Ozan Doğulu ile sevgilisi Hera Aslan’ın yan yana gelerek fotoğraf çekildiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Doğulu ile Aslan’ın arasındaki boy farkı dikkatlerden kaçmadı. Doğulu'nun, Hera Aslan'ın yanında sadece omzuna kadar geldiği görüldü.

Ozan Doğulu ile sevgilisi Hera Aslan’ın yan yana gelerek fotoğraf çekildiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Doğulu ile Aslan’ın arasındaki boy farkı dikkatlerden kaçmadı. Doğulu'nun, Hera Aslan'ın yanında sadece omzuna kadar geldiği görüldü.
Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ben genç kızlık yıllarımda bir zaman kısa boylu erkeklere ilgi duyuyordum. Bana uzun boylu erkeklere göre daha çekici geliyorlardı.
Sonra ne olduysa bu ilgim dağılıp gitti ama eskisi kadar gelmese de yine kısa boylu erkeklerin gizemli bir cazibesi var sanki.
Dış görünüşe göre sıralamam yok... Beni ilgilendirmez. Muhtemelen karakter ve ruh uyumu söz konusudur aralarında.
Teşekkür ederim...
Ben istemezdim. Kısa boylu erkek sevmiyorum.😄Erkek dediğin 1,85 üstü olur.😛😬
Benden daha uzun olmasını isterdim ama çokta bi sorun teşkil etmez
Benimde eşimle böyle erkek uzun kadın sevemez mi. Çok abartiyorlar bu basit şeyleri
Boy önemli değilde ikisi hiç yakışmıyo ya. Adamın tipi hali tavrı da çok komik kfskfksldk. Bide ben o elbiseyle otururken bi yerim açılcak diye kalp krizi geçiririm. Bu konu hakkında ki tüm yorumlarımı yaptım fkdkgkdlfdk
Olablr hep erkekler uzun olacak degl ya
Çok komikler gerçekten
Kasin güzelmisde Adam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?