Aralarındaki yaş farkı ile sürekli gündeme bomba gibi düşen Hazar Ergüçlü ve kendinden 19 yaş büyük sevgilisi Onur Ünlü ayrılmış. Ayrılmalarına aşırı şaşırdım. Yaş farkı ilişkilerin sonu mu oluyor?
Hazar Ergüçlü (30) ile yönetmen Onur Ünlü’nün (49) 5 yıllık aşkı bitti. İlişkilerde yaş farkının sonu hep hüsran mı?
Ben hala birlikte olduklarını bilmiyordum ve hangi ara 5 yıl olmuş ben buna şaşırdım. Yaş farkıyla alakası yok ki aralarında yaş farkı olmayan çoğu ünlü 1 iki senede ya da 1 2 sene olmadan ayrılıyor gerçi ünlüler değil halk arasinda da aynı şekilde ayrılmalar arttı.
Yaş ile pek alakası yok. Çoğu ünlü kişilerin ilişkileri bitiyor. Yani buradaki büyük faktör yaş değil, ün ve şöhret. Yalnız 5 yıl çok bile bunlara. Fazla dayanmışlar.
hiç ilgilenmiyorum ama bu yaş farkı beni geriyor, nedense samimiyetsiz buluyorum kişiler yaş olarak da dengi yaşlarda insanlarla daha iyi anlaşır gibime geliyor
Sugar daddy fantezim yok maalesef :D ahsh Bana çok saçma geliyor.. Belirli bir yaştan fazla kesinlikle sübyancılık olarak görüyorum.. Keyifli geceler..
10 yaşa kadar normal gerisi performans düşüklüğü nedeniyle olumsuz sonuçlanıyor. Sadece cinsellik de değil yaşlandıkça hormonların etkisiyle düşüncel beceri de değişiyor, hayat durgunlaşabiliyor...
Ben şahsen şaşırmadım çünkü böyle ilişkileri tasvip etmiyorum. Kendi yaşıtlarıyla sevgili olmak varken amcası yaşında erkekle sevgili olmak neden, böyle aşk olmaz
@Boşbeleşinbiriyim Leyla ile Mecnun denen dizinin yapımcılarını ve oyuncularını boşuna TRT'den kovmadılar. Osman Kavala'ya boşuna müebbet hapis cezası vermediler. Bu adamlar içimizdeki Ermeni lobisi. Sırada İletişim Yayınları'yla Osman Kavala'nın medyası var. 2023 sonrasına kaldı bunlar.
Adamda para yok goruslrde yazıyor olmadığı kız ama buna baya takıntılı adam bununla birlikte iken başka kizlarada yazıyordu bu hiç oralı olmadı güzelim 19 yaşında kızsın 35 yaşındaki dedeyle ne işin var dimi