Depremde ölen mi çok olur yoksa yaşayan mı çok olur?

Ben bir akılsızlık ettim arkadaşlar ve bu tür olay aklıma neden geliyor anlamıyorum psikolojik mi yoksa gerçekten akla gelmesi için mi geliyor anlamıyorum bizim memlekette deprem oldu annemde anneannemin yanına gitti deprem olurken o ev yıkıldı sonra arama kurtarma ekipleri geldi annemle anneannemi buldu kafalarına kolon değmiş öldüler dedi ekipler ama benim gibi akılsızda gidipte annemin yüzüne bakmaya akıl erdiremedim insan görmeden karar veremez ki gerçekten öldüler mi ya numara yapıyorsa annem ya da gerçekten de uyuyorsa adam bilemediyse öldü sanıyorsa vs. anneannem de ölmüş şu an çok pişmanım keşke annemin yüzünü görseydimde içim azda olsa rahat ederdi ölmesi azda olsa iyi şu an aklıma saçma sapan şeyler geliyor ya annem ölmediyse ya annem mezarda gözlerini açarsa ben nerdeyim burası neden karanlık ben burdan sıkıldım çıkmak istiyorum diye çırpınıp ama çıkarmıyorsa diye aklıma türlü türlü şeyler geliyor yine yüzünü görseydim yine rahat ederdim yinede annemin ölmesine üzülüyorum da her canlıysa diye de çok üzülüyorum benim aklıma niye böyle bir şey geliyor psikolojik mi yoksa ama o binada hiç kurtarılan olmamış hepside ölü çıkmış ve sizlere de söyleyim dünyaya çocuk getirmeyin bak bir evlat annesini nasıl düşünüyor eğer ki bir evlat annesinin babasının yüzünü göremeyecek kadar ise hiç çocuk dünyaya getirmeyin sizce benim annem ölmüşmüdür inşallah ölmüştür ya annemin yokluğu beni üzüyor ama canlı durması beni daha çok üzer kafaya kolon düşerse insanı öldürür mü?

Ölen çok olur
Yaşayan çok olur
Allah bilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Depremde ölen mi çok olur yoksa yaşayan mı çok olur?