Gelinim Mutfakta programında yarışan kaynana Beyhan kaşlarıyla olay yarattı. Sosyal medyanın diline düşen Beyhan Hanım'ı kimisi Selena dizisindeki Hades'e kimisi de ünlü şarkıcı Hayko Cepkin'e benzetti.

Gelinim Mutfakta programında yarışan kaynana Beyhan kaşlarıyla olay yarattı. Sosyal medyanın diline düşen Beyhan Hanım'ı kimisi Selena dizisindeki Hades'e kimisi de ünlü şarkıcı Hayko Cepkin'e benzetti.
Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Canım ne zaman isterse yapıyorum nadir yaparım masus özel gunlerde yüzüm çok güzel makyaj yaptığımda daha çok dikkat çekiyor yüzden genelde doğal normal duruyorum özel günlerde daha güzel görünüyim diye
Ya geçen öyle bir televizyon açasım geldi aha işte bu teyze az kalsın kalbime indiriyordu. Ekranda nasıl gündeme geleceklerini şaşırdılar iyice.
Makyaj yapıyorum ama bu hanım teyzemiz gibi değil tabii kii 😀
Bu tarz programları izlemiyorum fakat bilinçli yapılıyor diye düşünüyorum yani amaç saçma sapan şeylerle reyting yapmak
Hades mi deseeem Hayko mu deseeemm bilemedim ikisinede benziyo 😂😂
Ya insan kendine niye bu kötülüğü yapar ki
Makyaj yapıyorumda valla böyle yapmıyorum Profesör 😄
Zaten gözlerim kahverengi kocaman kocamanlar birde böyle makyaj yapsam iyice tuhaf bir şeye benzerim.
Maskara, ruj kullanırım günlük.
dfghdhdfhghdghhgcgddgsgfhdgsfghdgsfh kapalı bir hayko cepkin gördüm orada. Makyajla işim yok çok şükür ¢
Böyle şeyleri izlemiyorum cidden çok benzemis ve kadına hiç yakışmamis igrenc
Gelde buna teyze dee... 😃 Dengesizlik unsuru.
Kaş yapısı mı öyle diycem ama yok ya.
Benzemiş ama😬
Programı izlemiyorum ama kadının kaşları çok kötü cidden
Gerçekten benzemiş yaa😅
hades makyaji nasil gundeme geliyorlar ama kdkd
😂😂😂 benzemiş
Az yapiyorum. Gercekten benzemis.😃
Ne Haykosu ya Hades bu hades 🤣
Haykırdım WJKWZXDMLSWFLK
işim gereği yapıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?