Ben insanların yüz hatlarını, adeta sıfatını değiştirecek derecede estetik yaptırmalarına çok şaşırıyorum. Resmen farklı bir insana dönüşüyorlar. Belki bu söz çok sıradan gelecek ama herkesin doğal hali en iyisi.
Allah güzel yaratmış. Hep neden daha fazlasını istiyorlar anlayamıyorum. Çok daha güzel olmam lazım şurayı gerdireyim burayı şişireyim. Bir bakıyorsun olan güzellik kaybolmuş bence estetik yasaklanmalı. Insanlar doğal hallerinde zaten çok güzeller. Bir de bu artık psikolojik bir rahatsızlık olmuş bu tip vakalar tedavi edilmeli.
Ben kadınlardaki bu yaşlanma kaygısını anlamıyorum. 40 yaşındayken 50 göster ne olacak ki? Estetik yaptırınca mutlu olduklarını düşünmüyorum, mutlu olmak için estetik yaptırıyor çoğu kadın ama yine mutsuz oluyor. Psikolojik bir şey bu.
evet estetik yaptırmış gibi geldi banada ama bu foto shop son attıgı fotoya baksana hatunun hala ilik gibi hatun dediğin gibi biraz farklılıklar var eskisiyle ama hala kadın dünyanın en en en ama en güzel kadını
Herkes için düşünüyorum, katılmayan olursa saygı duyarım ama bence kimse estetik yaptırmamalı. Bizi yaratan sanatçıya saygısızlıktır bu. Hem estetikle orayı burayı düzelteyim derken cidden daha kötü bir vaziyete dönüyor, bunun psikolojik hastalık boyutu da var tabi orası ayrı bir konu
Mine tugay güzellikten çok seksapalitesi yüksek bir kadındı, mesela onun yaşında çoğu kadın onun verdiği pozları verse midemi bulandırır ama Mine tugay da eğreti durmuyordu fizik, vücut güzeldi bakışlar falan seksi neden buna gerek duydu anlamıyorum eski yüzü daha iyiydi seksapelitesi de kayboldu böylece
Hasta bunlar ya. Zaten güzelsin ne gerek var bu kadar cidden medya onunde olan insanlar ilgi gormeye begenilmeye bagimli oluyor ve psikolojik sagliklarini kaybediyorlar tek kaygilari guzellik piyasadan eksilmemek. guzelligiyle on plana cikan unlulerin hepsi psikolojik destek almali. Cunku zaten guzel ve guzel bulunurken, ilgiye begenilmeye o kadar baginli oluyor ve bunu kaybetmekten o kadar korkuyorlar ki, hepsinin sonu robot sophia oluyor sonunda
çok farklı bir kadın. bebek gibi masum görünecek kadar zeki. yemeklerine dikkat eder.
komşularıyla arası iyidir. çok iyi sevişir. ve erkekleri çok iyi tanır. kendi kusurlarını görmezden gelen erkeklerle arası iyidir. Kimseyi kusurlu görmemeye çalışır. Sadece genç erkeklerin cinsel yaklaşımından rahatsızdır.
Hiç yakışmamış mine tugay'a o eski saf güzelliği kaybolmuş. biri sanki buna demiş ki ip bçaskısı yapsan çok daha güzel olursun diye halbuki kandırmışlar.
kötü görünüyo ama daha tam oturmadıysa bilemem. hemen kötü fotoğraf bulup atıyosunuz belki zamanla oturur. estetik böyle yani hemen sonrası güzel olmuyo oturması için zaman lazım.
Kadınlığın hakkını veren bir kadın 💃 sevgilimin böyle olduğuna benden daha fazla inanıyor olması canımı sıkıyor ama neyse 🙄
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
komple estetikli.. bence buna rol mol vermemeleri lazım. gel buna bir projede çok yüksek para karşılığı köy kadını rolü ver bakalım.. oyuncu dedğin doğal olmalı.. bu kız hasta.. bunun gibi bir iki kız daha var.
Gelecekte bugünleri anlatırken h"er geçen biraz daha bütün kadınlar birbirine benzemeye başlıyordu" diye anlatacaklar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yok be çok itici donuk bir yüze sahip olmuş paramızı nereye harcayacağız diye bazı insanlar çıldırmış özentilikten başka bir şey değil insanın herhangi bir sağlık sorunu yoksa bence vücuduna hiçbir şey yaptırmamalı
Ya bu güzelliği takıntı haline getirmiş ve toplumca çok beğenilen kadınların yaşlanma korkusuyla kendilerini mahvettiklerini düşünüyorum..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aslında ben tahmin ediyordum. Hep eski fotoğraflarını ısıtıp ısıtıp yeniden paylaşıyordu. Çünkü yüzü kırıştı artık gerdirmek zorunda kaldı. Durum bu oldu