Gülben Ergen bir tarladan "Depremi unutmayın." çağrısı yaptı. Tarla sahibi tepki gösterdi! Her an her şeye duyarlı olmak mümkün mü?

Gülben Ergen bayramda depremzedelerin yaralarını sarmak için Hatay'daydı. Yol üstünde bir tarladan yardım çağrısını yenilemek isteyen bir paylaşım yaptı. Gelincik tarlasında olduğunu söyleyen Gülben Ergen'e tarla sahibinden ve sosyal medya takipçilerinden tepki geldi.

Tarlanın bir ekin tarlası olduğunu ve mahsüle zarar verebileceğini dile getiren tarla sahibi, "Kimse tarlama girmesin." dedi.

Deprem duyarlılığını savunurken, çiftçinin mahsülünü gözden kaçırdığı konuşuldu. Ben kötü niyet olmadığını ve hoşgörülü karşılayıp, uyarmanın yeterli olacağını düşünüyorum. Sonuçta insanız ve gözden kaçırabildiğimiz, o an düşünemediğimiz şeyler olabilir.

Siz her an her açıdan duyarlı olabiliyor musunuz? Sürekli her açıdan bilinçli olmak sizce mümkün mü?

Günben Ergene tarla sahibinden tepki geldi.
Günben Ergen'e tarla sahibinden tepki geldi.
Tarla sahibi videolu paylaşımıyla Gülben Ergene seslendi.
Tarla sahibi videolu paylaşımıyla Gülben Ergen'e seslendi.
Gülben Ergen bir tarladan "Depremi unutmayın." çağrısı yaptı. Tarla sahibi tepki gösterdi! Her an her şeye duyarlı olmak mümkün mü?