Bende Kevin den istiyorum... 🌸
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴

Bende Kevin den istiyorum... 🌸
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Bilinçten..
Onlar pek çok şeyi güzel yaşıyor. Ama bu durum sadece imkanlarla açıklanamaz.
Yıllar yıllar evvel yabancı bir kız arkadaşım olmuştu.
Çok fedakar ve vefakar idi..
Çok zor değil ama bizim insanın kanı bozuldu haliyle tüm organları duyguları da sorun yaşıyor... Ve iyiyi bulmuşken daha iyisini aramayı seçiyor çoğu ve güzel ilişki yaşayacağı insanı başkasına hediye ediyor kendi elleriyle üzerek
Yabancıdan ziyade insani duygusu olan birini bulmak önemli.
İnsan özeniyor
Cevap
43Cevap
Selam gadası 🙃
İnsan sevdiğine karşı nazik ve saygılı olduktan sonra her şey mümkün olabilir.
Elbette nazik olmayı severim
Çünkü aşkı biliyorlar. egolu değiller. türk kızı parya, türk erkeği gibi vücudu düşkün değiller
Kadın ile erkeğin hak ve özgürlüklerinin eşit olduğu, küçük yaştan itibaren karşı cinsle sosyalleşebildiği, birbirlerini tanıyabildikleri ülkeler için normal olan durum. Gelişmiş toplumlarda özel ilişkiler de, iş ve ticaret ilişkileri de, sosyal ilişkiler de karşılıklı güvene ve dürüstlüğe dayanır, ağızdan çıkan söz doğru kabul edilir. Bizde ise insanlar birbirlerine karşı dürüst olmak yerine arkadan iş çevirmeyi marifet zannederler. Bu da gelişmiş toplumlarda aşk ilişkilerinin daha güzel, dalgasız sularda yaşanmasının bir başka nedeni. Gelişmiş toplumlar ile Türkiye'yi kadın ile erkeğin sosyal rolleri, statüleri, hak ve görevleri yönünden incelersen farklılıkları görürsün.
Bilmem ki olur mu? 🤔
Hakkımda duyduğum, bir kadın tarafından söylenmiş en tatlı söz bu olabilir...
Olduklari gibi kabul ediyolar ceplerindeki paraya gore insan secmiyolar. Egoist değiller. Insanlar çünkü. Bizim ulkemizdeki gibi once ev araba sorgulamak yerine o insanla gecinebilirmiyim diyd bakiyolar. Sarilmayi birbirlerini anlamayi destek olmayi ısteklerine onem vermeyi herseyden onemlisi de kisinin kendisini seviyolar kafalarinsa oturttuklari insani degil.
çünkü ekonomi kötü değil ve kolay para kazanıyorlar emeğinin karşılığını alıyorlar
Bir elin parmakları kadardır. Benim tanıdığım yabancılar hiçte böyle değil sanki.
. Benim gibi bakamazlar, benim gibi göremezler, gözlerim kapalı iken nefesinden tanırım ben , tikirtisindan tanırım ben, bla bla bla...
Bunu tahmin etmek çok ta zor bişey degil
Çünkü paraya, tipe, mevkiye değilde gerçekten aşka önem veriyorlar ve mutlu oluyorlar Türk kızlarının nerdeyse hepsi (arada iyileri var tenzih ederim) paraya tipe önem verdiği için o sevgiyi elde edemiyor, o mevkiye tipe sahip erkeklerde genelde bad boy oluyor sonra tüm erkekler aynı muhabbeti dönüyor. gözlemlerim bu benim, onun için yabancı bir kız buldum kalan yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim Allah kurtarsın
Çünkü açıklar görüşlerinden ve herkes birer birey birbirlerinden menfaatleri, çıkarlar yok. Kendilerini olmadıkları gibi tanıtıp çıkar sağlamak peşinde değiller. Dertleri aşk ve sevmek. Elalem ne kulp takar diye yapamıyorlar, dürüstler.
Yabancılarda sadece şöyle bir şey var sevdikleri kişiye karşı sevgilerini saygılarını çok güzel bir şekilde gösterebiliyorlar ifade edebiliyorlar. Bir tanıdığımın eşi Ukraynalı yalnız burada o kadar sene yaşadıktan sonra benim ülkem Türkiye diyor kendini Türk gibi hissediyor çok da güzel adapte olduğunu görüyorum Tabii ilk zamanlarda dil sıkıntısı yaşadı ama onu kısa süre içerisinde çözdü
kadına bak ya bende istiyorum bu adam gibi hörmetler efendim hatta leb dediğimde canın leblebi mi çekti hadi kalk o hâlde çoruma gidiyoruz karıcım desin 🤪😂😂😂😂
Ne şanslı insanlar var şu hayatta
O da bunu sadece Kevin mi yapıyor sanıyor. Bi süre sonra çiftler konuşmadan beden diliyle anlaşıyorlar ya da canı ne zaman neyi ister biliyor oluyorsun. Ekstrem bişe değil
her şey bu kadar iyi güzel de bu ünlülere niye karı koca dayanmıyor her biri 1-2 yıl evli kalıp boşanıyor. Bunlar sadece dışa yansıyan bence.
Bunun için alfalık gerekiyor , türkiyedede böyle aşklar olsada maalesef ilişkilerin çoğu sadece lafta çevremdeki ve gördüğüm çoğu erkek kadın ruhundan anlamıyor anladığını zannediyor böyle olunca sade sıradan saçma bir ilişki oluyor
kevin yok kerim var.

(temsili)
Aslında biz Türkler de güzel seviyoruz fakat günlük yaşadığımız olayları Özel hayatımıza yansıtıyoruz Bu da bizim Aşkımızı ve sevgimizi etkiliyor Bir de ekonomik durum var tabii
Bu adam futbol sahasında da öyle. Daha ileri uçtakiler pas için elini kaldırmadan bu pası tam istenilen yere göndermiş oluyor. O yüzden şaşırmadım 😅
Dünyanın her yerinde romantik ve nazik erkeklerde var maganda birinci sınıf ayılar da.. Burada iş kadının ne istediğini bilmek erkek diye magandayi seçerse örselenmeyi kabul ediyor demek.
Anlayış ve tahammül var sanırım.
İnsana değerin olduğu yerde aşk ve huzur olur yoksa yok.
Kevin gibi ender bulunan insan cinsinden bende isterdim.
cunku hepsi her anlamda doymus. ve bir cikar amac yok evliliklerinde gercekten yuregini kisiligini sevip mutlu oluyolar olay bu.
Belki de biz öyle görüyoruz 🤔
Sanal alemde yayınlanan mutluluk video ve resimlerinin gösteriş olduğunu düşünüyorum 🙂
Valla etrafımda gördüğüm yabancılar mükemmel aşk yaşıyor gibileri ilk gördüğüm zamanlar. sonra hikâyelerini duydukça şaşırdım.. çarpık ilişkiler ve çıkarlar için birbirini idare etmekten başka bişey değil.. ve çocuklar için ve devlet yardımları vs için.. çokta aşk yaşamıyorlarmis aslinda
Bi salata için bu surat çekilmez, zaten herif acur gibi, yok yok nirhamım uzak dur
Bence bize öyle gözüküyor. Çünkü her şey bize göre daha çok serbest. Buda Erkeğin ve kadının aldatma ihtimali ve oranı daha yükseltiyordur. İlişkilerde büyük ihtimal bunlara göz yumuluyor görmezlikten görülüyor diye düşünüyorum.
Yabancıların bazı özellikleri var 1 yaşam şartları standart ev araba iş derdi yok 2 okuma veya. Üniversite hayatı düzenli bizim gibi sürekli kiralık. Evden eve dolaşmiyor 18. yasina kadar herşeyin yaşıyor gelecek kaygısı yok aşkı da ilk okuldan beri sevdiği kızla yaşıyor siz Türk kızları gibi daldan dala alamıyor. Parası olsada olmasada seviyor fark bu.
Çünkü hayatı relax yaşıyorlar stres yok para sıkıntısı yok kadın dırdırı ya da gereksiz erkek kıskançlıkları yok :)
Yabancılar sınıf farkı gibi saçma şeyler uydurmuyor herkes eşit davranıyor birbirlerine. Para içinde evlenmiyorlar. Bizde bunların tam tersi.
Te bunalımı olmadan yaşadıkları için. Bende öyleydim ama tr bozdu benide awq
Yanındaki hatun gibi olmalısın o zaman
Sence?
Ya sen?
Bunu tanımadan bilemem 😂
Unutma bende sana yabancıyım ! :)))
Espiriydi ve es geçtin.
Reis siz ruh eşisiniz galiba..
Çünkü kadınlar trip atmıyor erkekler kendini kasmıyor
Kevin ister Kâzımla evlenirsin merak etme 😂
Kazım ben
Bende merak ediyorum. Bazıları aşkı çok güzel yaşıyor..
Güzel bir aşk yaşamak lazım. Sevnrk ce sevilmek.
Arkadaşımın pyun nicki kevin de bruyne ohaa burdan geliyormuş
Aslında hepsi sadece sosyal medyadan ibaret
Real hayatta kimse mükemmel ilişki yaşamıyor
Bizim zihniyetimizle zıt kutup olduğu için güzel aşk yaşıyolar 😀
Bende bu şekil türk kadını arıyorum da bulamıyorum mümkünse de Terazi Burcu olmasin
aşk yaşamanın yabancısı yerlisi yoktur bu insanın içinden gelir
De bruyne maçta da aynı topu öyle yeri atıyor ki şaşıp kalıyorsun.
Sanırım herkes herşeyi en güzelinden en olgunundan istiyor tohumunu ekmeden bicmeden meyvenin keyfini sürmek istiyor
Fakat iş lafa gelince her başarılı erkeğin arkasında güçlü kadınlar var. Nasıl olacak?
Gözünüz kör olmasaydı yerli milli Kevın'ları görürdünüz 😃
Biz batıya benzemeye çalıştığımız için bu haldeyiz kör falan mısınız
😅 onlar selbes piyasa yaşıyor oyuzden öyle görünüyor dışardan
Kevin erkek değil bence :D
Ben senin kevinin olsam
o kevin onun sana de buryn verelim
Sevgilisi iyi bir beta erkekdir
Malum betalar kadınlarını çok düşünürler :)
Efendi tipler kadınların pek çekici bulmadıkları tipler den olanlar
Çok büyük isteklerde bulunuyorsun oyuncakçı dükkanı değil küçük bir bakkal burası :)
Öyle davranışmasını istiyorsan, eşininde ona davrandığı gibi sende eşine davranmalısın.
Düşünceli erkek işte nerdeee...
Her aşk kendine özeldir
art niyet yok o yüzden
Ağızlarının tadını biliyorlar
Çünkü onlar yaşıyor. Bizimkiler sırf kahır
Birbirlerini kısmıyorlar
Nerdeeee ilişki dediğin böyle olur
Danimarkaliyla 5 sene evli kaldim.
Bizim okuzlerde nerde o incelik
ekonomi iyi
çünkü dertleri yok
Parasal sorunları yok hersey ellerinin altında