Gökhan Çıra'nın taşıyıcı anneden bebek sahibi olduğu iddiaları var biliyorsunuz. Şimdi de Deniz Akkaya inanılmaz iddialar öne sürmüş.

Gökhan Çıra'nın taşıyıcı anneden bebek sahibi olduğu iddiaları var biliyorsunuz. Şimdi de Deniz Akkaya inanılmaz iddialar öne sürmüş.

Dinime küfreden müslüman olsa! Deniz Akkaya babasız çocuk yapan, sarhoş arabala kullandığı için araba parçalayan bir kadın olarak önce kendi durduğu yere bakmalı diye düşünüyorum.
Selin Ciğerci devletin verdiği kimlikle kadınlığı kanıtlanmış, devletin evlilik cüzdanıyla, kanun gereği evlilik yapmış, şimdi de kanunen boşanmış bir kadın. Evli bir çift olarak çocuk sahip olamamaları ne kadar doğru bunu konuşmak lazım.
Her kadın gibi anne olmak isteyen, evliliği süresince bunun için uğraşan bir kadın diye biliyorum Selin'i.. Taşıyıcı anne dışında çocuk sahibi olma şansı olmayan bir kadının anne olmasının önündeki engeller nelerdi, neden böyle davranmak zorunda kaldı? Ben asıl bunu merak ediyorum.
Öfff ne sıkıcılar ya. Hepsini okuyamadım bile.
Birileri gündemdeyken onun üzerinden prim kasmaya çalışmak kadar küçük düşürücü bir şey göremiyorum. Kim ne yapıyorsa yapıyor bize ne ahlak bekçiliğini yapmak bize mi kalmış.
İnsanların hayatını bu kadar irdelemek niye? Zamanında skandallara damga vuran ne kadar insan varsa konu başka birisi olup onu taşlanırken nedense sütten çıkmış ak kaşık oluyorlar.
Bu şekilde gündeme gelmek yerine keşke yaptıkları işlerle, başarıya attıkları imzalarla gündeme gelseler
Dışarıdan bir gözle hayretle izliyorum sizleri. Yani ekonomi bu kadar kötü, hayat bu kadar zor iken magazin ile ilgilenilmesi hayret verici. Bravo aslında. Ben de merak ettim şimdi Selin'in çocuğu olacak mi🤔🤔? 🤣🤣🧿🧿
Cevap
13Cevap
Haklı değil.
Türkiye'nin gündemi hiç ciddileşemeyecek, hep geri geri gideceğiz gerçeği beni çok sıktı.
Saçma sapan şeyler her zaman ki gibi.
Buna neden dert oldu. Buda taşıyıcı anne olmamışmıydı? Destekleyeceğine yadırgaması şaşırttı hayret bla bla bla
İkisi de sosyal medyadan merak edipte takip ettiğim birileri değil. Ne halleri varsa görsünler.
Her ikisi de bomboş insanlar kendilerince show yapıyorlar işte ilgimi çekmiyorlar😂
Zerre kadar ilgimi çekmiyor.. saçma şeyler.
Ne yapıyorlarsa yapsınlar
Bunların ilişkisine hiç inanmadım tamamen ticaret reklam
Offf amaaan hepsi sıktı ama deniz akkaya da bi durmuyor ya işin gücün mü yok kardesim sataşmadiğim kimse kalmadi. Çok basit gozukuyor
bence bu insanlara rim vermeyin, ilgilenmeyin, haberlerni okumayın kısacası sırtınızdan para kazanmalarına izin vermeyin.
İnsanlar başkalarının hayatına burnunu sokmayı ne çok seviyor
Konuşulacak konu bitti ya da benim haberim yok.
bunların arasında sıkıntı olmuş belli.
Umrumda değiller
Ünlü hayatlarıyla ilgilenmiyorum.
Niye bu kadar uğraşmış ki😂
Vay o çocukların hallerine Cidden üzücü
Saçma sapan medyatik insanlar umrumda değiller.
Ne yapıyorsa yapsınlar
Olaylar büyük
Çok boş yapmış
Boş işer
Olabilir hiç ilgimi çekmiyor
Ergenuslar
Haklı
saplamis resmen
Bize ne awk.
Mide bulandırıcılar
Sebep ne olay ne
Saçma