Güzellik & Bakım Kimleri güzel bulduğunuzu tahmin edeyim mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 47 Yapay Zekaya Sor Kimleri güzel bulduğunuzu tahmin edeyim mi? #EdamedaBeauty 🌸 Güncellemeler+1 yıl Güncelll Kimleri güzel bulduğunuzu tahmin edeyim mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı. Ahh tahmin sorusu, hadi bakalım tahmin et, kimleri güzel buluyorum? 0 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sıla Türkoğlu 1İnciTanesi +1 yıl Yaaa, evet. Bilhassa gözleri ne güzel Sıla'nın💚 Ben kendisini diziye yeni dahil olan Özge Özacar'a benzetiyorum hafiften. Edameda06 +1 yıl Özge özacar seçil mi 1İnciTanesi +1 yıl Görkem, kendini Ömer'e Seçil diye tanıttı sanırım, Ömer'le ilişkileri var, işte o kız, bence Doğa'ya benziyor hafiften. Edameda06 +1 yıl Hmm doğru asıl adı görkem 😄 evet benziyo biraz ama sıla daha güzel bence, görkem biraz itici 1İnciTanesi +1 yıl Kesinlikle Sıla daha güzel. 🍀Sıla'nın yüzüne kötü karakter olmuyor lakin Özge kötü karakteri taşır Edameda06 +1 yıl Evet katılıyorum ❣️
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 591 cevap paylaştı. Tahmin et bakalım. ☺️ 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Beni 😝🤣Pelin Akil Yorumla Siyahkadife +1 yıl tabiki seni 😁🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😆😘💋 Yorumla Siyahkadife +1 yıl 😘💕🎈 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Gönder gelsin. 0 8 Yorumla Edameda06 +1 yıl Jennifer Lopez Yorumla guapomorena +1 yıl Eh işte :D Yorumla Edameda06 +1 yıl 😳 Yorumla guapomorena +1 yıl Charlize Theron olabilir :D Yorumla Edameda06 +1 yıl O da güzel ever Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet * Yorumla guapomorena +1 yıl Bence de. Yorumla Edameda06 +1 yıl :) Yorumla
Airenne Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Tahmin et lutfen 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Melis sezen Yorumla Airenne +1 yıl Yok Angelina Jolie ve Adriana Lima Yorumla Edameda06 +1 yıl 👍🏻 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 924 cevap paylaştı. Evet sendeyiz 😂 0 8 Yorumla Edameda06 +1 yıl Petek dinçöz Yorumla MrConfused +1 yıl Millete Scarlet bize petek yazdım bunu 😂😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Haha petek de güzel amaaa. Yorumla MrConfused +1 yıl Şurda yeni fenomen oldum bana petekle ilgili yorum yaptırıp etiketimi aldırtma 😂😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Aa görmemiştim, tebrik ederim 😄☺️😊😇 Yorumla Edameda06 +1 yıl O zaman sana bunun ödülü olarak Adriana lima diyorum 🤣 Yorumla MrConfused +1 yıl Bak inceden aldın gönlümü 😂😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂🤣 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olur et bakalım ablam 😂 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Megan fox 😂 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Evettt youtube.com/shorts/mril5tBTt0Y?si=B0BFxBZ8fEXcsMMT aşk kadın 😍 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😄💫 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bekliyorum tahminini. 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Gizem karaca Yorumla djfurkan13 +1 yıl Doğru tahminde bulundun. Tebrikler. 👏🏻 Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Et bakalım kimi güzel buluyorum 😅 0 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Scarlett Johansson Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ona çok benziyor onun Türkiye şubesi sanki beğendiğim kadın 😅 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hatta ondan daha güzel 😌 Yorumla Edameda06 +1 yıl Scarletten güzel Türk mü varmış 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet yaklaşık yarım saat önce iyi geceler hanımefendi dedim ona 😅😅 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😄 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. kimleriymiş :) 0 6 Yorumla Edameda06 +1 yıl Melisa aslı pamuk Yorumla scorpion026 +1 yıl eda yı unuttun :) Yorumla Edameda06 +1 yıl Eda kim Yorumla scorpion026 +1 yıl angara güzeli :) Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Yorumla scorpion026 +1 yıl 😝😝 Yorumla
BurakCaygecti Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 69% +1 yıl Et bakalım 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcu özberk Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Merakla bekliyorum 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ceyda düvenci Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Olur 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hande erçel yolcununbiri +1 yıl yaani pek sayılmaz, teşekkür ederim Edameda06 +1 yıl Rica ederim
shileemm Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Hadi bakalım ! 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Özgü namal Yorumla shileemm +1 yıl Dıııt. yanlış cevap 😄 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤷♀️ Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl buyrun 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Merve sevi Yorumla Illecebrous +1 yıl o kim ki Yorumla Edameda06 +1 yıl Eskiden ünlüydü de şimdi çıkmıyor artık hiç. Yalancı yarim dizisi falan vardı barış akarsu ile beraber oynadığı (yaklaşık 20 yıl önce kadar) Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. haydi tahmin et 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kim Kardashian Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. Olur 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Türkan şoray Yorumla aysekaptan +1 yıl vay ♥ Yorumla Edameda06 +1 yıl ♥️ Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Et evet 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ece seçkin Yorumla Boavistaa +1 yıl Yani hoş Yorumla Edameda06 +1 yıl Bence de Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 375 cevap paylaştı. Edebilirsiniz 0 6 Yorumla Edameda06 +1 yıl Serenay Sarıkaya Yorumla u Cendere1910 +1 yıl Hiç sevmem biliyomusun esmer olmalı Fatma Girik tarzı felan ☺️ Yorumla Edameda06 +1 yıl Tamam 🙂 Yorumla u Cendere1910 +1 yıl Ama yinede tskr ☺️ dikkat et kendine profil foton güzel görüşürüz like attım ☺️ Yorumla Edameda06 +1 yıl Teşekkürler /))) Yorumla u Cendere1910 +1 yıl Rica ederim ☺️ Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Et luffen 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burcu güneş Yorumla Hadiiyani +1 yıl Evet severim güzel arkadaşım mutluluk dileklerimle Yorumla Edameda06 +1 yıl Teşekkürler size de Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tabii efenim 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Seda bakan Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Hoş kadın. Tebrik ederim 😅😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😀💙 Yorumla
YargiQueennn Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl ettt 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Rihanna Yorumla YargiQueennn +1 yıl Hic sevmem kiz Yorumla Edameda06 +1 yıl 🙄😬 Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Edebilirsin 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl İnna Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Et aşkom 😊 0 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Alexander stan Yorumla everkeğii +1 yıl Saxobeats 💃🎉🎊 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet güzel şarkıydı 🎶 Yorumla everkeğii +1 yıl Kızda çok güzel 💃😌 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ebett 🥰 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Olur et 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Pelin Karahan Yorumla _Petunya_ +1 yıl Tam tersi hiç güzel bulmuyorum 😬 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😬😄 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 435 cevap paylaştı. et reis. 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Demet özdemir Yorumla mergens +1 yıl Yok be Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 470 cevap paylaştı. Et bakalim 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Adele Yorumla Blossom01 +1 yıl Uuu güzel kadın🧚♀️ Yorumla Edameda06 +1 yıl Evett 😌🌺 Yorumla
Cenkistanbul Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Et bakalım 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Demet evgar Yorumla Cenkistanbul +1 yıl Evlileri beğenmiyorum😊 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤷♀️ Yorumla
Betül67899 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Et bakalım kolay beğenirim genelde sjshs 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Esra bilgiç Yorumla Betül67899 +1 yıl Eh işte Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 678 cevap paylaştı. Tahmin ett bakim 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Selena gomez Yorumla Merveniizzz +1 yıl Evett beğenirimmm Yorumla Edameda06 +1 yıl 🌸 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. olur et 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Blackpink- Jessie Yorumla Asya_2275 +1 yıl blackpink'te öyle bir üyeyi tanımıyorum, internetten baktım ama çıkmadı onun yerine jennie çıktı. jessie jennie mi TwT Yorumla Edameda06 +1 yıl Ay Jennie ya evet karıştırmışım 🤣 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hadi bakalım 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Fahriye evcen Yorumla gecekusum3434 +1 yıl Kusura bakma ama cidden hiç sevmiyorum bunuda kocasınıda Yorumla Edameda06 +1 yıl Açıkçası ben de ama güzel kadın 😂 Yorumla gecekusum3434 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
SonDokunuş Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Et bakalım 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hadise Yorumla SonDokunuş +1 yıl Kolay oldu bu biraz ☺ Yorumla Edameda06 +1 yıl Onu beğenmeyen de var :d Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 304 cevap paylaştı. Evet lütfen 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Şebnem ferah Yorumla Nitro42 +1 yıl Şarkısını çok severim Sil baştan Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. olur 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Aslı Enver Yorumla
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Olurrr 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kendall Jenner Yorumla
Alpagu19 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl et bakalım eda 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Avril Lavigne Yorumla
Kehribark Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Olurr :) 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Pınar deniz Kehribark +1 yıl Yaaa ❤️ ilk tahmin de tutmaz kiii 😂 Edameda06 +1 yıl ☺️❣️
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hadi et 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ece erken HeartofFire +1 yıl Iyk nefret :D ahah olsundu teşekkürler Edameda06 +1 yıl 🤣🤭
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Söyle canımcanım. 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Eda ece Yorumla Bischocolata +1 yıl Sadece eda 😀 Yorumla Edameda06 +1 yıl :))) Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Tahmin et bakalım 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Merve boluğur Yorumla ƘıԼıCƘiƦAƝ +1 yıl Mervelere geldik 😂 Yok ya hiç sevmem Bence hiç güzel bir kadın değil fahriye Evcen Yorumla
Mavisiii0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Olurr 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sinem kobal Yorumla Mavisiii0 +1 yıl Evett🌸❤️ Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤗🌸 Yorumla
Ergun7741 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Et bakalım 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ezgi mola Yorumla Ergun7741 +1 yıl Uu evet Ezgi Mola ve benzeri kadınları beğenirim genelde Yorumla Edameda06 +1 yıl ✨ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Ahh tahmin sorusu, hadi bakalım tahmin et, kimleri güzel buluyorum?
Sıla Türkoğlu
Yaaa, evet. Bilhassa gözleri ne güzel Sıla'nın💚 Ben kendisini diziye yeni dahil olan Özge Özacar'a benzetiyorum hafiften.
Özge özacar seçil mi
Görkem, kendini Ömer'e Seçil diye tanıttı sanırım, Ömer'le ilişkileri var, işte o kız, bence Doğa'ya benziyor hafiften.
Hmm doğru asıl adı görkem 😄 evet benziyo biraz ama sıla daha güzel bence, görkem biraz itici
Kesinlikle Sıla daha güzel. 🍀Sıla'nın yüzüne kötü karakter olmuyor lakin Özge kötü karakteri taşır
Evet katılıyorum ❣️
Tahmin et bakalım. ☺️
Beni 😝🤣
Pelin Akil
tabiki seni 😁🤣
😆😘💋
😘💕🎈
Gönder gelsin.
Jennifer Lopez
Eh işte :D
😳
Charlize Theron olabilir :D
O da güzel ever
Evet *
Bence de.
:)
Tahmin et lutfen
Melis sezen
Yok Angelina Jolie ve Adriana Lima
👍🏻
Evet sendeyiz 😂
Petek dinçöz
Millete Scarlet bize petek yazdım bunu 😂😂
Haha petek de güzel amaaa.
Şurda yeni fenomen oldum bana petekle ilgili yorum yaptırıp etiketimi aldırtma 😂😂
Aa görmemiştim, tebrik ederim 😄☺️😊😇
O zaman sana bunun ödülü olarak Adriana lima diyorum 🤣
Bak inceden aldın gönlümü 😂😂
😂🤣
Olur et bakalım ablam 😂
Megan fox 😂
Evettt youtube.com/shorts/mril5tBTt0Y?si=B0BFxBZ8fEXcsMMT aşk kadın 😍
😄💫
Bekliyorum tahminini.
Gizem karaca
Doğru tahminde bulundun. Tebrikler. 👏🏻
Rica ederim 😊
Et bakalım kimi güzel buluyorum 😅
Scarlett Johansson
Evet ona çok benziyor onun Türkiye şubesi sanki beğendiğim kadın 😅
Hmm
Hatta ondan daha güzel 😌
Scarletten güzel Türk mü varmış 😂
Evet yaklaşık yarım saat önce iyi geceler hanımefendi dedim ona 😅😅
😄
Irina
kimleriymiş :)
Melisa aslı pamuk
eda yı unuttun :)
Eda kim
angara güzeli :)
🤣
😝😝
Et bakalım
Burcu özberk
Merakla bekliyorum
Ceyda düvenci
Olur
Hande erçel
yaani pek sayılmaz, teşekkür ederim
Rica ederim
Hadi bakalım !
Özgü namal
Dıııt. yanlış cevap 😄
🤷♀️
buyrun
Merve sevi
o kim ki
Eskiden ünlüydü de şimdi çıkmıyor artık hiç. Yalancı yarim dizisi falan vardı barış akarsu ile beraber oynadığı (yaklaşık 20 yıl önce kadar)
haydi tahmin et
Kim Kardashian
Olur
Türkan şoray
vay ♥
♥️
Et evet
Ece seçkin
Yani hoş
Bence de
Edebilirsiniz
Serenay Sarıkaya
Hiç sevmem biliyomusun esmer olmalı Fatma Girik tarzı felan ☺️
Tamam 🙂
Ama yinede tskr ☺️ dikkat et kendine profil foton güzel görüşürüz like attım ☺️
Teşekkürler /)))
Rica ederim ☺️
Et luffen
Burcu güneş
Evet severim güzel arkadaşım mutluluk dileklerimle
Teşekkürler size de
Tabii efenim
Seda bakan
Hoş kadın. Tebrik ederim 😅😂
😀💙
ettt
Rihanna
Hic sevmem kiz
🙄😬
Edebilirsin
İnna
Et aşkom 😊
Alexander stan
Saxobeats 💃🎉🎊
Evet güzel şarkıydı 🎶
Kızda çok güzel 💃😌
Ebett 🥰
Olur et
Pelin Karahan
Tam tersi hiç güzel bulmuyorum 😬
😬😄
et reis.
Demet özdemir
Yok be
Et bakalim
Adele
Uuu güzel kadın🧚♀️
Evett 😌🌺
Et bakalım
Demet evgar
Evlileri beğenmiyorum😊
🤷♀️
Et bakalım kolay beğenirim genelde sjshs
Esra bilgiç
Eh işte
Tahmin ett bakim
Selena gomez
Evett beğenirimmm
🌸
olur et
Blackpink- Jessie
blackpink'te öyle bir üyeyi tanımıyorum, internetten baktım ama çıkmadı onun yerine jennie çıktı. jessie jennie mi TwT
Ay Jennie ya evet karıştırmışım 🤣
Hadi bakalım
Fahriye evcen
Kusura bakma ama cidden hiç sevmiyorum bunuda kocasınıda
Açıkçası ben de ama güzel kadın 😂
🤣🤣
Et bakalım
Hadise
Kolay oldu bu biraz ☺
Onu beğenmeyen de var :d
Evet lütfen
Şebnem ferah
Şarkısını çok severim
Sil baştan
olur
Aslı Enver
Olurrr
Kendall Jenner
et bakalım eda
Avril Lavigne
Olurr :)
Pınar deniz
Yaaa ❤️ ilk tahmin de tutmaz kiii 😂
☺️❣️
Hadi et
Ece erken
Iyk nefret :D ahah olsundu teşekkürler
🤣🤭
Söyle canımcanım.
Eda ece
Sadece eda 😀
:)))
Tahmin et bakalım
Merve boluğur
Mervelere geldik 😂 Yok ya hiç sevmem Bence hiç güzel bir kadın değil fahriye Evcen
Olurr
Sinem kobal
Evett🌸❤️
🤗🌸
Et bakalım
Ezgi mola
Uu evet Ezgi Mola ve benzeri kadınları beğenirim genelde
✨
Seni çok istiyorum