Ks de gördüğüm en komik soruydu😂 Çamur atmak için ne kadar para alıyorsunuz? Gerçekten soruyorum dalga geçmiyorum? Yok 8 köşesi varmış aynıymış. Sen topkapı sarayına hiç gittin mi? Eğer gittiysen oradaki demir işçiliklerine dikkatlice bak. Siyonizim işaretine aşırı derecede benziyor. Belkide yahudi işçiler yaptı. Eee osmanlı siyonist mi şimdi? Ne kadar para alıosun ya da ne karşılığında böyle şeler yapıosunuz bilmiyorum. Ama kendinizi rezil etmeyin. Doğru düzgün bir iş bulup ekmeğinizi kazanın. Bırakın siyasetçiler işini yapsın maşa olmayın. Sadece oy verin. O kadar
Gel sana ne iş yaptigimi göstereyim çok merak ediyorsan. İşim muhtelif. Meslegim mobilyacilik. Yardim amacli Babamin yanindayim zaman zaman. bir yandan başka iş yapiyorum dagitim işi. Boş zamanlarimda da setlere cekimlere gidiyorum. Yani epey hareketli bir hayatim var. Ara vakitlerde de gündemi takip edip sosyal medyada gereksizlere ders veriyorum :D
Siyasetle uzaktan yakından alakan bile yok. Millete soytarılık yapıp ek olarak babanın yanına sığınmışsın. Senin ne iş yaptığınıda sormadım zaten. Bilmediğin konu hakkında yorum yapma dedim. Yalakalık peşinde koşmayın artık.
Gündemi sadece yandaş medyadan ibaret sayan bir şahıs bana ders veremez o kadar bilgisi yoktur o şahısın zaten. Ben siyaset bilimi okudum üstüne master yaptım. Bazı şeylerin tvlerdeb gazetelerden öğrenilmeyeceğinin çok çok farkındayım. Alakanız olmayan konulara burnunuzu sokan sizsiniz
Aynen hakaret edenler dalga gecenler v. s edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar. Sorun degil herkes ne saniyorsa sansin. Kimseye birseyi ispat etmekle mükellef de değilim. ben birseyi savunmadim. Soru sordum sadece. Iyi parti kurulunca Fetöcüler twitleri ve destek mesajlarini arttirmiş çok bilmiş siyasetci bilimci hanim görüyorsundur herhalde. Belki gercekten tesadüftur siz iyi niyetten zarar etmezsiniz endişeye mahal yok :)
Sizin gibi düşünmeyen herkes fetöcü terorist bölücü. Sizin siyaset anlayışınız bu. Bu şekilde yönetilmez. İnsanlar bıktı artık. Farklı bir parti gelince herkes sevindi bunda neyi çekemediniz? İftira karalama kampanyaları yapıyorsunuz. Sen burdaki insanlara ve bana gereksiz dersen haddini bildiririm. önce bir tezi savunacaksan onun hakkında bilgin olsun sonra savun.
Ha bu arada başka niyetim yoktu ama karar değiştirdim. Sürekli bu meral akşenerin ipliğini pazara çikaracağim. Had bildirirmiş. Evlen de Git kocana bildir ben senin kocan değilim. Sizin gibiler normal usluptan anlamiyorsunuz. Herzaman da bòyle kibar olmam. Bu soruya mahsustu. Herkes sevinmişmiş. gidin otede sevinin Fetòculer sizi utanmadan o yellozu savunuyorlar bir de. Bu ülkeyi üç beş soysuzun maşasi olmaya adaylara birakacak degiliz. Keklikler sevinsin soysuzlar kaymagini yesin. Iki kitap okuyunca bilimci oldu ukalalar. Neyse
Senin cahilliğinle uğraşamıcam. Cahille tartışma haksız olursun diye boşuna dememişler. Anan yaşındaki kadına yelloz diyerek bana git kocana haddini bildir diyerek kadınlara verdiğiniz önem ortada. Bide kadın hakları savunucusuyuz diye ortada gezinirsiniz. Benim soyumda fetöcü yok iftiracı!!! Bir zamanlr hoca efendi diye peşinde dolanan biz değildik. Siz ona biat ederken biz sövüyorduk. Şimdi biz mi fetöcü olduk? Aaa dur ama siz kandırılırsınız. Doğru. Çok masum safsınız. Yaw bırak kardeş bak anlamadığın işle uğraşma babanla ekmeğini kazan işine gücüne bak. İstediğiniz iftirayı atın. Bu zamana kadar bu kadının bişeyini bulamadınız bundan sonrada bulamayacaksınız. Anca kuru iftiralar... çok boşsunuz
tipik chp kafası işte. siz istiyonuzki gibi bizim gibiler eskisi gibi işimize gücümüze bakalım sizin gibi kemalist kafalar da ülkeyi yönetsin müslümanlarla uğraşsın inançlarıyla uğraşsın. geçti o devirler canım benim geçti o günler. sen bırak bu işleri kaç yaşına gelmişsin öleceksin neyin peşindesin hala. zannediyorsunki meral akşener akpnin oylarını alacak bu yüzden önünü tıkamayalım. tipik chp kafası işte
Ben chpli değilim. Ancak mhpnin son yıllarda nasıl sapıttığını gördüm. Kimin kimden önce öleceğini Allah bilir önce itikatınızı ölçün sonra deyin ne diceksiniz. Gelelim asıl konuya. Sen o Mustafa Kemal Atatürke kurban ol. Senin atalarını iyi biliyoruz biz ingilizlere hizmet eden hacı hoca takımlarının artıkları. Sen beğensende beğenmesende bu ülkenin sınırlarını çizen Atatürktür attığı tırnak olamazsınız hiçbiriniz!!! Kurban olun siz ona nankörler. Bak 15 senedir silemediniz onu ve asla silemeyeceksiniz. 29 ekimde çoşkuyla kutlayacak bu millet bayramını. Sende otur osmanlı hayallerini kur. O kadar cahilsinizki sanıyorsunuzki osmanlının yıkılma sebebi Atatürk. Osmanlı kendi kendini yedi bitirdi. Müslümanların inancı diyorsun bende müslümanım biz kafir miyiz? ya da bu hükmü sen mi veriyorsun Allah yerine?
Eğer meral akşenerde yanlış yaparsa onunda yanlışını sölerim. Ben kimseyi fanatik derecesinde savunmadım sizin gibi. Çnkü herkes geçicidir. Ne padişahlar geldi geçti ne hükümetler geldi gitti. Bu kadar fanatik olacağına işine gücüne bak. Allaha bırak gerisini
evet ben fanatik derecesinde rteyi savunuyorum ve Allah ömür verdikçe de savunmaya devam edeceğim. neden biliyon mu? rte gelene kadar biz bu ülkeden çok çektik. rte bize ilaç gibi geldi. sizin islam gibi bir derdiniz olsaydı beni anlardınız o yüzden anlayamazsınız. sizin derdiniz atatürk ve ınkılapları başka bişey değil. size o ınkılaplarla mutluluklar dilerim.
Rte olmadan önce fetö yoktu deaş yoktu bu kadar şehit yoktu. Evet haklısın çok huzurluydu. Benim derdim islam değil. Çünkü şu an derdimiz din değil herkes dinini yaşıyor kimse boğazına bıçak dayamıyor ibadet ediyorsun diye. Bak fikrini neden savunduğunu sen bile bilmiyorsun açıklayamıyorsun. Neyse neye inanmak istiosan inan. Benim derdim o inkilablar ışığında ilimle bilimle uğraşmak. Dünyaya faydalı işler yapmak. Bizim derdimiz bu. İnanç değil. Bunuda siz anlayamazsınız
bütün şer odakları rte döneminde ortaya çıktı çünkü daha önce ülkenin başında şer odakları vardı zaten. başa ecevit gibi vasıfsız kuklaları koyuyorlardı istedikleri gibi at koşturuyorlardı. sizinle bizim aramızdaki fark, sizin şehit hesabı yapıyorsunuz biz vatan hesabı. sizin de birgün derdiniz vatan olursa o gün yine konuşalım.
Abim en doğuda askerlik yaptı. Derdimiz vatan olmasaydı kaçardık zaten. bir kendinizi vatansever sanıyorsunuz. Şehit hesabı tabiki yapacam. İnsan onlar insan. Tabi siz kelle dediğiniz için normaldir. Ağlayan anaların ciğer acılarını nerden bileceksiniz. Ecevitin tırnağı olamazlar kusura bakma. Hala uyuyorsunuz yazık... celladına aşık bir millet ölmeye mahkumdur.
Aslinda olmayan... hic araştırmadan yalan yanlış bilgileri dogru gibi halka sunup... onları kandırdıginda... gercekleri yüzüne carptiklari zaman, utanıyor ve özür dilemeyi biliyor musun? Yoksa eskilerin deyimi ile it utansa don giyerdi deyimi ile, utanmazin yüzüne tükürülmüşler Nisan yağmuru yağıyor deyimini karıştırıp sabah akşam 'aç karnına ' içiyor musun
Ismine vurgu yapmadim logosuna yaptim. Anladiğim kadariyla partinin kalifiye elemanlari olarak manipulasyon çalişmalarina başlamişiniz. Attiğin linki idrak edememişsin daha
Nasıl çamur atacağınızı şaşırdınız lan. Bari bişey paylaşıyorsunuz bir yerden görüp inaniyorsunuz internet elinizin altında bı bakın gerçek mi bu diye. Yazık. Net Ampül logosuna gönderme olarak güneş logosu yapılmış. Güzel de olmuş. Tarafları belli.
ben akşenerin ajan olduğunu düşünmüyorum. böyle salak birinden ajan olmaz. akşeneri kullanıyorlar. akşener de güç ve itibar tutkusuna kapılmış belki biraz iyi niyetli ama saftiriğin teki olduğunu düşünüyorum.
cikip kandirildim kandirildim diye aciklama yapan tek parti lidero var o da erdogan. kaldi ki ben de zaten aksenerci degilim yalniz insan birini suclarken az biraz ustruplu olur kayi boyundan bihaber yok vatikan su bu vs cahilce seyler. partinin ismi bile kayi boyundan yahu 😂😂😂
GALATASARAY kareografi yapar fetöcü olur, Meral Akşener bir parti kurar fetöcü olur vs vs bu işler böyle, birilerini sevmiyorsanız çamur atarsınız sonra oturur izlersiniz sizin işiniz bu çamur atmak :) akşenerci değilim ama böyle şeylere ciddi ciddi uyuz oluyorum. Biraz mantıklı şeylerle gelin karşıma Rabbim bu aklı bu mantığı boşuna vermedi kullanın biraz rica ediyorum.. Senin bu sorunu gören cahil kesim şimdi yapıştırdı fetöcü yaftasını :) utanmasanız İYİ ismine de bir çamur bulursunuz :)
Olmadığını söylemedim, olduğunu da söylemedim. Biri hakkında ne olduğunu bilmeden iftira atmayin dedim ama akıl olmadığı için anlayamadın. La olum fetö dediğimiz kalleş örgüt 15 senede gizli gizli devletin her yanına sızdı sayın Cumhurbaşkanımız dahil herkesi kandırdı bu kadar zeki bir örgütten bahsediyoruz. Şimdi bu kadar göstere göstere niye böyle şeyler yapsınlar? Ben buna dayanarak akıldan bahsettim sen ise buna anlayamacak kadar akıllı olmadığın için saçma bir cevapla karşımda bittin :) Bu yazdiklarimi da anlamayacaksın biliyorum yinede bir umut..
birini sevmiyorsanız çamur atarsınız diyorsun. çelişkilerini düzelt önce. kılıçdaroğlundan nefret ederim ama fetöcü olmadığını biliyorum. ulusalcıları sevmem. ulusalcıların fetöcü olduğunu söylüyor muyuz? sizin sorununuz, fetönün hain olduğu belli olmadan ve olduktan sonraki hallerine karşı kişilerin takındıkları tavırları gözardı etmeniz. ayrıca rteyi kandrıdığı filan yok. rtenin cemaatle yakın ilişkisi yok. siyasi konumundan ötürü yakın göründüğü alanlar ce iltifat ettiği dönemler olabilir. ama ben rtenin fetöyü sevmediğini ve işkillendiğini öteden beri biliyorum. sadece bu kadar etkin olduğuna hesap edemedi. devlet kadrolarını bu yüzden tabana açtı. amafetö tabanının devlete karşı cemaatin yanında paralel devletin yanında hizaya gireceğini hesap edemedi. eğer rte fetöyü gönülden savunsaydı ilker başbuğun yargılandığı dönemde bu durumdan rahatsız olduğunu ve birşeylerin ters gittiğini söylemezdi.
ayrıca rtenin eskiden de fetöye mesafeli olduğunu, afrika ziyaretlerinde cemaat okullarını ziyaret etmek yerine nakşibendiye bağlı kuran kurslarını ziyaret etmesini ve cemaatin bundan rahatsızlığını gördüğümden biliyorum. bişey diyeyim mi? hiçbirşey bilmiyorsunuz. o kadar diyorum.
ve rte işkillendiği dönemde cemaate karşı eli kolu bağlıydı. cemaatin 30 yıldır içerde kripto barındırdığının farkındaydı. bunu basit sebepler ortadan kaldıramazdı. büyük sebebe ihtiyacı var. dershane açılımları bunun ilk işaretiydi. kavga çıkarmak istiyordu ama mağdur görüntüsü vermek zorundaydı. burda başarılı oldu ama yetmedi. Allahın yardımına ihtiaycı vardı. istemesek de başarısız yapılan darbe, fetönün bittiğinin işaretiydi. artık tüm kozlar rtenin elindeydi ve bu kavgadan Allahın izniyle canlı çıkarak başarmıştı. neyse
Birini sevmiyorsanız çamur atarsınız dedim evet. Birinin fetöyle tek bağlantısını bile söyleyemeden onu fetöcü ilan etmek çamur atmaktan başka bişe değildir. Rte yi kandırdığı filan yok mu Rte kendisi çıkıp kaldırıldım dedi kardeş sen ne kullanıyorsun? Hep mesafeliymiş :)) Rte yine kendisi çıkıp dedi ki ne istediniz de vermedik? Diye bu zamanında baya mesafeli olduklarını gösteriyor aynen :) Sen bunları söyleyip gerçekleri görmezden geldikten sonra ben sana ne anlatsam boş. Biz boşa konuşuyoruz sen bu şekilde gerçekleri görmezden gelirsen bir yere varamayız zaten. Rte nin doğru olduğu çok yer var ki bazı konularda ona hak veririm ve saygı duyarım kendisine. Ama sizin gibi kendisinin bile itiraf ettiği bazı şeyleri görmezden gelmeniz canımı sıkıyor. Ben mhp liyim ama devlet bahçelinin yanlış yaptığı şeyleri görmezden gelmiyorum onları görmezden gelerek eleştirmeyerek bir yere varamam çünkü. Bunu öğrenmelisiniz ama nerdee.
Dedigim gibi boşa konuşuyoruz ben burda sabaha kadar konuşsam boş birbirimizi hicbir türlü ikna edemeyiz. Çünkü Sen gercekleri görmek istemiyorsun, ben objektif bakıyorum.
sen objektif olabilirsin evet ama ben tarafım. devletimin tarafındayım. bu hainlerin rteye karşı türlü türlü işgüzarlıkları hokkabazlıklarını iftira kampanyalarını ihanetlerini yıllarca sineye çektik. millet saf saf inandıkca biz rteye bağlandık. rte diğerlerinden farklıydı. 100 hareketi varsa 99 u tam benim istediğim gibiydi. ama bu ülkenin nankör kitlesi o bir taneyi büyüteçle gösterip büyük görünmesini sağladıkca bağlılığımız arttı. etkiye tepki oldu. elbet hatalı gördüğüm tarafları var. ama pusuda bekleyen istismarcı hokkabazlar bundan nemalanmasın diye görmezden geldik gelmeye de devam edeceğiz. bu ülkeye hizmet etmeye çalışan bağımsızlık güdümünde hareket eden kimse yok ettiler. ama rtede başarılı olamadılar. ve onu ölene kadar da yalnız bırakmayacağız. evet birbirimizi ikna edemeyiz. ama en azından iyi niyetini gördüm bu da yeter. sağlıcakla kal.
Bende devletimden yanayım rte ve feto beraberlerken de fetoya karşıydım, şimdi zaten karşıyım. Görmezden gelmenin yararından çok zararı olur bu ülkeye. Hepimiz insanız sonuçta hatalarımızdan ders çıkarmadan gelişemeyiz ve bu ülkeye faydalı olamayız. Buna rte de dahil bahceli de dahil kılıçdaroğlu da dahil tabiki. Birine inanıyor güveniyor olabilirsin ama bu onu elestirmeyecegin yanlışına yanlis demeyecegin anlamina gelmiyor. Benim bahçelinin yanlışlarını görmezden gelmedigim gibi. Çünkü gormezden gelerek onu hatalarından dönderemeyiz aksine o hatalari daha çok yapmasini sağlarız. Tabi herkesin fikrine saygım var senin fikirlerine de olduğu gibi. Sende sağlıcakla kal.
Oha güneş yoksa hristyanların mı güneşi yasaklamalıyız hatta dünyanın dönmeside durmalıyız biz karanlık tarafta kalmalıyız güneş görünmesin çünkü vatikanın sembolüymüş AHAHAHAHAHAHAHAHA
Bugün sabah bu haberi okudum evet. Logosu değil ismiyle ilgili diye hatirliyorum ama. Belki gercekten öyledir de işin içinde fetö olunca logo ve güneş simgesinin başka örnekleri de var. Meral akşenerin fetö ile bağlantisi olmadigini sen söyleme bari Allah aşkina ya
En İyi Cevaplar