.

Güzel oyuncu 6 yıldır evli olduğu eşi Kadir Doğulu'nun ihanet iddialarına ilişkin açıklamada bulundu. "Gürültülü ortamda normal bir konuşma." dedi. Kadir Doğulu her röportajda eşine aşkını dile getiriyor.

Neslihan hanıma Allah tez vakitte akıl fikir versin diyorum. Kadınlar kendilerini aşağı çeken bu tip erkeklerden bir an önce kurtulmalı. Gerçekler bu kadar net bir şekilde açıkken aksini iddia etmek kendini kandırmaktır. Sonunda çok üzülecek...
Bu magazin denen rezillik yasaklanmalı
Midem bulanıyor artık
Adamlar ünlü olduklarına pişman oluyor
Kimi sevmiyorsa ya da kimi. İlişkisinde kriz var ne yapıp edip onları ayırmaya çalışan sayfalar
Program lar
Yeter be
Aldatma varsa iki medeni insan konuşur anlaşır ayrılır bu kadar basit
Magazin yüzünden kadınlar rezil oluyor
Erkekler rezil oluyor
Hele bide çocuk varsa bir ömür çocuğun kafasında travmalar oluyor bu haberler ile
RTÜK nerde
Bu kadının bu adamın her istediğini yapması bana garip geliyor. Kariyerini düşürecek bir dizi de sırf kocası istedi diye oynuyor. İmajını sırf onun için zedeliyor. Açık ilişki için tüm kariyerini çöpe atmak bana mantıklı gelmiyor. Başka şeyler var gibi. Psikolojik şiddet yaşıyor olabilir. Tehdit ediliyor olabilir. Şantaj yapılıyor olabilir.
Gürültülü ortam ama kocan elin karısının dudak kenarına yapışmış nasıl gürültülü ortam ama. Bilmesek gürültülü ortamları yutturursunuz tek marjinal sizsiniz çünkü
Cevap
32Cevap
Boşuna savunmuş diyebilirim. ama kendi hataları tabi ki de beni ilgilendirmez ünlüleri konuşmayı oldukça saçma ve gereksiz buluyorum. belki de o kadar kıskanç ya da takıntılı değillerdir. bu yüzden de normal karşılamıştır durumu. zaten bir şey olduğu zaman genelde bu ünlüleri içeriyorsa medya bunu direk haber yapar veya olayları çarpıtarak anlatırlar
Helal olsun eşine sahip çıkmış gadası
Neslihan’ın aldatmayı yutacağını düşünmüyorum. Ünlüler bizim kadar kıskanç olmuyor. Muhtemelen bizim kıskandığımız şeyleri onlar normal karşıladığından dolayı sorun etmemiştir. Kadir’in kız arkadaşını ve dostca yakınlığını sorun etmez diye düşünüyorum. Biraz da paparazilerin abartılı yansıtmasından dolayı aldattığı düşünüldü.
Bence aldatmadı ama ünlü genişliği denen bir şey olduğu için aşırı yakınlığı bile sorun etmiyorlar 😅
Unluler de asik olmadigi, sevisip opusmedigi surece cok sorun olmuyor. Hatta eger dizi film cekimindeyse bunu bile yapiyorlar. Demet ozdemir evliyken Dunyayla benim aramda dizisini cekti. O da mesela sevisme sahneleri iceriyordu. Kendi kisisel hayatinda sevismiyorsa sorun etmiyor unluler. Baska kiz/erkekle samimi samimi gezseler de no problem😅😂
Her oyuncu öpüşme sahnesi çekmeyebiliyor. Ya da koca dizi boyunca 1-2 defa öpüseceği bir dizi secebilir. Örneğin Belinda filminde defalarca kez seks sahnesi vardı. Neslihan Atagül baya ünlü değil mi? Yani ona başka teklifler de gelmiştir içinde seks olmayan. Yokluktan seçmedi bu rolü. Neslihan Atagül’ü çok beğenen biri olarak söylüyorum bunu. Gerçekler bunlar..
tamam da rol bunlar bir sürü var böyle film meseleye buradan bakmak yanlış. Oyunculuk yapıyor ve oldukça normal ama diğeri gerçek hayat ve sahteliği yok evli bir adam gerçek hayatta bir kadınla bu denli yakın olamaz. O rol ve profesyonel bir iş. Ama diğeri tamamen iğrenç ve yakışıksız, aldatmak ve yanlış olan o.
Valla şimdi eğri oturup doğru konuşalım güzellik. Bu kız çok ünlü mü? Ünlü.. Bu kıza seks içermeyen birçok iş teklifi de geliyor mu? Geliyor. Bu işi kabul etmese parasız ya da işsiz kalır mıydı? Kalmazdı. Kendisi ve eşi buna rağmen bunu sorun etmiyorsa bana göre genişlik. Gelen tek teklif bu olsa ve ünü düşmesin diye kabul etse anlayabilirim ama öyle bir durum yok.
Mesele burada rolü kabul edip etmemesi değil. Şimdi ne diyeceğiz o zaman Neslihan da kabul etmeseydi bu rolü mü? Değil. Mesele bu adamın gidip kadını aldatması. Olay bu kadının oynadığı rol ile hiçbir alakası yok. Bu şahsiyetsizliktir , karaktersizlik. Bu onun işi kabul eder etmeseydi konusu bambaşka. Problem evli bir adam çıkıp orada burada kadınlarla dip dibe diz diz yanak yanağa bu rahatlıkla olamaz. Aldatmış ve bu konunun Neslihan'ın filmi ile alakası yok.
Ben film konusunu neden açtım? Ünlüleler çoğu şeyi kıskanmıyor ve ortada aldatma olmayabilir dedim. Bizim gibi kıskanc olmadıkları için Kadir'in birine sarılması, yanaktan öpmesi falan Neslihan için sorun olmaz dedim. Buna örnek olarak da filmi gösterdim. Yani demeye calistigim sey "onlar bizim gibi kiskanc olmadigi icin sorun etmiyorlar."
Sadece kadınlar için demedim aslında. Konu kadın olduğu içindi. Bana göre evli insanlar böyle sahneler çekmemeliler. Elbette işleri gereği sarılma sahneleri olabilir ama sevişmek falan çok fazla 🌸
Anlaştık 🤝😅
Sen kiskancmisn?
Elbette… @fearlessdr Aslinda bu kiskanclik da denebilir mi bilmiyorum. Seven sahiplenir ve benim sevgilimse ya da esimse de sahiplenme hakkim da yetkim de var diye dusunuyorum
Ya bu adam din tasavvuf seriat falan konusup sonra diskoda takilip bir de kadinlara sesini duyurmak icin samimi pozisyonlara giriyor... nerden baksan evlenilecek dinlenilecek bir insan degil... aldatip aldatmamasini tartismiyorum bile rol arkadasiyla samimi goruntuleri vardi
Ya sinan akcil da oyle 4 tane iamm nikahli esi varmis... kari kiz olunca nasil dindar oluyorlar baska zaman diskolar eglenceler partiler
Şu soruyu cevaplasam önüme düşmesinden kurtulabilir miyim? Çünkü ikisini de tanımıyorum ve hakikaten hiç umrumda değiller yani. Hadi bir deneyeyim.
Kadına büyü mü yaptı nedir anlamadim🤣🤣 Kemalim yapmaz Mesude bile kabullendi, Neslihanda tık yok.
Kadir Doğulu'ya gelince bekliyordum ben zaten. Kim ahlaktan çok bahsediyorsa ondan bir naneler çıkıyor.
Sadece bu fotoğrafa bakarak yorum yapmak aşırı mantıksız fkkdkd. Çeken kişi bu açıyı yakalayana kadar 1000 tane fotoğraf çekmiştir. Kısaca işin aslını bilmeden yorum yapmak cahilliktir
Bence Neslihan hanım bağımlı kişilik kadir de bunun farkında ve kaybetme korkusu yok neslihanda elimden gitmesin diye kendini kandırıyor kiskanmiyomus gibi yapar. Mecbur hisediyor çünkü
Ne kadar önemliymiş bunların aşk hayatı ya. Bilmem kaç tane yorum almış. Çok önemli değil Neslihan da onu aldatabilir bence problem değil
Ben olsam ben de herkese karşı tepkimi normalmiş gibi gösterirdim, ama asıl başbaşa kalınca gösteririm tepkimi olabilir mi böyle bir şey ya
Kadin gürültülü ortamda normal bi konuşma demiş duyan da gürültülü ortamda normal bi öpüşme dedi sanacak 🤣🤣
Öpüşerek mi konuşuyormuş gürültülü ortamda 🤣🤣 bu kadın g. vatsa yapacak bir şey yok, çeksin o zaman aldatılmayı. Müstehak buna..

Kadir'im yapmaz
İnanasim gelmiyor ama bunlar unluler o yuzden inaniyorum
Eşi böyle demişse, böyledir. Başkasına bir şey demek düşmez.
Benim enayilik
Kemalim yapmasss jajsjs gürültülü ortamda dudak kenarı öpülüyor herhalde okeeeeyyy 🫠
Görmezden gelmesi kendine yaptığı en büyük saygısızlık adam resmen aldatmış Görmezden geliyor
Öyle değilse bile sizi ne ilgilendiriyor evliliğe müdahale etmeyin
kim abi bunlar meşgul ediyorlar bizi tanımıyorum etmiyorum
cidden hala savunuyor mu adam kadinin dibine girmis ya
Çünkü neslihanı aldatmadı kadir kendisini aldatır skwjshwnndnf
İkisi de rahat insanlar bence problem olmaz aldatsada
İlişkilerde güven saygı edep aslinda aralarındaki ilişkide oydu aslında
Aldatıldığı bariz. Lakin konduramıyor veya kabullenemiyor olabilor zor durum
Dudak kenarına değil kulak kenarına konuşursun gürültülü ortamda ama neyse bizi alaka etmez.
Dışarıya karşı öyle görünmüştür ama evde canlı okumuştur 😂
Allah aşkına safmisiniz canım mısınız Neslihan herşeyden haberdar açık ilişki yaşıyorlar o yüzden bu kadar rahat ve saçma cevaplar veriyor bu canım

bu geldi aklima
Açık ilişki yaşıyorlarmış ee haliyle normal karşılıyor. Oldukça mide bulandırıcı bir olay
O sadece bir öpüşmeydi aslında Neslihanı seviyor (!)
Ah Neslihan keşke biraz gözünü açabilsen her şey ortada
Adamın niyeti öpmek değil suni teneffüsmüş zaten hemen yüklenmeyin ne yobaz milletsiniz💅
Saçma sapan evlilikler birde dertleşiyorduk demez mi sfsfsgj
Ben de Neslihan Atagülü savunuyorum, açıklama ile takdirimi kazandı
Doğru soyluyor gurultu ortamda oyle birsey olsa neslihan bir dk durmaz
Kemalim yapmaz mı deseydi😂
ben neslihan ve kocasının çok iğrenç fantezi hayatları olduğunu düşünüyorum. üçlü dörtlü besli nedense böyle düşünüyorum
Ünlüler ilgilendirmez beni
Bence de bir şey yok bu niye bu kadar abartıldı ki
Gurursuz, karaktersiz oyuncular işte.
kocasi zengin olanlar aldatmalari gormezler
Neslihan ve ben akıllanmayız😄
Üstünü örtmeye çalışıyor bence
Onların problemi 😎
Doğrudur guveniyor demek ki kocasına
Ya çok safsın ya da çok seviyorsun Neslihan
Evet evet çok normal aldatma. Yok kesinlikle
Artık kaç kere aldatıldıysa alışkanlık yapmış
Görmek istemiyorum bu haberi ya