Bu tarz söylemlerle kendi gururlarını ayaklar altına alıyorlar. İlk olarak hesabı erkek ödemek zorunda değil, artık 2023 yılına ramak kalmış hâlâ bunu aşamayanlar; anlayamayanlar var. Paran mı yok arkadaşım? Nasıl bir ilişkidir bu, cüzdanın mı o senin yoksa partnerin mi belli değil. İkincisi de şu; bir erkeğin eleştirilirken sözde "erkeklik yetersizliklerininden" dem vuracaklarında hemen "etek giysin/makyaj yapsın" vs. cümleler söyleyenlere de ayrı ayar oluyorum.
Lafa gelince kadın erkek eşitliği diye savunur feminist görünümlü g*rizekalılar, iş eşitliğe gelince de ben erkekle eşit olamam o zaman etek giysin o da olur. Tek becerisi bacak arasını açıp erkeğin parasını yemeye çalışan gold digger'lar işte ne bekliyorsunuz ki.
Çok yanlış hem eşitlikten bahsederler hemde böyle davranış sergileyip dikkatleri üzerine çekmek için mücadele ederler. Kimse bir bayana hesap ödetmez tabiki ama bazı anlar vardır zorundadır buna... Kısaca birbirini seven insanlar ince detayları çok düşünmezler
Ne rezillik ya bu. Gerçekten çok saçma. Her zaman erkek hesabı ödemek zorunda mı hayır. Erkek hesabı ödüyorsa o da o erkeğin pantolonunu giysin. Yani neden erkek bir sponsor gibi olsun ki
Bu birazda o an kimin yanında para olduğuna bağlı hayat müşterek şöyle düşünmek lazım sürekli hesabı erkek ödeyecek diye bir durum yok kadında gereğinde ödeyebilir bunda ne utunilacak bir durum var nede başka bir durum fakat bayanin işi yoksa çalışmıyorsa bu şekilde ondan zaten hesap ödenmesi beklenemez bu bir sacmaliktan ziyade hakarettir fakat bir bayan çalışıyor ve para kazaniyorsan erkele yemek yedikten sonra kahveleri söyleyebilir ya da bir sinema biletini zaten erkek sinemaya girildiğinde patlamış mısır kola cips çikolata gibi şeyler alarak bunu zaten kapatır fakat kadın kendini iyi hissetmeli bende kazanıyorum. bende hesap ödüyorum diye küslük olmaz bu şekilde