Gizli Üye(18-24)+1 yılMüslüman kitleyi nasıl kullanırım?
Nasıl sosyal medyaya oynarım isimli eser baya komik. Sadece reklam bu o kadar. Tabi bazı keriz kesimde yiyor.
Bunu az bile dışlıyorlar daha fazla dışlanmalı.
İnsanların gözüne sokmak için bu bir teşvik değil dhdjd teşvik yaoacak dindar biri zaten o konumda olmaz. Ayet örneği veren p*rno yıldızlarıyla aynı hesap.
14 Yorumla- +1 yıl
Ne yani o konumda biri dini istediği gibi yaşayamaz mı? Özgürlükçü düşünceye karşısınız İsteyen istediği dine inanır, ibadet eder. Yaşam tarzı buna mani olamaz. Kimseyi de ilgilendirmez. Müslüman kitleyi kullanmak diğerlerini kullanmaktan daha zor bir tercih, emin olabilirsin :)
Cevap sahibi+1 yılHahahah dgdkd çok güldüm. Bir şey demicem istediğini düşünebilirsin benim düşüncem böyle
- +1 yıl
Mantıklı bir şey söyleyince gülen insahlar olabilir tabii, ben de buna saygı duyarım :)
Cevap sahibi+1 yılMantıklı bir şey yok aç oku araştır reklam stratejilerini herneyse uzatmıycam
En İyi Cevaplar
Merhabalar🌸
Belli Hadid neden böyle bir açıklama yapma gereği duymuş ki?
Sanki çok olağan üstü bir şey yapıyormuş gibi..
Sonuçta Bella Hadid Müslüman bir babanın kızı
Belki de oruç tutacak olmanın verdiği huzur ve maneviyatlık hissi ile bunu sosyal. medyadan dile getirmiş olabilir
Oruç tutmaya niyet eden bir insana duyduğum saygıdan dolayı açarım orucu Bella ile.
Yeter ki oruç tutmaya niyet etsin.00 Yorumla
+1 yılBal bal bu kadın, Türk ünlüler tırnağı edemez. Müslüman ve Dünyaca ünlü yıldız olmasına rağmen korkmadan kolayca haykırıyor dinini savunuyor. Mesela depremden sonra deprem bölgelerine gidip tek tek yardim etti herkese bizim ezik ünlüler özenti hepsi Hristiyan ama Hollywood 'un kapısında giremiyorlar 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Türk ünlülerin hangisi hristiyan
- +1 yıl
Öyleler İslam'la alakaları yok hac falan takıyor çoğu
- +1 yıl
Hangisi diye sormuştum
İsterdim. Çok sevdiğim iyi kalpli ve yardımsever bir ünlü. Keşke diğer ünlüler de onun gibi yardımsever ve duyarlı olsaydı. Hem yüreği hem kendisi güzel ❤️
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
- Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır benim inancım olmadığı için ben tutmuyorum. ama ünlülerin bu tür şeylerini ben hep reklam olarak görüyorum tamam tutabilir de bizene? yani herkes inancını bence kendi içinde yaşamalı sonradan inancı olan ya da inancı hep olan kişilerin sürekli ben şunu yaptım ben bunu yaptım demesini çok da doğru bulmuyorum ama kendi kararı tabi ki de yine de ben karışmam hiç bir şekilde. sadece sorulduğu zaman kendi fikirlerimi söylemeyi seviyorum. ama ne yaptığı bizi ilgilendirmez...
38 Yorumla- +1 yıl
Ben öyle düşünmüyorum. Bu düşünce nedense sadece Türkiye'de var. İnanç bir reklam değildir. Ayrıca İslam'da farz ibadetlerin gizlenmesi gerekmiyor. Yani o "gizli ibadetlere" dahil değil. Hem birsürü insan haç kolyesi takıyor ama konu İslam olunca bazı insanları rahatsız ediyor. Yanlış anlama senin için demiyorum, ciddi anlamda rahatsız olan insanlar var onları kastediyorum. Üstelik Müslüman olduğu için hâlâ daha dışlanan bir kadının reklam amacı gütmesi imkansız gibi bir şey.
- +1 yıl
Ayrıca teşvik de etmiş oluyor o da var
- +1 yıl
Ben teşvik edenlere zaten kötü insan gözü ile bakıyorum çünkü bir kişiyi inançlı olmak için teşvik etmek yanlıştır. o kişi zaten kendisi araştırır isterse inanır. yani senin düşüncen saygı duyuyorum ama katılmıyorum. yani kolye takanlara gelince sevdikleri için takabilirler hatta din ile ilgisi olmayıp da sırf güzel olduğu için takanlar da vardır aynı şekilde. ama özel olarak bu bella zaten inançlı olduğunu paylaşıyor sürekli. şimdi de oruç tutuğunu açıklıyor ayni biraz da sosyal medyaya oynuyor diyebilirim. diğer insanlar daha çok kendi aralarında yaşar ama bunu internette sürekli gündem yapmak ise başka bir konudur.
- +1 yıl
Yok hayır teşvik etmek yanlış değil. Herkesin inancı farklı tabii ki ama İslam'a göre yanlış değil. Hatta sadece islam değil her dinde var bu. Haç kolyesi sadece bir örnekti. Buna dahil edebilecdğim yüzlerce şey var.
- +1 yıl
İşte sorun orada bir şey herkese göre değil bir dine göre olunca yanlış oluyor yani mesela benim inancım yok bana göre birinin beni teşfik etmesi hayatıma müdahale etmesi anlamına geliyor. ama dediğim gibi kendi içinde yaşayan herkese saygım sonsuz
- +1 yıl
E zaten inancın yoksa birisi teşvik ettiğinde anında etkilenip "aa tamam Müslüman olucam oruç tutucam" demezsin. Zaten bu tarz teşvikler daha çok inançlı olan insanlara ibadet etmeye yönelik. Yani inançsızlarla ilgisi yok. Kadın da her şeyde olduğu gibi inancını da gönlüne göre yaşamakta özgür. Kilisede fotoğraf paylaşılması, şükran gününde mesajlar yayılması kadar "oruç tutucam" demek de doğal.
- +1 yıl
Onu diyorum zaten inancı olanlara teşfik edebilir. ama inancı olmayanlara karışan işte sen neden inanmıyorsun o günah bunu yapma diye boş konuşanlara diyorum. tabi ki de yaşayabilir özgürce. bende zaten kendi fikrimi belirttim özgür bir şekilde. bana göre de reklam gibi geliyor. zaten görüşüme katılmak zorunda değilsin. zaten kimse inanmıyorken birden inanmaz ama sorun bu değil sorun insanların burnunu sokması diğer insanların hayatlarına. yani bunu bella için demedim karışanlar için dedim.
- +1 yıl
Tabii ki senin görüşüne karşı gelmek değil amacım, ben de kendi fikrimi belirttim. İnanç özgürlüğü konusunda düşüncemiz aynı ama maalesef inanç yaşama özgürlüğü konusunda ayrışıyoruz
Müslüman olmuştu dimi bu kız doğru yolu seçmiş 😊 umarım bu yolda devam eder İslami seçen islam Müslümanlik yolunda ilerleyen en güzel yolu seçenler dir Rabbim tutacağı oruçları kabul eylesin etsin inşallah ne diyelim keyfi oruç tutmayan Müslümanlara da Allah akıl fikir versin umarım bu hatalarından dönerler bi tutturmuşlar laiklik özgürlük ölünce de laikliği görürler bizler Allah'a ibadet için yaratıldık eğlenelim diye değil
14 Yorumla- +1 yıl
Amin, sanırım hep Müslümandı. Dünyada islamafobi bu kadar yaygınken, dünyaca ünlü ve herkes tarafından sevilen bir kadının Müslüman olması benim de çok hoşuma gidiyor 😊
- +1 yıl
Şu islam düşmanlarına çok sinir oluyorum bu nasıl sapık pislik zihniyet İslami kötüleyenleri görüyorlar cahiller de bilip bilmeden iftira atıyor İslami kötü görüyorlar halbuki bilmiyorlar ki İslam kardeşlik huzur merhamet dini hoca kılığında tacizcilerin İslami kötülemek için girdiklerini bilseler bi
- +1 yıl
Evet ve ne yazık ki Türkiye'de de çok fazla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAh ben âdî bir adamım, onun kadar olamadım ve olamıyorum, ne oruç tutuyorum nede başka vazifelerimi yapıyorum öyle hayvanat gibi arzda dolanıyorum yazıklar olsun bana. Nefsimin kölesi olmuşum, kâinatın sahibine teşekkür bile etmiyorum, benden daha süflî ve alçak bir insan varımdır ki acaba?
11 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle be hiçbir şey için geç değildir
- Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBana saçma geliyor insanların yaptığı ibadeti bu kadar duyurması, ben de oruç tutuyorum baştan beri bir gün bile kaçırmadım ama bu kadar da reklam yapmadım, neyi gösterme çabasıdır anlamıyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Farz ibadetleri saklamak gerekmiyor dinde. Eğer teşvik amaçlıysa açık açık yapılması bile tavsiye ediliyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHelal olsun kariyerinin zirvesinde olmasına ve o kadar islamafobik insanla bir arada durup çalıṣmasına rağmen sağlam hareket. Insan özünü unutmamalı. O kadar avrupada yaṣadım ve dinimize o kadar saygililardi ki türkiyedeki türklerde aynı durumu maalesef göremiyorsun. Bizimkilerde ramazanda ya bahane üretiyor ya da bile bile göz önünde yemek yiyor. Elin avrupalısı gelip soruyor yanında yesem rahatsız olur musun diye. Türkiyenin böyle olmasına ṣaṣırmamalı sokaktan 10 kiṣi çevirsen 10uda cenabet geziyordur.
12 Yorumla- +1 yıl
İnanmıyor olabilir insanlar
Cevap sahibi+1 yıl@AgustusOctavianus Zaten demek istediğim ve örnek gösterdiğim "avrupa" mevzusuda o yani onlarda inanmıyor ama saygilari var. Diğeri inanmıyor ama saygisi yok banane orucu bana mi tutuyor diyor mesela.
+1 yılHiristiyanlarda Oruc tutuyor, Ama bizim gibi degil, birsey seciyorlar kendilerine mesela Et yemeyecegim diyorlar 40 gün. Veya 40 gün Patates yemeyecegim… 40 gün sectikleri seyi yemiyorlar.
12 Yorumla- +1 yıl
Bella Müslüman
- +1 yıl
Inancla alakali yorumlar oldugu icin yaptim bella beni ilgilendirmiyor
+1 yılMüslüman olmayıp başka dindeki inaanlara saygı duyan güzel şeyler konuşan insanları görünce mutlu oluyorum güzel bir şey
12 Yorumla- +1 yıl
Bella Müslüman ama dediğin doğru
- +1 yıl
Bilmiyordum
+1 yılYok yapmam. Sevdiğim kişiyle yapmak isterim. Adını bile bilmiyorum desem yeridir.
22 Yorumla- +1 yıl
Harbi mi
- +1 yıl
Ben pek fazla sosyal medyaya bakmıyorum.. Sadece youtube ile burada sürekli takılıyorum. Bilmiyorum yani kim olduğunu.
+1 yılEkrem İmamoğlu ile yapmayı tercih ederim. Zaten yapmıştık bir kere de yine yaparım.
24 Yorumla- +1 yıl
Ne ezanı ya klasik müzik yok mu demedi mi aifnwjdje
- +1 yıl
Yoo gayette mütevazı şekilde geldi. İftarını yaptı.
- +1 yıl
Hatta pandemi diye plastik çatal kaşık tabaktan yedi. Hiç yememezlik yapmadı. 2021 Ramazan da
- +1 yıl
Şakaydı zaten :d
+1 yılAma ben açıklamadım. Kendisine iyi iftarlar Allah kabul etsin ne diyeyim
12 Yorumla- +1 yıl
Sen de açıkla sjfjwjd
- +1 yıl
Ben oruç tutamıyorum
Ramazan'ın bitmesine 20 gün kala mı aklına geldi bu 😅
12 Yorumla- +1 yıl
Yok, daha erken söylemiş ben yeni gördüm 😂 çaktırmaaaa
+1 yılBenimle iftar yapmak zordur :)
Açlığın getirdiği sinir falan yok.
Çok sıkı diyet yaparım. Porsiyonlar falan sıkıdır. Hadid Şaşırır :D
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu bella ve Gigi bildiğim kadarıyla arap kökenli zaten mısırlılar sanırım yani müslümanlar diye biliyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Filistinli diye biliyorum ben de, evet müslümanlar
+1 yılYani Allah kabul etsin Eğer gerçekten Allah'a ve peygamber günü İman ederek imanın şartlarını bilerek Müslüman olarak oruç tutuyorsa Allah kabul etsin Tabii ki iftar yapardık
10 Yorumla
+1 yılAllah herkesin orucunu kabul etsin benim yaşım kemale erdiği için oruçta zorlanmaya başladım ama umarım herkes en kolay şekilde tutar.
20 Yorumla
+1 yılBize gelsin zeytinyağlı döktürelim masaya ağzı açık kalsın 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Ahy ne güzel olurlu ajxjshxj
İstemem, kendisine karşı herhangi bir hayranlığım yok. Nötrüm
30 Yorumla
+1 yılİsterdim sonra da karşılıklı kahve içip dedikodu yapardık ikimiz de erkeklerden çok çektik kanka olacağımıza eminim 😅
10 Yorumla
+1 yılOrucu yemek yiyerek değil, başka şekillerde de açabiliyormuşuz hocam. Neden olmasın, birlikte oruç açmak güzel olurdu 😜🤣🤣
10 Yorumlaneden bunu ramazanın 10. günü açıklamış ki hem full mu tutacakmış haber alalım
11 Yorumla- +1 yıl
Yok ben geç gördüm ajdjshdh
+1 yılEmin ol oruç ve Ramazan'ın ne olduğunu bilmiyordur meraktan bence bakmıştır diet programına uyuyor ulan hem diet yapar hem Müslüman fan kasarım demiştir belkide
22 Yorumla- +1 yıl
Müslüman zaten kendisi. Hatta Arap kökenli. İslamla ilgili de bir çok söylemleri ve paylaşımları var.
- +1 yıl
insanlara guven seviyem
+1 yılBu kadın bile tutuyor müslüman olan gereksiz Türklerin bir çoğu tutmuyor helal olsun
20 Yorumla
+1 yılHayır, onla niye iftar yapayım yahu. Vaktimi harcamaya değmez.
10 Yorumla
+1 yılBence böyle kişiler bu tarz şeylerle ornek olabilir takipçi kitlelerine
10 Yorumlakahve ve sigarayla tutuyor diye biliyorum super oruc
10 Yorumla
+1 yılTabii iki sohbetin belini kırardık
10 YorumlaBellayla yemek için ben de oruç bile tutabilirim😂
10 Yorumla
+1 yılO davet ederse olur ben davet edersem onu iftarda lahmacun yemeye götürebilirim😂
10 Yorumla
+1 yılMemelerini sergileyen birinin oruç tutacağını açıklaması kadar garip hayat
23 Yorumla- +1 yıl
Herkesin kendi hayatı, yaşayış tarzı farklı diye dini yaşamayacak mı
- +1 yıl
Ezberden konuşup durun anca
- +1 yıl
Yo başkasından hiç duymadım bunu, kendi düşüncem
Gizli Üye(36-45)+1 yılIftar yemeği yerine orucu bu kızda bozmak isteyen çok olur şimdi
20 Yorumla
+1 yılRabbim twsetture girip hakkı ile. ibafey eden kullarından eylesin. Kendini teşhir eden kadınlara hayır, ar namus kavramı kalmayan bu zamanda kadınların eskisii gibi edepli ve namuslu olması dileği ile
00 Yorumla
+1 yılGerçi insan dört dörtlük olamayabilir, tüm ibadetlerimizi eksiksiz yapmıyoruz maalesef ama hem model olup hem oruç tutması garip geldi. Yine de eğer samimiyse sevindim onun adına.
10 YorumlaEzan okunurken otururdum sofraya 🤣🤣🤣 61 e gerek yok
10 Yorumla
+1 yılGerçekten bu kadın ile iftar yapsak tatlıya gerek kalmazdı... 😃
10 Yorumla
+1 yılArapları sevmiyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Aidjsjxjeaidje ben de genelde pek sevmem ama Bella'yı severim
+1 yılGüzel bir hanımefendi; ama hiç tanışıp konuşmadığım için ya da düşünceleri nasıldır bilmediğim için pek istemezdim
00 YorumlaYok istemezdim ama basbasa dujj yapmak isterdim ya da uyumak ayni yastikta 😇
02 Yorumla- +1 yıl
Aa ramazan ramazan cık cık cık ne kadar ayıp bidaha duymamış olayım
+1 yılNeden bu yıl yeni mi müslüman olmuş.
12 Yorumla- +1 yıl
Bilmem kendisine sorarsın
- +1 yıl
Tanımam bilmem. Umurumdada olmaz.
+1 yılMüslüman değil ki niye tutuyor
14 Yorumla- +1 yıl
Müslüman
- +1 yıl
Haç takıyorlar ama garip
- +1 yıl
Sanırım sadece aksesuar olarak takıyorlar
+1 yılBellayi gigiden cok sevmeye basladim
11 Yorumla- +1 yıl
Ahy ben de
+1 yılPastırmalı madımak gibi, cimcim kebabı gibi hatun😝tam iftarlık😄
00 YorumlaBizim eve gelsin beraber bir mercimek çorbası içelim birde ramazan pidesi ısmarlarım😜😂
00 Yorumla
+1 yıl50 kişilik halk ile iftarı bu boya küpüne tercih ederim
00 YorumlaNerede o günler 😂
20 YorumlaBizim İslam düşmanı yerli ünlüler görsün de feyz alsın
10 Yorumla
+1 yılBella'yı görünce oruç moruç kalmaz maazallah 😁 Ama muhteşem olurdu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOruç tutmadığını söyleyince özgürlük oluyor oruç tuttuğunu söyleyince reklam oluyor. Sizin mk ben
00 Yorumlaİstemem bir lokma yer bitirir yemeği
20 Yorumla
+1 yılAllah benim kiminle iftar açtığıma bakmayacak, orucu hakkıyla tutup tutmadığma bakacak. Orası Berzah alemidir kimlik değil amel öne çıkar!
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOrucu bellayla tutacaksin iftari gigi ile acacaksin 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBizimkiler kadının orucunu bozar iftar vakti girmeden tövbe ya 😂
00 Yorumlatabii ki isteriz❤️
10 YorumlaAllah kabul etsin 🤷🏼♀️
10 YorumlaBella aşkımla beraber çok yakışırız
10 Yorumla
+1 yılberaber sahur da yaparız :D
10 Yorumlaorucumu onla açmak isterdim..
10 Yorumla
+1 yılHayır istemezdim
10 Yorumla
+1 yılBeraber iftar yapmak istemem
10 YorumlaArkadaşlarında çağırsın tutarız
10 YorumlaO açlıkla beni de yer iftarda 😂