Ailece yurt dışı tatiline çıkmışlar, pozun şahaneliğiiii <3

Ailece yurt dışı tatiline çıkmışlar, pozun şahaneliğiiii <3

Bu soru güldürdü 😂
Kıvanç Tatlıtuğ oğluyla fotoğraf paylaştı şok şok şok ne büyük olay 😅
Ünlü ve zengin diye bu kadar abartılmasını doğru bulmuyorum hatta komik buluyorum
Eskiden bende bı ünlüye hayrandım yaşım 17 -18 falandı belki daha bile küçük çok beğendiğim bir oyuncu vardı 🤣 ergenlik çocukluk işte geçti gitti
Bazıları diyene bak kendinde Bir ünlüye hayranmis diyebilir ergenlik çocukluk döneminde hangimiz saçma sapan şeyler yapmıyoruz yapmadık ki
Ben yaşı küçüklere bir şey demiyorum zaten lafım 18 den büyük kişilere 😅 komik duruyor yapmayın böyle şeyler
Kıvanç Tatlıtuğ da insan bende bizde ünlü diye bu kadar abartılması saçma...
Evet yakışıklı bir adam eşide çok güzel bir yakın birbirlerine çok yakışıyorlar. Ama yakışıklılığından çok duruşu beyfendiliği ve kibarlığı her şeyin üstünde. Allah mutlu mesut yaşamayı nasip etsin. Banada aynı sevgiyle yaklaşıcak beyfendi birini nasip etsin inşallah 🙏🏻
Cevap
42Cevap
Hayır karizma değil :D başkası olsa kimse bakmaz ünlü ve zengin diye düşüyor kızlar
Bu zamana kadar evleneceğini düşünmeyeceğim isimler:
-Tarkan (ki kendisi tam bi aile babası oldu😍)
-Kenan İmirzalioğlu
-Kıvanç Tatlıtuğ
-Hadise (ki evliliği gerçek değildi)
-Evrim Akın ve Saba Tümer var bunlar bekar hala 🤷🏻♀️
Hep öyle olmaz mı zaten? Kime evlenmez gözü ile bakılsa herkesden önce o evlenir :D
Belli olmaz hayat daha uzun bakarsın evleniverirsin :D
Bu adama son yakışacak şey babalıktı o da oldu. Allah dert zeval vermesin valla. Evden işe işten eve. 😃
Siz kadınlar ciddi problemli canlılarsınız. Evli barklı adamlara, hocalara, sanatçılara vsvsvs alakasız, mantıksız olan her şeye aşık olan zatlarsınız. Size sadece akıl diliyorum..
Hem karizma hem yakışıklı hem maddiyatsal olarak çok iyi hem kızların hayali
bu adam tabağın dibini petrolle sıyırıyo hacı._.
Abartmasak.. tamam adam karizma yama suda bır gerçek
Herkim olursa olsun bıraz bakım kılık kıyafetle Karizma durabılır
Adamın karakteri efendiligi yeter düşmek için 😃 bende düştüm diyemem erkeğim düşmem ama kadın olsam düşerim 😃
Yani güzel poz da isim bence hiç olmamış yaa, şahsen para verseler gene de çocuğuma Kurt ismini koymam.
Kivancla kenan imarzalioglu tûrkiyenin karizmalari bana göre, mutlu saglikli yasasinlar Cok seviyorum efendiliklerini
Offf her hali ayrı olay babalığı bile sarıp sarışı bile ayrı bi dert düştük karizmasına hakikaten 😍😍😍
Soruyu okurken sandalyeden düştüm.
cut.
Cok güzel hareketler de hıyar yiyen bi karakter vardı ona benzemiş
Yoo ben düşmedim. O bere daha çok takke gibi durmuş karizma bozulmuş.
Eh işte fena değil daha karizmatik sanatçılarımız var
Adamın duruşu her daim mükemmel oldu. çizgisini bozmayan biri. Çok yakışmış ona :)
Bugün gördüm havalimanında.
Oğlu çok tatlı maşallah.
Hiçte düşmedim evli barklı adam...
Neden sallayayım?
Size bir şey ispat etmek zorunda değilim ama yinede söyleyeyim.
Oğlu, eşi ve çocuklarinin bakıcısı havalimanında unifree isimli free shop mağazasında alışveriş yaptı.
Oğlunu kimse sosyal medyada görmedi kime benzediğini bilmiyorlar.
Ben gördüm mavi gözlü beyaz tenli bir bebekti.
Görsel istiyorsan yok çünkü bunu istemek görgüsüzlük bana göre.
Yanlışınız var oğlunun fotoğrafı sosyal medyada var ve evet dediğiniz gibi sarışın mavi gözlü bir bebek fotoğrafını koyayım hatta:
https://prnt.sc/ziNMJShbmRsm
Aaa ben yok saniyordum teşekkür ederim.
Çok tatlı bir bebekti.
Ben mağazaya Kıvanç Tatlıtuğun geldiğini bilmiyordum ilk bebeği gördüm dikkatimi çekti gidip sevmek istedim sonra kafamı kaldırınca annesini babasını gördüm.
Yani demem o ki bebek babası olmadan da dikkat çekici 😀
Allah nazarlardan korusun. Maşallah gerçekten de çok güzel bir bebek. İnsanlar maalesef çok kıskanç küçücük bebeği bile sırf babası ünlü diye kıskanıp kötülemeye çalışanlar başka bebeklerle kıyaslamaya çalışanlar Allah bu insanların kalplerini ıslah etsin.
Öyle...
Amin.
Çocuğu okusun diye ek iş yapan baba karizması var. Binbir emekle çocuğunu okutmuş meslek sahibi etmiş elinden tutmuş ailesini sırtlamış baba duruşuna bitiyorum.
Kesinlikle. Bunlar zengin, ünlü diye düşüyorlar. Oysa çok yakışıklı ama fakirler de var.
Cool hareketler cool pozlar severek takip ediyoruz bizde işte 😄
canım
Yolda gorsem tanimam ilgimi bile cekmez ayrica cekici degil sarisinlardan haz etmem burak ozcivit bile itici geliyo gülumsemesi filan tarzim degiller
Büyütün gözünüzde az daha büyütün , absürt bir olaya karışıncada linçleyin valla sizlerde bir alemsiniz 😂😂😂
Kuzey Tekinoğlu.. Kuzey'in oğlu. 😂
Güzel, sevdim kareyi..
Sırf zengin diye kızlar güzel falan diyor. Bundan çok güzel çocuklar var onlar fakir diye kimse takmıyor bile.
Küçücük bebeği kıyas kategorisine mi sokuyorsun ya? Bu nasıl toksik bir kıskançlıktır.
Kıskançlıkls ne alakası var her bebek güzeldir özeldir o ayrı ama bunlar hep dile getiriliyor bunların dışında da çok güzel baba ve çocuk var bunlar da sırf ünlü olduğu için güzel olmasalardı da getirilirlerdi ön yargılı ki insan
Şu pozu sıradan biri verse bütün gün ti ye alırlar. Kıvanç verince düşüyorlar la kafanızın üzerine düşün inşaallahhh
where is the charisma?
Dikkatimi sadece çocuğa verdim 😂
Bizim gibi fakirler versin aynı pozu günlerce tiye alınırız
Adı çok güzel çocuğun ya. Benim çocuğum olduğunda koyabilirdim.
Küçük kıvanç tatlıtug
Ohaaa yaa felaket adam bu
düşe düşe bi hal oldunuz sizde la
İkisi de görünmüyor ki karizmasına bakalım
O şapka nee mahvetmiş kendini
Kurt diye isim mi verilir ya :/
Nazar Degmesin guzel fotografmis)
Eee düştük tabii kalkamıyoruz 😍😍❤️
Allah mutlu mesut yaşamayı nasip etsin🤲🏻🧿.
Yani gay ya da bisex olmadığım için düşmedim
Düşmedik uykusuz kalmış sanırım😂
Kurt Efe Tatlıtuğ?
kızların tek derdi bu değildir bence:)
İslamcı rapçilere benzemiş😅
Güzel görünüyorlar 👼🏻
Karısı sevgilisi olan her erkek eniştemdir.
Beğenin abone olun adamlar daşmı yisin 😄
Maşallah Allah sağlık versin
Neresinden baksan düşülür
Oğlu mu varmış 😀😀😂
Seviyorum bu adamı. Fotoğraf da çok güzel.
Düştüm jdnd her şey yakışıyor...
Aslanın oğlu da Aslan olur.
Cocugun adi Kurt mu cidden
O çirkin bere bile yakışmış
Çok tatlılar 😊
Bir insana haso ağa şapkası da yakışmaz ya 😂😂
Hep mi yakışıklı olur bir insan
Çokta iyi çıkmamış bu sefer
Foto güzel yaa. Evlenesim geldi🤷🏻♀️
Ben tam düşüyordum dedem koluma girdi Allah dan
Çoçuk ne şanslı ulan böyle adalete
Düştük 😄