Ben beğendim ismi. Bence kulağa hoş ve marjinal geliyor. Yanına ek isim koyarlarsa daha güzel olacaktır. Kurt Seyit ve Şura'nın hastasıydım o diziden esinlendikleri söyleniyor.
Doğacak Çocuğumun adı Kurt olacak u. l. an! Dolunayda ulutucam çocuğumu! Duuuduuun mu beni jöle! L. aN Manyaaağğaaaam! O Farad i. tine söyle benim dedikodumu yapmasın...
Kurt Seyid ve Suhura'nin mi etkisi acaba? ya da Kurt Kobain gibi mi dusunuldu acaba 😒 Isyaaggnn allam bi sozluk alip baksalardi bari... Kurt nedir yahu Kurt Tatlitug Neyse Allah tamamina erdirsin ne diyelim😇
Kartal oluyor da , Aslan oluyorda, Ejder Oluyorda Kurt neden Olmasın? Size soracaklardı güzel mi değil mi diye.. Bi salıverin İnsanları Özgür halinde beeeee
Çocuğun ilerde geleceğini düşünerek isim koymak gerektiğini düşünüyorum ben yani çocuğun adını kurt koymak bilmem kulağa saçma geliyor O kadar insan varken mesela neden kurt sorar değil çocuk bunu
Az önce yanımdan bi kafile geçti, nereye dedim. Kıvanç tatlıtuğ oğluna kurt ismini koydu biz de doğanın yaratıkları olduğumuzu anladık ve doğaya yöneldik dediler. Başka bi kafile denk geldi onlar da aynı şeyleri söylediler