Kısmetse Olur yarışmacısı Tolga Kandemir'i nasıl buldun?

Buna yakışıklı diyerek gerçekten mütevazı olduğunu gösterdin.
Niçin, bu zibidiyle beni kıyaslayıp yorumlamak için mi?
Zamanla herhalde.. Acelemiz yok.
Bunu unut, aslaa.
Gizliden çıkmaya...
Evet, ben bilirim.💪
Ahahaha. Peki. Sen ilk yazdığımı görmek istemiyorum dersen sorun olmaz. 👍
Kumralım, ve gizliden çıkmayacağım.
Owwwww, çok kızdı.
Görüş
22Görüş
Programı izlemiyorum, daha önce de hiç izlemedim ama evlilik türü bir programsa adamın tipi gayet iyi zaten yani çok ihtiyacı yok gibi bu tür platformlara muhtemelen kendi reklamını yapmak istiyordur.
Bu da televizyondan bulacaksa, ülkedeki erkeklerin yüzde 80 i ölsün. Yağuşuhlu çocukmuş maşallah.
Sende yakışıklısın diye biliyorum
Foto atmadım ki hiç, nereden bileceksin? Kendimi yakışıklı olarak nitelemem.
İlgi çekmek için yapılmış suni çalışmalar diyorum ben. Kısmetse yersiniz hani :)
Göz var izan var herif yakışıklı yani. Zaten bir erkek sakalsız yakışıklıysa gerçekten yakışıklıdır bana göre.
Siyahlı fotoğrafta karizma durmuş sadece. Diğer fotoğraflarına baktım da hiç çekici gelmedi.
Kısmetse olur a katılmış olması tüm çekiciliğini yerle bir eder😂
Hepsi birbirinden aptala benziyor. İzlemeyi düşünmüyorum.
Amaç popüler olmak diğerlerine göre yakışıklı olabilir ama benim tipim değil
İşte sorun da o adam zaten seni beğenmez o ünlü birisi sen kimsin ki beğenmem diyorsun güzel bir kız olsan bir şey demiycem de güzel de değilsin
Kapasiten yetse zaten güzelliğin/yakışıklılığın göreceli bir kavram olduğunu anlardın ki zaten sen neyin tartışmasını yapıyorsun çok beğenmişsen git yatağına yat ünlü olan herkes yakışıklıydı zaten ayrıca fotoda yüzüm bile yok neye göre yorum attın g*y falansın büyük ihtimal bu kadar savunmaya geçiyorsun ya CİEOLOS sana ben çok iyiyim kimse benden daha güzel diye bir ego kasmadım fark ettiysen ne değişik kafa yaşıyorsanız
Gay değilim kendi cinsinin tipine iyi demek mütevazı olmak kıskanmamak oluyor
Böyle tipler böyle programlara gidiyor mu ya ajsjskxna
Almışlar modelleri, fenomenleri. Formatın dışına çıkmışlar.
ohaaağ kismetse olur icin simdiiden yer ayirttiriyorum qpdjnf
Bunlar yarışmacı falan değiller bildiğin konu mankenleri zaten yarışmacılara bakın hepsi belli özenle seçilmiş
Yarışmacıların sosyal medya hesaplarına bakın bir de isterseniz dediğinizi daha da iyi doğrular
@PastırmaKrali ne tanırım ne bakarım onlar baksınlar benim hesaplarıma :)
Sen de haklısın.
@PastırmaKrali Eyvallah
Biscolata erkeği, biri de jigolo demiş haklı,, bu tipler tarzım değil ilgimi çekmiyor, erkek gibi adam olmalı bu ne böyle😏
Erkek gibi adam olmalı derken?
Sakallı mı olcaz illa?
@Yaşayabilmerem yoo sakalla mi erkek olunuyor
Ne ile olunuyor sana gore peki?
@Yaşayabilmerem böyle yolunmus tavuk gibi de değil, sakal vs şart değil, kendinin farkında olan tabiki kıl yumağı da değil yani adam olan karakterli duruşu görünüşü adamlığı bir bütün olan kişi yani beyefendi
Ha işte bende şey demek istiyon sandim kabadayı sakallı kıro kavgacı erkek adam gibi adam diycen diye düşündüm
Artık buzdolabı çeneli olmak gündüz kuşağı kadını ünlüsü olmak için yeterli sanırım
Çocuk zaten 2019 best model of seçilmiş manken işte gayet de iyi
Tatlı çocukmuş ama karakter önemli böyle bir programa katıldığı için eksiyle başladı.
Popüler olmak için girmiş. Adamın ihtiyacı yok kısmete bana göre
Hoş bir adam ama benene 🤣 Allah sahibine bağışlasın inşallah 😂😂
O programa katılanların zeka seviyesi belli, Allah zekadan alıp yakışıklılığına vermiş demek ki
Olmayab şeyin seviyesinden bahsedilemez ztn
Bulamadim. Sarişin olarak tek çekici erkek kivanç tatlituğdur benim için. Kara göz kara kaş beyaz kumral ten seviyorum ben ya off 😍
Bende kumral kız seviyorum en iyisi beyaz ten
En İyi Görüşler