Oyuncu Merve Boluğur geçtiğimiz günlerde müzisyen Mert Aydın ile evliliğini sonlandırmıştı. 53 gün evli kalan çift tek celsede boşanmıştı fakat ikili ayrılığa dayanamadı birlikte görüntülendi.

Sizce ex'ten next olur mu? 💕
Oyuncu Merve Boluğur geçtiğimiz günlerde müzisyen Mert Aydın ile evliliğini sonlandırmıştı. 53 gün evli kalan çift tek celsede boşanmıştı fakat ikili ayrılığa dayanamadı birlikte görüntülendi.

Sizce ex'ten next olur mu? 💕
Hep boşandıktan sonra sevgili olarak devam etmek nasıl olurdu acaba diye düşünüyordum. Sonunda biri yapmış. Exten next olur bana kalırsa, iki taraf da hatalarından ders aldıysa ve aradan zaman geçtiyse ve ciddi bir sorundan ayrılınmadıysa neden olmasın. Ama bu ikilinin durumu biraz tuhaf açıkçası.
Cevap
6Cevap
Bence eski sevgiliden olmaz tekrar
Barışmadılar bence amaç gündeme gelmek Merve hastası gündeme gelmek için her yolu deniyor ınstagram, a açık saçık erotik fotoğraflar atıyor işe yaramıyor çünkü fizik yok son çare bu oldu
Bu nasıl bir ilişki yaşıyorlar ben anlamadım evliliği çocuk oyuncağı yaptılar ya bunlar örnek değil çocuklarımıza anlatıp söylemeliyiz
Çocuklar da bunlara bakıp örnek oluyor bu medya insanin evine incir ağacı diker arkadas.
Aman bunlar da iyice sapıttı gündemde kalabilmek için her haltı yiyorlar
Evet arkadaşlar görüyoruz ki exten next olmuyormuş
Çok da umurumdaydı.
Bu soruyu sormak için erken değil mi feriha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?