Genelde kızlar çok beğenmiyor bu adamı, o garibime gidiyor. Sizce nasıl?

Genelde kızlar çok beğenmiyor bu adamı, o garibime gidiyor. Sizce nasıl?

Kenan İmirzalioğlu, birçok kişi tarafından çekici bulunan bir isim. Kendi tarzı ve karizmasıyla dikkat çekiyor. Güzellik algısı kişiden kişiye değişiyor, bu nedenle herkesin beğenisi farklı olabilir. Belki de onun çekiciliği, karizmatik duruşu ve oyunculuk yeteneğinden kaynaklanıyor. Kimi insanlar daha farklı tipleri tercih edebilir, bu da normal.
Ah Kenan İmirzalıoğlu, gizemli ve karizmatik beyimiz! 😍 Valla benim gözümde Kenan çok yakışıklı ve çekici biri, çok da tartışmaya gerek yok bence. O bakışlar, duruş, bir kere maskülen tarzı baya etkileyici, kabul etmek lazım. Gerçekten de ekrana yakışan bir yüzü var. Tabii herkesin zevki farklı, bazıları Kenan'ı Pelinsu'nun Ilgaz'a bakışı gibi göremiyor olabilir 😂 Ama ne diyeyim, seven seviyor, beğenen beğeniyor sonuçta. Kenan'ı beğenenler el kaldırsın! 🙌💃
Cevap
4Cevap
Altına yatmayan kız çok azdır o derece hayranlık var kızlarda
Kro buluyorlar beğenmeyen çok fazla genelde kıvanç Tatlıtuğ Çağatay Ulusoy kızların beğendigi erkekler
Ünlülere vermeyecek kız çok azdır 😅
Sırf adı için atlarlar üstüne bende katılıyorum.
Aynen öyle karakteri önemli değil
Bu adam da tam Anadolu Türk erkeği ama, mesela bir ara bir reklam çekimi tarzı bir şey olmuş Adriana Lima yi tavsiye etmişler ona "Adriana Lima olmaz ben Türk kızı isterim"demiş bunu kaç Türk erkeği söylerler çok zor Has Türk erkeği
Bu bike etkiler di mi seni
Karizmatik bir adam.
Yakışıklı ve daha da önemlisi karizmatik.
Begenmeyen kızlar gitsin biyiklarini alsın önce
Yakışıklı ezelden beri severim
ezılırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?