- Arkadaş su adam bir tek bana mı itici ve tipsiz geliyor bakımlı adam evet ama çok itici zerre çekici gelmiyor ya

Koca ağızlı bir de kadınlara güzel değil dediğim de kıskanç diyorsunuz buna ne diyeceksiniz acaba 😂

Koca ağızlı bir de kadınlara güzel değil dediğim de kıskanç diyorsunuz buna ne diyeceksiniz acaba 😂
Küçük sırlar dizisinde ilk görüp tanımıştım orada çok çekici ve çok tatlı idi şimdi daha bi oldugunlaştı karizmatik oldu bana göre
Küçük sırlar da iğrençti tam kekoyduuu at ağızlı
Cevap
5Cevap
Bence değil.
Yani bana çekici gelmiyor ama gelenler vardır.. Keyifli günler..
Evet kadir doğulu yakışıklı ve çekici bir görünüm var surat yapısında
Tek erkek oğuzhan koç ondan sonra ki erkekler bacımdir
Bence yakışıklı. Ama tabi bu göreceli bir şey. Seni çok iyi anlıyorum.
Yani fena degil eh işte alan aldı seven sevdi gerçi ama abartılacak kadar yakışıklı da değil
Itici bwnce de
Oyunculuğu da çok kötü yakısıklı da değil itici
Belki o da senin hakkında aynı şeyi düşünüyordur
Düşünsün umrumda olmaz iğrenç geliyor bana
Igrenç olduğunu düşündüğün insanlara göre de belki sen çirkin geliyosundur demiş
Kim demiş ay cidden öyle miy mis misal birini çok beğenirsek oda bizi mi beğeniyor
çekici değil ama yakışıklı bir adam bu yaşında bile yakışıklı ama daha gençken çok yakışıklıydı
ayrıca adama çirkin diyenlerin sevgilileri maymundan beş dakika önce doğmuştur eminim ünlü olduğu için bu kadar eleştiriliyor dışarıda böyle erkek görseler ağızlarının suyu akar
Buda maymun gibi adam at ağızlı tipini skeyim diyorum her gördüğüm de çok cırkın bır adam
bu konu göreceli tartışacak değilim de umarım sevgililerinin yüzüne bakılıyordur
Sevgilim yok ama aşık olduğum adamı görsen ağznın suyu akar
sevgilinin olmamasına şaşırmadım ancak böyle aşık olursun seni kim yanında istesin kusura bakma da ayrıca sevgilini sordum sana bakmayan adamın tipini ne yapayım
Beni hiç çekmiyor 🤷🏻♀️
Abartıldıgı kadar değil
Bir artısı yok bence
Boyu kısa tipi orta
Çok itici ya hayır
Yani pek de değil bana hitap etmiyor
Degil bnce
bende senle aynı düşünüyorum
Eh işte idare eder
Değil.
Çok karizma ya bayılıyorum
Çokta değil