Olm ayağa yapan hayvanlar yüzünden bu hale geldi ne olacak? Normalde ayak iğrenç bir şeydir, kokar, şekli bozuktur, insanın acizligini yansıtan bir uzuvdur çünkü tabanı vardır ve dengede kalmani sağlar falan filan eğer o olmasa ayakta kalamaz son kısaca ona muhtaç olman bir acizlikgir ve acizlik te iticidir. Sonuç olarak karı rahat rahat ayağını paylasiyorsa bu ayağa yapan hayvanlar yüzündendir, açıkçası ben girmekten rahatsiz oluyorum hem de iğreniyorum.
Üzgünüm ama ülkemin insanları nedense bu tarz insanları el üstünde tutar. Bakınız Aleyna Tilki'nin meşhur bir tweet'i var. Yoğurta su katınca ayran oluyormuş gibi bir şeydi sanırım ve binlerce beğeni yorum vb. İnanamıyorum yahu. Celal Şengör gibi İlber hoca gibi insanları izlemekten dinlemekten keyif alıyorum ben. Hatta şuna da şaşırmıştım. Uzi diye bir rap sanatçısı çıkmış ve Spotify platformunda en çok dinlenen kişi seçilmiş bunu da Ekşi sözlükten okuyorum. Kimmiş bu yahu diye merak ettim dinledim bir kaç parçasını inanamadım ya bu mu dedim dinlenen kişi ve kalite? Çok üzgünüm çok !!!
Tahmin edebiliyorum elbette ama gerçektende durum böyle. Yahu söz desen söz değil. Ses desen ses yok. Sanat değil ki bu. Diğer konuya gelirsek eğer ayak fotoğrafı nedir ya. Bu mu yani?
Aşırı konuşulması daha çok dikkat çekmeli. Normal bir fotoğraf yerine daha önemli şeyler tartışılsaydı Türkiye şu an bambaşka bir yerde olurdu belki de.
Neden konuşulduğunu anlamak için yorumlara falan baktım, hala anlamadım. Burada övülecek veya linçlenecek bir fotoğraf göremedim açıkçası. Ayrıca insanların neden ayaklarına dikkatlice bakıp satırlarca bunu kötüleyecek efor sarf ettiklerini de merak ettim doğrusu. Öylesine bir fotoğraf çekmiş, paylaşmış. Bir insanın her story’sinin felsefi bir derinlik taşıması gerekmiyor. Bakar geçerim ben sadece..
Çok konuşulan Instagram hikâyesi bu mu gerçekten? Cardi B sarhoşken memelerini ifşa etti sildi olay kapandı , bizlere gelince kız ayağını göbeğini gösterince çok konuşulan ya da alay edilen kişi oluyor.. ben milletimi anlamıyorum.
Bence komik, kimse senin bu halini görmek zorunda değil yani ben merak edip bakmıyorum bile karşıma çıktığı için baktım yani sen böyle poz verdin diye kimsenin hayatında bir değişiklik olmadı kadın erkek herkes için geçerli bu.
Böyle resimler artık bana çekici gelmiyor. bir şey çok olunca suyu çıkıyor. İnsan soğuyor bazen. Kadın vücudu bu kadar basit degil. Aksine çok özel. Kendi gibi çok özel.
Bizim ülkemizde çıplaklık olay olur burada onuda göremedim ama bizimkiler yine bişiyleri yanlış anlamış olmalı zeynebin olanlara güldüğünü hayal ettim bi an
Neden kendi hayatınızla ilgilenmek yerine sürekli başkalarının hayatına müdahale etme gereği duyuyosunuz bu hakkı kim veriyo size herkes istediği şeyi paylaşabilir bi erkek üstü çıplak bi şekilde karın kaslarıni sergileyince kimse bişey söylemiyo ama kadın bacağını çekip atınca basit mi oluyo
kendini fiziğini beğeniyor entelektüelde buluyor gizem filan vs göstermekte istiyor popüler olduğu için. e ünlü ve tatlı o yapmasında kim yapsın. bu arada dinleyicisi değilim vallahi yahu :))
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bende cool olsun diye atmamış ama bu ih hayatı çığrından çıktı