6 Şubat 'ta meydana gelen depremlerde bir arkadaşını kaybeden Merve Boluğur'un kaderin önüne geçilemediğini söyleyerek "Olacak olan şeyler oluyor. Ölecek olan ölüyor. Ne yapalım yani? Biz insani olarak gerekeni yaptık" demesi tepki çekti.

6 Şubat 'ta meydana gelen depremlerde bir arkadaşını kaybeden Merve Boluğur'un kaderin önüne geçilemediğini söyleyerek "Olacak olan şeyler oluyor. Ölecek olan ölüyor. Ne yapalım yani? Biz insani olarak gerekeni yaptık" demesi tepki çekti.
burada kimse tepki göstermesin hakları yok doğru söylemiş ölenle ölünmüyor hayat devam ediyor ölen masumlara Allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyoruz ama sürekli anmak çözüm değil ki üzmekten başka sadece Kur'an'ı Kerim okursun ayetler sureler dualar her gün haber de vermek gündem de tutmak doğru değil
Mantıken doğru fakat bunu böyle bir zamanda dile getirmesi yanlış karşılanmış. Daha sıcak sıcak söyledi diye bu. Misal psikolojik bir hile vereyim, ölecek olan yerine, vefat eden koyarsanız yumuşar söz :d
Böyle düşünüyor olmasını anlayabilirim ama ortam bu kadar sıcakken açıklamalarına dikkat etmesini beklerdim bu kadını kim oralara getirdi bilmiyorum ama her yerinden varoşluk akıyor
Cevap
8Cevap
Böyle insanlara da sanatçı diye hitap ediyorlar ya neyse..!
Bari en azından bu sıralarda böyle bir şey demeseymiş
Ruhi duygulardan müzdarip bir insanın açıklaması ancak bu kadar olur.
Herkesin ağzı var ama had bilmek başka bir konu.
Dangalakça bir açıklama
ölen ölüyorda bi olan Müslümanlara oluyor galiba Allahın bize garazi mi var o zaman
bu kız ultra cahil bunu kaale almamak lazım
Abla kaderci bir yaklaşım haklılık payı var bence
Tamam canim sende öl o zaman bizene
Merveyi oldum olası sevmem. Çok boş konuşmuş
öylelerini sabaha kadar becerekcin
Dog ru
mantık olarak doğru ama söylmesi hata
maks tc kızı
Saçmalıyor
duygusuz k*şar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?