Her ay elinize o para geçiçek
hastanın evinde kalıcaksınız
kabul edermiydiniz?
hastanın evinde kalıcaksınız
kabul edermiydiniz?
Bilmeyen arkadaşlar için, Demans: beyni etkileyen bozuklukların neden olduğu bir grup semptomun bütünsel adıdır ama belirli bir hastalık değildir. Demansı olan insanlar giyinmek ya da yemek yemek gibi normal faaliyetlerde bulunmakta zorlanabilir. Sorunları çözme veya duygularını kontrol etme yeteneklerini kaybedebilirler.
Maşallah benim türkcem yetmezdi böyle anlatmaya
Kalınır, hem sevabına hem geçimine. Kötü bi rakam değil. Ama kalacak kişide insan sevgisi olmalı, gerçekten olmalı. Sadece parası için koşan biri zaten o paranın hayrını da görmez, hastaya faydası da olmaz.
Cok sagol
Cevap
8Cevap
Bende başlıktan çıkamadım megersem demansmış.
Yatalak olmadıktan sonra altını vs temizlemedikten sonra bakılabilir bence.
On binde güzel para
Sanirim türkcesi öyle Evet
Bakacak fazla insan var şu an ki ülke şartlarında güzel para
Gerçekten zor bir durum.
Haklısın ben annem için aramistım
Allah yardımcınız olsun ama sosyolojik ve psikolojik olarak sürekli aynı ortamda olmak insanı yıpratır. para bir kenara bu işi yapabilecek bir insanın kendinden ve herşeyden vazgeçmesi gerek.
Allah razi olsun
Ben seve Seve bakiyorum ama sorun benim esim Adam tahammül edemiyof
Cümlemizden 👍 kendi annesine mi senin annene mi tahammül edemiyor onu anlayamadım
Hasta olan benim Annem ve onu iste miyor
Afedersin mevzu karıştı yanlış soruya yazdim 🤔
E yarın belki o da elden ayaktan düşecek ya da onun da annesi bu durumda olabilirdi. bu hoş bir davranış değil gercekten.
Hic düşünmeden kabul ederdim. Cok güzel para biriktirirdim. Kabul et, bir iki sene disini sık, güzel birikim yaparsin.
Valla şartlarda anlasilirsa iyi para aslinda
İstanbul'da kendi evinde bakilacak
hasta birine bakmak zor yaaa
Ben annem için aradım
Hemde nasıl
çok zorlanırsın
Konu benim annem ben bakıcı arıyorum
çok geçmiş olsun yani snn işin de zor bunu yapabilecek birisini bulman da zor İzmir'de olsan bu konuyu yapabilecek tanıdıklarım var ama İzmir de yaşaman laızm
Çok çok sağol ama annemin evi İstanbul'da
kısmet umarım helal süt emmiş birisi ile karşılaşırsın
Ben bakıyorum da benım anlayişsız kocam annemi çok üzüyo
yapılabilir
Birtek sen olur demişşsin
fena para değil sonuçta, ihtiyacı olan biri için yapılabilir. ayrıca hangi mesleğin zorluğu yok ki?
Ederim valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?