Bu müge anlı derya yalçınkaya olayını bilmeyen var mı? Kız kocasının tüm akrabaları ile yatıp tüm şehirle ilişki yaşamış resmen. Bu kadını milli kahraman ilan ederler mi? :)

Bu müge anlı derya yalçınkaya olayını bilmeyen var mı? Kız kocasının tüm akrabaları ile yatıp tüm şehirle ilişki yaşamış resmen. Bu kadını milli kahraman ilan ederler mi? :)

Medya bu işte uzman. Yeterki sufle alsın. Mağdur edebiyatı yapılsın, bitti. İBB başkanı bu şekilde kazanmadı mı belediyeyi, şimdi de aynen devam ediyor ve bizim milletimiz hala koyun gibi arkasından kuzu gibi meliyor..
Kanunları yazanların unuttuğu bişey var, keser döner sap döner, birgün olur hesap döner... eski hakim bir kadın, çocuğu haksız yere yargılandığı için TV programına çıkıp "senelerce yanlış yapmışız" diyene kadar neredeydin diyen yok. Bugün okudum, cem yılmaz " ben bu kadar nafaka veriyorum, madem çocuk ortak, o da versin" demiş. Doğru söylüyor ve ekliyor "Ben 10 bin annesi 10 bin dolar veriyoruz ya bu devirde hangi çocuğun ayda 20bin dolarlık ihtiyacı var da mahkeme böyle karar veriyor" diyebiliyor. Erkeğe gelince versin, kadına gelince imkanı yok diyorlar. Ama bu suç biz erkeklerin, ne olur canım versek diye diye tepemize çıkardık kadınları. Ben olsam her erkek anayasa mahkemesine kadar gitsin derim. Azdan az çoktan çok...
Erkek ler kanun larla susturuldu hiç bir kanuni hakkı yok dolandırma lık enayi oldular. Koca karısının müşteri lerine karışamaz hoş tutmak zorunda yoksa hapis uzaklaştırma tazminat. Kadına psikolojik şiddet yapmış olur. Yakında evli kalan çocugu kocadan çıkan tüm şehir le kocasını aldatmayan kadına hapis cezası gelir. Aile ye düşman lık için hersey yapıldı
Müge Anlı Derya Yalçınkaya olayı nedir? :D Hemen anlatayım. Müge Anlı olaylarının hepsini izleyen biri olarak :D Bir sıra bu olay aşırı konuşuldu.
Derya denen kız 2001 doğumlu ve 18 yaşında evlenmiş. Evlenir evlenmez de gidip hamile kalmış. Oğlu var, 2 yaşında. Bu Derya kızımız birçok kişiyle bir şeyler yaşamış evliyken. Liste şöyle,
Kıssadan hisse bu 18 yaşındaki kızımız yukarıdaki çoğu kişiyle bir şeyler yaşıyor :)
Kadınlar erkekleri geçti
Cevap
1Cevap
Yapılır bence
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?