Duman grubu, dün gece verdiği konserde ‘Senden Daha Güzel’ şarkısının AK Parti organizasyonunda kullanılmasına tepki gösterdi. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konsere binlerce kişi katıldı.

Duman grubu, dün gece verdiği konserde ‘Senden Daha Güzel’ şarkısının AK Parti organizasyonunda kullanılmasına tepki gösterdi. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konsere binlerce kişi katıldı.
Duman bazen nadir dinlerim de şarkısı yani partiye hitap etmiyor ki yani siyasetle ilgili bir kelime geçmiyor sanatçıların şarkilari her yerde dinleniliyor dinlenilmesi istemiyorsa kullanılmasını istemiyorsa yapmasın bu mesleği çok saçma tepki göstermiş
Siyasal ikna ve seçim müzikleri, Ak Parti başta olmak üzere CHP ve MHP gibi siyasal partilerin kullandığı bir kampanya aracıdır.
Halkı gerek zihni gerek kalbi açıdan kendi tesiri altında bırakmayı hedefleyen siyasal partilerin tek ve asıl amacı, kitle etkileme seçimlerdeki hedefini gerçekleştirme üzere kurulu bir propagandadır.
Duman Grubunun "Senden Daha Güzel" isimli ve grubun en sevdiğim şarkısı, partilerin sandıkta seçmen oyunu etkilemek için seçtikleri şarkılardan sadece bir tanesidir.
Bu uğurda bir çok şarkı partiler tarafından katletilmiştir.
Zaten vatandaş artık bu boş vaatlere kanmak yerine icraatta ne var ona bakmalıdır.
Dinledim ve Duman grubu zaten iktidar karşıtı görüşleri olan bir grup doğal olarak da ak partinin kendi şarkılarını kullanmalarına karşı tepki verebilirler çok normal
Bu şarkıarına bayılkıyorum
https://www.youtube.com/embed/3bfkyXtuIXkCevap
1Cevap
Evet dinlemiştim
Yani kendi şarkıları sonuçta izinsiz kullanılmasına tepki vermeleri en doğal hakları
Dava açsınlar madem yasaklasınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?