Magazin Güzeller içinden bir seni seçtim! Siyah en çok hangi ünlüye yakışmış? Prista Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Ben Afra Saraçoğlu diyorum sizce? Serenay Sarıkaya Hande Erçel Afra Saraçoğlu Hadise Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güzeller içinden bir seni seçtim! Siyah en çok hangi ünlüye yakışmış? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,8b cevap paylaştı. Afra Saraçoğlu bence 0 0 Yorumla
mersen09 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Normalde sarışın severim ama hande dedim. Hadise yaşlandı. Diğerleri de hoşuma gitmiyor 0 0 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Afra Saraçoğlu diyorum ama ekran dondugunda Hande Erçel'i işaretlemişim. 0 0 Yorumla
nєslıtukєnmısєrkєkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Kendisini sevmem itici geliyor ama hadisede daha bir asil durmuş 0 0 Yorumla
Zekikız2022 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bunların hiçbirini tanımıyorum ama bu üçüncü saçı uzun olan 0 0 Yorumla
RememberUS Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl 2 ve 3 üncü kişilere.P. s : ister sağdan hesaplayın, ister soldan. 0 0 Yorumla
sena_166 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Sero hepsini tekler hepsi seronun yaninda bos kaliyo 0 0 Yorumla
Ateşliyıldız Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hepsi güzel ama Hadise benim için ayrı!😍 0 0 Yorumla
ppreambule Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl sarışın kadınlara siyah daha çok yakışıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Afra Saraçoğlu bence
Normalde sarışın severim ama hande dedim. Hadise yaşlandı. Diğerleri de hoşuma gitmiyor
Afra Saraçoğlu diyorum ama ekran dondugunda Hande Erçel'i işaretlemişim.
Kendisini sevmem itici geliyor ama hadisede daha bir asil durmuş
Bunların hiçbirini tanımıyorum ama bu üçüncü saçı uzun olan
2 ve 3 üncü kişilere.
P. s : ister sağdan hesaplayın, ister soldan.
Sero hepsini tekler hepsi seronun yaninda bos kaliyo
Afra çok güzel olmuş
hadiseme çok yakışmış
Afra Saraçoğlu
Hepsi güzel ama Hadise benim için ayrı!😍
Esmer olan kimse ona
sarışın kadınlara siyah daha çok yakışıyor
Afra Saraçoğlu kötünün iyisi..
a. saraçoğlu bence
bunlar kim en çok bana yakışır
Afra Saraçoğlu
Hadise