Selamlar.. 🌺 Aynen böyle demiş Hadise. Eski eşi Mehmet Dinçerler'in deniz kenarında paylaştığı fotoğrafıyla yeni çıkan şarkısının sözlerine gönderme yaptığı iddiasıyla sorulan soruya "O artık gündemimde değil.." diye cevap vermiş..
Yani ben ünlüleri takip etmiyorum hiç bir şekilde bana zaman kaybı olarak geliyor ayrıca bugün gündemim de değil der yarın da eski sevgilisi ile ya da eşi ile barışır sonra tekrar ayrılır falan bunlar ünlülerin sık yaptığı şeyler bu yüzden de dinlemeyi saçma buluyorum :) benim gündemim ne diye soracak olursanız bugünler de pek bir gündemim yok zaten olmasını da bekliyorum bir süre sonra belki gündemim değişebilir ama bunun için daha erken yaz aylarını bekliyorum. aslında benim için rutin geçiyor diyebilirim pek yaptığım bir şey yok bazen arada kişisel gelişim ile ilgileniyorum ya da sevdiğim aktiviteleri yapıyorum oyun oynamak kitap okumak film izlemek spor yapmak vb... bu yüzden de gündemim aslında zamanı geçirmek ve yaşadığım günden veya hayattan zevk almaya bakmak diyebilirim. ama tabi ki de bir de bayram gündemi var her ne kadar bir şey yapmasam da belki de yengemler gelebilir farklı şehirdeler çünkü onları da görmemiştim zaten uzun zamandır
malum ramazan :) eee aksam Galatasaray :) yavrulayacak atlar :) herkesin istedigi 3 kangal yavrum :) muhakkak siyaset :) unutmayalim gene cok guzelsiniz sevgili Funda :)