Ünlü sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar, 2015 yılında kaybettiği babasıyla bilince erişim yöntemiyle iletişime geçtiğini iddia etti. Ayrıca Açar, Atatürk, Mevlânâ ve Hz. Meryem ile de iletişimde olduğunu belirtti.

Ünlü sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar, 2015 yılında kaybettiği babasıyla bilince erişim yöntemiyle iletişime geçtiğini iddia etti. Ayrıca Açar, Atatürk, Mevlânâ ve Hz. Meryem ile de iletişimde olduğunu belirtti.

Bunalı söylemek cesaret ister, ya deli olduğunu zannederler ya da ünlenmek için yaptığını!
Belki bir şeyler gördü fakat onun gördükleri gerçekten onlar mı, yoksa trol 3 harftiler mi, onu bilemem!
Kur’anda ayetler var ve peygamber efendimize (sav) soruluyor, öbür taraftan sesler filan geliyor mu diye!
Hemen buna yazarken aklıma şey geldi…sevdiğim kız hatrı için yüksek 60m’lik bir salınca bindik.
Bu alet de çok pis dönüyor ve oturanların kabinle bir birinden ayrı! Bu da bağırdı, “sesim o tarafa geliyor mu diye”, iyice ödüm bokuma karıştı…bu sefer cidden gidecez, Allah’ın ayetleri aklımdan geçti…Allahtan kabız olmuşum, aksi taktirde çok pis rezil olurdum 😃
bu hacıya, hocaya, cinciye, medyuma, büyücüye dolandırılan insanları hep "yok artık" diyerek okurdum haberlerden. Ama aşağıdaki yorumları okuyunca bu beyînsizlerin gerçek olduğuna kanaat getirdim.
Sosyal medya öyle bir yer oldu ki normalde deli deyip geçeceğimiz tipleri günlerce konuşuyoruz.
Bu açıklamayla Kenan komutanı geçti. Bu olacak şey değil. Anladığım kadarıyla maksat gündemde kalabilmek. Ve sanırım bunu başarabilmiş.
Kenan komutanı da es geçmeyelim...
https://www.youtube.com/embed/dfVACtkmQqQhttps://www.youtube.com/embed/eK7JVOVeIycBir şey düşünmemiz gerekmiyor sence de bu olabilir mi üzerinde düşünülmesi gereken bir konu olarak değerlendirilmesi bile saçma günümüzde fenomen olup para kazanmak isteyenlerin en çok yaptığı şey bu sacmalamak. evet ülkemizde insanale sacmalayarqk ünlü popüler ya da gündem oliyor bunun üzerine tanınıp paralar paralar
Cevap
63Cevap
Muhtemelen sıyırmış ablamız
Sanırım psikolojisi bozuk olmalı ilk önce tedavi olmasını söylerdim. çünkü insan bazen görmediği şeyleri görmüş gibi algılayabilir bunda utanılacak bir şey yoktur ama asıl önemli olan kendisinde bir sorun olduğunu fark etmesi olurdu bence.
boşa dalga geçiyosunuz bu kişilerle. bu kişiler 300 500 sene önce yaşasaydı ve güçlü bir aileden gelen insanlar olsaydı evliya denilirdi muhtemelen. şuanda da evliya diye savunuyor olurdunuz hatta :D nedense günümzüde söyledindiginde saçma geliyor :D
Ülke olarak teknolojide de çok ilerledik.
Gel uçağımız göklerde, bir parti istemese de uzaya gideceğiz. Daha saymak istemiyorum bunları. Bunlara inanıyorsanız bu kızın dediğini de inanın bence. Arada bir fark yok
Dünya düz değil diyene de deli diyorlardı. İnsanlar ne kadar kolay birilerine yafta atabiliyor, dışlayabiliyor. Sırf onlar gibi değil diye deli diyorlar. Umarım gördüklerinin keyfi yerindedir
benimkiyle de geçsin saatlerdir yazmıyor öldü mü kaldı mı bilmiyoruz yardım edin ŞLDÖSFGMŞLDSKLFŞS
bak bu guzeldı hem olduyse dırıltır belkı
Türk sanat müziği bestecisi Erol Sayar da bu tür iletişimlere girdiğini anlatmıştı bir tekevizyon programında. İmkansız görünee de Olabilir diyorum.
Şeytanlar bununla geyik yapmış. Eğlenmişler gibi geldi. Ama şeytanların Meryem annemizin kılığına girebileceğini sanmıyorum. En hayırlı 4 saliha kadından birisi. Bilemedim.
Şeytan sadece hz muhammedin kılığına giremez
@vazgectiminann ne sacmalıyorsunuz onun bunun kılıgına gırıyorsa Hz Muhammedınde kılıgına gırer :) ınanırsanız hersey mumkun :)
Ben mi saçmaliyorum hadislerde öyle diyor sana kim neden inansin
@vazgectiminann ben geyık yapıyorum :) ben ne seytana ne baska bıseye ınanmıyorum
O sizin tercihiniz
@vazgectiminann aynen oyle :)
Uzaylılar da şey oluyor pastanın üstüne en son serpilen parıltılı süsler. Hadi sizde eksik olmayın der gibi.
Mevlana'ya kadar amenna ama Hz. Meryem çok uzak be kardeşim oraya frekans bile yetişmez. :D
Peki bunu söyleme teşhir etmedeki sebep niyet ne olaki? Ksjxdjdjxdjjjx
Hee oldu. benim de bizzat uzaylıyla sevişen arkadaşım var :D
Bende geçtim
Bana dedilerki bu kadın yalan söylüyor
Biz onu kovdum
bilindik isim verse boyle olur diger turlu sallamaz zaten kimse
Ne yiyip içiyorlar bu kafaya erişmek için merak ediyorum.
Peki Atatürk, Mevlana ve Hz. Meryem'in bundan haberi var mı?
İstanbul'u ben fethettim de diyebilirdi. Kimyasal kullanmanın zararları.
Ruh ve sinir hastalıkları hastanesi yatırılması lazım gelir
Valla ne kullandığına bağlı.
Güçlü birşeyse kendisiyle bile iletişim kurabilir.
Bende alber eistendan akıl alıyoum arada iletişime geçerek
İletişime geçebildiği en ünlü isimler bunlarmıymış😏
Onun vidaları gevşemiş, ağzına iyi bir tıkaç lazım 😈
He deyip geç. Bende Cengizhanla oturmuş Türk kahvesi içiyorum şu an
Arif: Karşık var mı?
Garavel: Hımfffsss... Var!
Arif: Karışık koy yav!
Bunlar öyle bir dünya kurmuş ki. Hayal aleminde yaşamaktan öteye gidemiyorlar
Bu abla Merve Boluğur’la yarışır ama zirveyi göremez 😄
hasan mezarcı, beste açar ve ben yarın toplanıyoruz
Tam istediğim kadın tipi. Bizimki güzel ama aklı basında normal bir kadin. Ama ben boyle acimadan sevebilecegim deli bisey istiyorum.
Acele psikoloğa görünmesi lazım.
Ve yeme içme tarzında değişiklik yapması gerekir
Atatürk le iletişime geçebiliyorsa bi söylesinde ulkeye el atsın ya
Dogruvdiyor uzayli dedigi kisi bendim benle iletisime gecti
Ünlünün kızı diye kendini hz isa sanmaya gerek yok
Yüzünde meymenet yok böyle bi insan Atatürk’ü görmeye layık degıl Adnan Oktar’ın kediciklerine benzıyor yüzünde Nur yok kadınlık temizlik yok böyle birinin gönül gozu de açık olmaz
İlgi çekmek istiyor bu belli bir şey... Bence i ebesinin şeyini tersten görmüş olabilir...
Bende geçtim nolacak sanki, yeni taburcu oldum, deliler hastanesinden.
Aynaya baktığında uzaylılarla iletişime geçmiş oluyordur muhakkak
İki şişe bira içtikten sonra ben
3 harflilere karışmış olabilir
Ne ara büyüdü bu 😀 büyümüşte medyum olmuş
Atatürk e söylesin de geri gelsin
Kafayı yemiş kim kandiriyorsa bunu
bana da bi touch blue söylesin ya
Allah akıl fikir versin shshs
Bu kadın da varya..
Aferin ona iyi halt etmiş
Geçmiş olsun. Allah yardım etsin
Allah akıl fikir versin 😂
Dikkat çekip ünlenmek istiyor.
Biraz daha bu ülkede yaşarsam benim sonum
Yıllardır içiyorum o kafaya henüz ulaşamadım.
Aynen geçmiştir tabi gdf
Bir aslan miyav dedi desene 🤣🤣
Çok güzel bir kafa yaşıyormuş
gitsin babasiyla konussun ozman ne diyelim
Hayırlısı be gülüm.. Allah şifa versin
Hepsi tamam da
Uzaylılar olmamış :))
Beyin gücü olan herkes iletişime geçebilir
Hayırlı uğurlu olsun yeni deli favorimi buldum
Gündem olma çabaları
Ne söylemişler acaba 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?