Merhabalar Herkese 🌸

Bella Throne'un söylediğine göre; Throne 14 yaşındayken sahilde bikini giydiği için neredeyse Disney Channel onu kovacakmış.
Mantık görebilen var mı?🙄
Merhabalar Herkese 🌸

Bella Throne'un söylediğine göre; Throne 14 yaşındayken sahilde bikini giydiği için neredeyse Disney Channel onu kovacakmış.
Mantık görebilen var mı?🙄
Mantığı olmasa neden böyle bir girişimde bulunsun, arkadaşlar hemen her şeye karşıyım mantığı ile femen yaklaşımlar doğru değil. Kanalın oyuncu ile sözleşmesi vardır, sözleşme şartları vardır, buna karşılık aldığı sorumluluklar vardır, oyuncu da bunlara uymakla yükümlüdür. Olayı hemen Aaaa kıza bikini giydirmemişiler, gericiler kafası ile bakmayın. Kızın aldığı rol karakterine uygun olmayan bir çok durumu yapımcılar oyuncuların normal yaşamlarında sürdürmesini istemezler ve bunları sözleşme ile korurlar. Yani burada yapımcı firmanın yapmaya çalıştığı şey izleyici kitlesinin beklentilerini karşılamak yani daha fazla para başka bir şey değil. Zamanı gelince izleyici Bella Throne'u çıplak görmek istediğinde emin olun kanal onu kendi elleriyle soyacaktır. O zaman zevkle izleyecek misiniz yoksa kanala tepki mi göstereceksiniz merak ediyorum.
Disney Channel, gerçekten saçmalamış burada. yani herkesin kendi kararı istediği gibi giyinebilir. bu iş hayatı ile karıştırılmamalı. 14 yaşında ki biri daha çocuktur yani bir çocuğa op gözle zaten o gözle bakılmamalıdır. Bella Throne sevdiğim bir aktris, çoğu filmini seviyorum. özellikle Midnight Sun filmini izlemiştim ve sevmiştim.
Aslında film şirketlerinin böyle kararlar alması aslında markalarını düşünmesiyle ilgili. en son warner bros. da amber heard gelen tepkiler yüzünden filmdeki ekran süresini azaltmıştı sanırım.
Oyunculuk hayatının özel hayata etki etmesi çok saçma. Oyunculuk yapıyorsun, bu sayede para kazanıyorsun ancak özel hayatında bikiniyle plaja gitmen yasak. Neresinden bakarsan bak bu zorbalıktan başka bir şey değil. Kim bilir benzer ne maddeler vardır o sözleşmede daha. Tabi disneyinde belki kendine göre haklı sebepleri vardır ama haklı olması doğru bir tutum olduğunu göstermez.
Cast ajanları modeli beğenmedikleri zaman bu bazen prosedüre göre kilo alımı saç rengi vücud esnekliği bariz sebep ise parada anlaşamadıkları anlarda işten men etme bahaneleri komik olabiliyo yani model onlar için artık işlevini yitirdi sözleşme bitmeden söylenemez o zamanda tazminat ödeniyo
Cevap
34Cevap
Ben aradım ama ulaşılamadı 😂
Sahilde ne giymesini bekliyormuş? Eşofman, günlük kıyafet, abiye, kışlık?
14 yaş, bikini giymek için erken bir yaş diye düşündüyse eğer o yaşta birisine bu şekilde bakmak bu işin neresinde?
Neyse ki son anda bu konuda farklı düşünmüşler ya da başkaları engel olmuş...
Cidden ya
Bella 2021 2022 'nin resmen Fai.. si oldu. Canlı yayınlarda P:no lar mı dersiniz. Her türlü grup alanlarında erotik paylaşımlar mı dersiniz her şey yapmaya başladı.
- Adamlar bu kurala uyun dedikçe Bella poposunu iş adamlarına açmaya devam ediyor. Kurallara uymazsa atılacaktır. Bu sene iyi prim yaptı.
Bella her zaman Disney'in kendisine yapıştırdığı "masum kız" imajını yıkmaya çalıştı. Tabii bunu doğru bir şekilde yapmadı orası ayrı
Yatmadığı insan kalmadı. Disney bıktı ondan.
Bu kız shake it Up dizisindeki sıska kızıl saçlı kız değil mi çok değişmiş 😄
Evet o :d
Eskiden hep disneyde oyuncu olmayı hayal ederdim çocukken 😊 şimdi bellayı çocukken severdim baya ama şimdiki hali aktif oyunculuğa devam etmesi gerekirken onlyfansta saçma pozlar veren biri haline dönüstü Miley Cyrus bile duruldu Bella durulmuyor o yüzden itici geliyor ve Disney 14 yaşında sana öyle yaptı diye mi şimdi böylesin :))
Kesinlikle saçma. Dışarıdan bakınca bu işler kolay görünüyor, kolay bir ekmek parası kazandıklarını düşünüyoruz ama yanlış. Gerçekten zor çünkü çok fazla baskıya maruz kalıyorlar ya da istemedikleri için herhangi bir saçma sebepten işten atmaya çalışıyorlar. Ünlü olmak gerçekten zor.
Ya disney yanliş yapiyor ya da sen yanlis dusunuyorsun. Disneyin yanlis yapipta Senin herseyi dogru bildigini sana dusunduren şey nedir? Ya da diyelim ki şimdi seninki doğru.. bu seferde koskoca disney in yanildigi bir dunyada senin su anki zihniyetinin dogru oldugunu sana düsündüren şey nedir? Yani oyle bilmis bilmis soru sorarken bu larida dusunebilmeli insan.
Dünyanın kabul ettiği görüşle ne ilgisi var. Kadın denizde bikini giydim diyor. İş yerine bikiniyle gitmemis ya
Cevabindan anladığım ben yaImı biraz üstünkörü okudun ondan bu cevabi attin. Demek istedigim daha farkli bisey. Yani sen su an kendini hakli hissedip onlari yadirgigorsun ama onlar da o sira kendilerini hakli hissedil bikini yi yadirgiyordu. Bu isin dogrusunu ise yadirgayanlar belirlemiyor maalesef. yani 10 sene sonra senin bu isteyen bikiniyle dolassin kovamazlar görüşün de disney in o zamanki gorusu gibi sacma sapan gorunebilir. Su an topluma dogru gelen seyler ileride cok sacma gorunebilir.. unutmayin bikac yuzyil once toplum toplanip bazi kadinlari cadi diye yakiyordu. Toplum her zaman hakli degildir. Yani sen de bikini konusunda hakli olmayabilirsin.
13 yaşından hatta daha önceden beri giyiyorum ne var bunda?
Sahilde bikini giydiği için 🤔 çok mantıksız niye orada giymiş
Disney Channel'ı Araplar mı satın aldı, hayırdır? :D
bella da şimdilerde maşallah acısını çıkarıyor. artık bikini giysin de giyinik görelim diye bekliyoruz.
Bu kadını severim ama gerçekten de karakteri dolayısıyla hafif meşrep birisi ve Disney Channel’da çocuklar için olduğu için böyle birisini idolleştirmeyi uygun görmemişlerdir.
Hahaha ula yalan haber bu kim inanıyor bunlara bella çıplak dolaşan biri neredeyse sen kime anlatıyorsun.
Onu o zaman bilemem de şu an olduğu kişi dönüştüğü şey adamlar önceden körmüş diye espri yapsam ayıp olur galiba
O yüzden mi Onlyfans'a girdi ve gôtünü parmaklayarak para kazanıyor şu an? Yazık, aşağılık seks objesi.
Firmanın imajı ile alakalı bir politika bu. Mantıksız bir durum yok muhtemelen sözleşmesi falan da vardı bu konuda.
Kime ne abi yapımcı işe alabilir de kovabilir de göz rengin mavi diye de kovabilir
Öyle sey mi olur kimse kimseyi geçerli bir nedsn sunmadan kovmamalı
Elin gavurları biliyor türk gavurları bilmiyor işte
Her söylenilene inanmamak lazım olay farklı olabilir
Çok saçma gerçekten Disney den beklenmeyen bir hareket olmuş
Disney Channel neden karışıyor ki böyle şeylere herkes özgür istediğini giyebilir.
Tanga giymiştir tanga bikini değil stripsiz çamaşırıdır haklılar.
Yani saçma olmuş evet kime ne ki bundan?
Türkiyede olsa ak parti ülkeye irtica getirmeye çalışıyor diye yaygara kopardı :))
Ne giycekti haşema mı dtksjsj
Sahilde ne giymeliymiş Peki?
Saçmalık resmen ne diyebilirim ki
Ondan sonra mı bu kız balataları sıyırdı
Yalan.
Belki de
Kıskançlık sezdim 🚬😩
Nasıll tam anlamadım
Feto cu olmasın 😂😂
Olabilir ajcjwjd
baya saçma nedenmiş gerçekten, sahilde şalvarla gezecek hali yok ya
Kadın p*rno cekıyor yönetmenligini yapıyor sahilde cıplak bile gezse normaldir