Magazin Kısmetse Olur'da favoriniz kim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sen iste, kismetse olurr Sen yeter ki sev kismetse olurr😂😂😂 Kısmetse Olur'da favoriniz kim? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. İzlemiyorum 0 0 Yorumla
Umutsuzvaka0307 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bu programın amacı ne? Neden izliyorsunuz mesela? Ben bı merak edip izleyim napiolar dedim.. tahammül edemedim. 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ayşenur teyzeme selamlar ellerinden öpüyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bunların hiçbiri "Hayırlı Kısmet" e benzemiyor🤣Bildiğin gazozcu lan bunlar 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
PastaYoksaKolaİç Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Bu lanet şey yayından kalkmadı mı? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Youtubede yeni sezonn Yorumla PastaYoksaKolaİç +1 yıl Tvde yayınlanmıyor dimi Yorumla Soran +1 yıl Yok youtubede Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl İzlemiyorum saçma sapan programları izleemem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamam en Queen sensin 😂 Yorumla justimagineit_ +1 yıl Benim evet aşkım nereden anladın Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Bunu izleyecek kadar düşük zekalı değilim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İzlemiyorum
Bu programın amacı ne? Neden izliyorsunuz mesela? Ben bı merak edip izleyim napiolar dedim.. tahammül edemedim.
Ayşenur teyzeme selamlar ellerinden öpüyorum
Bunların hiçbiri "Hayırlı Kısmet" e benzemiyor🤣
Bildiğin gazozcu lan bunlar 🤣🤣🤣
Bu lanet şey yayından kalkmadı mı?
Youtubede yeni sezonn
Tvde yayınlanmıyor dimi
Yok youtubede
İzlemiyorum saçma sapan programları izleemem
Tamam en Queen sensin 😂
Benim evet aşkım nereden anladın
İzlemiyorum, izlemem de.
Aman aman izlemiyorum