Şu an aktif şekilde yayınlanan Kısmetse Olur programının sunucusu Öykü Serter gündemde. İddiaya göre Öykü Serter, sunuculuğunu yaptığı programdan haftalık 10 bin, aylık da 40 bin TL kazanıyormuş. Herkes az olduğunu söylüyor.
Sizce de az mı?

Şu an aktif şekilde yayınlanan Kısmetse Olur programının sunucusu Öykü Serter gündemde. İddiaya göre Öykü Serter, sunuculuğunu yaptığı programdan haftalık 10 bin, aylık da 40 bin TL kazanıyormuş. Herkes az olduğunu söylüyor.
Sizce de az mı?

Evet, ekran karşında olan birine göre az. Keşke kariyer odaklı bir şeyler yapsaydı. Ona verecekleri parayı yarışmacı adı altındaki oyunculara vermezlerdi bu sayede :)
Öykü Serter akıllı bir kadın kendini kanıtlamış biri ve hakkını yedirmez. Bu rakam doğru mu değil mi bilmiyorum ama onu tatmin eden bir ücret alıyordur illaki. O memnun olduktan sonra da kimseye söz düşmez.
Oradaki herkes oyuncu hepsi para alıyor haftalık ek olarak kamera arkası çalışanları da var YouTube haftada 120b gelir elde ediyorlar diyelim sence de normal değil mi?
Günde 16 saat çalışıyorum bir sürü insanın ağız kokusunu çekiyorum. müşterinin kaprisini çekiyorum, yetmiyor birde maliye ile uğraşıyorum. Toptancının dalaveresi ile uğraşıyorum. Ayda 12.000 tl kazanıyorum.
Sosyal hayat diye bir şeyim yok, az mı kazanıyor diye dalgamı geçiyorsun
Cevap
80Cevap
Ben bu kişiler ile ilgilenmiyorum zaten çok gereksiz bir program yani insanlar bunu hala nasıl izliyor anlamış değilim.
ayrıca aldığı ücreti çoğu kişi alamıyor bile madem az buluyor o zaman başka iş yapsın
yani popüler insanlar az ücret aldığı zaman bunu direk haber yaparlar sunuculuk için az olabilir belki de ama kendi kararı devam etmeyebilir
Ayrıca ben çok da az bulmadım yani 10 bin zaten artık normal bir para bu ülkede yani ne az ne çok bir ücret olmuş kendisi için.
Arkadaş az önce kardeşim sahur masasında açtı izledi 2 dakika maruz kaldım beynim yok oldu resmen eridi. Ne gereksiz muhabbetler dönüyor bu programda ne ergence hareketler ya böyle. Kardeşim olsun ya da başkası olsun bunu izleyenin açık ara kendine saygısı bence yoktur ya.
Az mı?
Kendisi taş atıp kolunu yormuyor yani yaptığı iş ne ciddi bir oyunculuk gerektiriyor ne de efor sadece belirli metinleri okuyup, kurgulanmış şeyleri yöneterek birkaç saat gözüküp ayda 40 bin TL para alıyor.
Bu ülkede ne emekler vererek günde saatlerce çalışıp onun aldığı ücretin 4 de 1 ini anca alan insanlar var.
@buse0506 Hamallık yapmasına gerek yok ama ortaya bir şey koymak bir emek vermek gerek.
Ben paramı ortaya bir emek, iş koyarak alıyorum.
Tip konusuna gelirsek de aynaya git bak sonra kendinde bana laf edebilme cürretini nereden bulabiliyorsun bunu iyice bir düşün çünkü aynaya bakmaya ihtiyacın var.
Fan sayfasına gidip oralarda zam istemesini söyleyebilirsin benimle tartışmak senin seviyeni aşar.
Az tabi sjdjdj ben bı dizide ara oyuncuydum yüzüm gözükmüyordu haftalık 2000 TL alıyordim. Yüzü gözüken 1-2 dk olanlar haftalık 3 bin TL falan alıyordu.
Şirketten gelirsen 5 bin TL ortalama haftalık ve bu 5 sene önce. ❗❗❗
Bu kadının aylığı bırak bölüm başı 20 -30 bin TL alması gerekir.
Her gün yayınlanıyor yanlış bilmiyorsam , ay da 600-700 bin TL para yapar. .
Hadi düz hesap 500 bin tl ❗❗
Nasıl başvuru yaptın
Başvuru yok kimlik gösterip giriyodum , ne oynayacağını yaziyorlardi. Parayı ona göre verirlerdi
Nereye gittin nasıl oldu bana bir yardımcı olur musun üniversite için bende gideyim harçlık yapayım
Seks park var Kocaeli'nde oraya gittim ne
Bakın burada seninle bunu tartışmayacağım araştırabilirsin. Orada hatta lafı fazla uzatmak istemedim. Haftada normalde 2 defa gidiyoruz ortalama 500 TL veriyorlar haftada 1000 TL yapıyor.
Fakat film apımcısı içeride bizim paralarımızı yemiş yarısını. Bu ayrıntıya pek fazla girmek istemedim O yüzden haftada 2.000 TL dedim Yani normalde olan bu ama ir de şirket üstünden İstanbul'dan gelenler var onlar şirket üstünden geldikleri için daha fazla para alıyorlar.
33 bölüm gitmiştim ben hatta dizimiz Ergen final yapmak zorunda kalmıştı sebebi ise biz adamın birinin yanlışlıkla astık halat kopmuş Daha sonrasında inceleme başlatıldı TRT'nin ana yerinden geldiler inceleme başlatıldı Biz de öyle öğrendik dolandırıldığımızı.
Tabii biz şirket üstünden gelmediğimiz için sadece kimlik gösterip paramızı öyle alıyorduk paramızı geri alamadık yani çünkü ortada kayıt Yok bir şey yok.
Bunları inanıp inanmamak size kalmış bir şey. Bunu size kanıtlamak gibi değil amacım maksadım yok.
Bak bir bölüm için 2 defa gidiyoruz biz haftada yani haftada bir bölüm çekiliyor Biz ise 2 defa gidiyoruz. Her gittiğimizde 500 TL alıyoruz Yani bu da haftalık 1000 TL yapıyor ama biz dolandırıldığımız için orada böyle alıyoruz normalde 2000 TL almamız gerekiyormuş.
Bence gaaaayet normal, ilk KO da Seda Akgül ne güzel yönetiyordu, eğlendiriyordu, yeri geliyordu ortalığı karıştırıyordu yeri geliyordu barıştırıyordu. Gerekirse ben onu bunu haklı görüyorum diyordu. Yani taraflı/tarafsız gizli saklı iş yapmıyordu. Tabi ki yapım ile alakası da var bunun ama yine de ilk KO ya biz , bu zaten kurgu ya’ gözü ile bakmıyorduk. Veee sonuç olarak bence Öykü Serter hakettiği parayı alıyor, çünkü öyle aman aman da bir katkısı olmuyor yani şimdi açık konuşalım
Arkadaslar bu kadin sadece bu isi yapmiyor. Memur degil ki. Bu sadece her bolumde maksium 20 dk ekranda oldugu ayda 20 saati gecmeyen bir isten bu parayi aliyor
Neyle dusunuyorsunuz anlamadim :)
Eytttt be Öykü, nerde kaldi o eski havasi 😕 ucuk kaçık giyimiyle rock programlari sundugu zamanlar cok severdim kendisini, Koray Candemir'le de ayri bi yakisirlardi 🥰😍.
Amaaaa nerden nereye be Öykü 🥺🥺🥹
Az dersem ben burada hekim abilerimize ve diğer emekçilerimize hakaret etmiş olucam. Kendi özel işi olsa problem değil zaten benide ilgilendirmez ama kendisi orada çalışan birisi olduğu için çok da iyi alıyo.
Bu programı ve hiçbir programı diziyi vs izlemiyorum midem bulanıyor kusasım geliyor, ama bu kadın bence işini çok iyi yapıyor
ya gercekten az mi bugun asgari ucret 8500 okumus etmis doktor o kadar para aliyor almiyor bu 40.000 aliyor az parami
Ay boyunca eşşek gibi çalışıp asgari ücret alanlar az diye atıp tutmuş😅 önce kendi önlerine gelene baksınlar
Sacma sacma 40 bini az mi buluyolsr cidden daha ne olsun bir ayda omun 4 te 1 ini alamayan insanlar var insaf
Hani bir söz vardır toplum içinde zenginin malı züğürdün çenesini yorar diye işte züğürt olanların da çenesini böyle yoruyor
40.000 şu günün dünyasında az ama yayın saati ve reytingler ona ekstralar veriyordur ayrıca markalardan bedava giysi makyaj bir sürü şey geliyordur.
Bence de az.. o kadar konuşuyor emek harcıyor. Ordakilere katlanıyor. Haftada 40.000 kazansa hakkıdır
Haftalık değil bölüm başı zaten kaftada kaç gün çekim yapıyorlar çekim süreleri belli normal ne almasını bekliyorsun
Daha fazla teklif veren yok demek ki kadın kabul etmiş, yoksa o da derdi ben bu fiyata çalışmam diye. Arz Talep meselesi yani
Yaptığı işe göre gayet yeterli, millet 8 saat inşaatta fabikada çalışıyor bir ayda o parayı kazanmak için.
%40 vergi desek aylık 20 lira kalır. İzlemediğim, takip etmediğim halde her platformda karışma çıkan bir programın sunucusu için çok az amg
Çok bile. Saçma sapan bi sunuculuğu var, hak etmiyor zaten
Youtube bazlı bir program için anormal bir ücret değil
Yeter bence. Bu televizyonda neden bu kadar büyük paralar dönüyor anlamıyorum. Hadi oyuncular istisna diyelim de ne bileyim bir doktor maaşını da bir sunucu almasın yani
Biz 1 ay boyu eşek gibi çalışıp 8500 alıyoruz
Ne diye az olduğu düşünülüyor ki
Hammallık yapıyormuş gibi tepkiler verilmiş, çok saçma
Aylık 40 lira yapıyor, güzel değerlendirirse iyi bir para, öyle azımsanacak bir mevla da değil
40 bin
Az olduğunu söyleyen insanlar tarhanaya ekmek doğrayan tayfa.
Az mı ona azsa asgari ücretle geçinen birinede az adalet istiyoruz adalet 😬
Yokya bunlar bziimi kandiracakk daha fazlasını aliyordur
Ayyy saka mi oturup izliyo sanki napyior müge gibi kaIp mi buluyo jfjf
Bölüm başı 1 milyon almalı sjgjjsvg bu programı kim izliyor ya
hemde cok az yalandır öyle 40 bin tl haftalık almaz mümkün degil makyaj parası bile degil
bir şey yaptığımı var sanki mk yeter o kadar, fazla bile...
Bir program başına 70bin 80bin lerden bahsedilen kişilere göre bir hayli azmış.
Aynen işte bunu demek istemiştim.
Açık konuşmak gerekirse kimin ne kadar aldığıyla ilgilenmeyeli cooookkkk uzun zaman oldu.
İnsanlığa veya insan olup olmamasıyla ilgileniyorum.
Bir kısım insanlarda görüntüye insan dedim bir zamanlar "bir kereden bir şey olmaz " demişti.
Görüntüye bakarsanız ikisi de insan doğru dimi.
Kendi hayatıma bakıyorum.
Kimseyi de kimseyle kıyaslama yapmıyorum artık.
Doğruyu güzeli iyiyi kötüyü çirkini anlatmak için çok kafa patlattım.
Bosunaymis.
Televizyondaki diğer programlarla kıyaslarsak çok az evet
Günlüktür o günlük gundelikcelikleri bile 1000 lira alıyordur 10 bin liraya çalışmaz onlar bir hafta
O sadece net olan prim ve reklam sponsor vardır ooo
Yani yaptığı programa göre az bence. Böylesinin en düşük 30 - 40 alması gerek.
Ben bu kadının 10 bin tl aldığına inanmiyorum çenesi sivri kiz
beğenmiyorsa işini bana verebilir jsjsjsjsjsj
He azmış. İki saat çekim yapıyor aylık 40 nin TL misss.
Youtube platformu için normal bir rakam. Başlayalı kısa bir süre oldu zaten.
Asgari ücretli de ayda 8 bin alıyor o da az.
Buna mı üzülelim şimdi.
zaten ekranda pek gözükmüyor bir bölümde 5 dk anca görünüyordur
Ama kanalda değil youtunda yayınlanıyo. Aynı kazanç olduğunu sanmıyorjm
Sponsor gelirlerini de unutmamak gerekir. 😅
Her gün o kadar mesaiyi benim yanımda yapsın ben bile veririm o rakamı
Az olabilir ancak yaptığı şey sadece oturmak. Emek yok pek. Ve objektif bir sunucu değil.
Bence doğru değildir. Çünkü ben kuryelerin o ücreti aldığını duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum ama. haftalık 100 den aşağı aldığına inanmam
Bölüm başı en az 100- 150 bin aliyodur haftalık 10 bin ordaki oyuncu çiftler bile almiyodur daha fazla veriyorlardır
Ne için azmış ki, sunuculuk yapmak büyük meziyet mi yani?
vay bee Öykü ne kadındın sen biri bizi gözetlıyor zamanında , valla az değil o paraya seve seve koşarak çalışacak ınsanlar var
bencede çok az bu seksiliğe göre bedava gideri var
Böyle boş ve aptal insanlar için çok bile. Çöp kovasına benziyor kadın
Biz asgari ücretle geçiniyoruz haftalık 10 bin tl nin nesi az ulan🤬
Iyi para neresi az yetinmeyi bilmeyen ac gozlu olmayin
kac saat yayın yapıyolar allah askına el ense tokat gule oynaya calısıyorlar mıllet esır gıbı calısıyor sabah 8 aksam 7 asgarı ucrete
Haftada 10 bin kazanmanın nesi az la? Şaka mısınız sanki zor bir iş yapıyor 😄bence o bile çok saçma sapan program da saçma sapan sunucu
Program zaten kurgudan ibaret üstüne birde saçma saçma saçma bu kadının bisey yaptığı yok alt tarafı sunuyor 10 bin gayet normal yeter ona
5 saat duruyorlar öykü hep sahneye çıkmıyor zaten arkadada olanları izliyor bence az falan değil
Çok az, günde 2-3 bölüm çekiyorlar. Kesin bölüm başıdır o ücret
O oyuncuların kazançları diye biliyorum sunucu için imkansız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?