Kendall Jenner herkesi sollamış bence 🎃
Kylie Jenner
Hailey Bieber
Miranda Kerr
Paris Hilton
Kendall Jenner
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendall Jenner herkesi sollamış bence 🎃
Çiçekli olan çok hoş üsteki de güzel ama üst kostümün ucundaki detay inek memesinden süt çıkmasına benzettim onun dışında pars fena değil fakat cadılar bayramı ile bir alaka bulamadım cadılar bayramı kostümü dediğini böyle olmaz rastgele olmuş bu
Cevap
66Cevap
Paris Hilton bence.
Cadılar bayramı kostumunden çok parodi p*rno kostümü gibi olmuş lea bunlar
Ahh be miranda bir gün seninle bir kasaba evinde beraber uyansak ve sarıla sarıla otursak birlikte kahvemizi içsek sen kitap okusan bize bende saatlerce seni izlesem işte tam o anda benim kedi beni kaldırır rüya biter 😂😂
Böyle cadılar bayramına gitmesine gidersin de geri gelemezsin 😂😂Bunlarin kostümleri cadılar bayramı konseptine uygun degilki daha çok erotik bir kombin konseptine uygun olmuş 😂😂😂
Hiç biri çünkü hiçbirinin cadılıkla alakası yok. Hele ki Hailey Bieber daha da aşko kuşko olmuş 😂😂 aşko kuşko bayramı olsa onu seçerdim
Kostümlü seks partisi varmış da ona gideceklermiş gibi olmuş daha çok. Bu nasıl cadılar bayramı yav
Amaç konseptse eğer bence en uygun Miranda Kerr'in kostümü diğerlerinin köstümlerinin pek konseptle alakası var gibi gelmedi.
Cadılar Bayramımı yoksa oyuşpular bayramımı bilemedim.
Miranda hariç hiç birini beğenmedim
Hailey Bieber ve Paris Hilton muydu neydi o ikisininkini çok beğendim özellikle Hailey Bieber çok tatlı olmuş.
Miranda Kerr benim en sevdiğim karakterlerden Cat woman kostümü tercih etmiş.. O yüzden en beğendiğim o tabi ki.. Keyifli günler..
Cadılar diyince daha çok kötü ve karamasar kostumler var ama bu kostüm çok hoş olmuş.
Paris Hilton bayagi hos olmus. Kostumu falan cok guzel olmus
Kylie giydiği her kostüme baya uğraşmış. Onunkilerini hepsi çok iyiydi ya
Paris hilton eskidendi yaşlandı 😄
Miranda Kerr muhteşem ya karının fiziği de çok iyi
Paris hilton der geçerim çok iyi ya ama tatlı olmamış anime kızı gibi tatlı olabilirdi
Solucana dönen bir kadın vardı.
Bence onuda koymalıydın buraya. Oyum ona
Hailey çok hos olmus. Ama diğerlerini begenmedim...
Miranda veya Hailey (isimlerini doğru mu yazdım bilmiyorum)
miranda kerr elbette harika duruyor kedi kadın kostümü
kardashian ve jennerlar hiçbir şekilde konsepte uygun giyinmiyorlar
xxxparodi film kostümü sanki pek bi fantazikli
Hepsi çok kötü. Sadece Hailey Bieber'ın kostümü idare eder..
hepsi birbirinden çirkin az kalsın kusacaktım
Miranda Kerr çok vücudunun hiç bir bolgesini ve tenini göstermemesine çok Seksi görünüyor.
Cadılar Bayramı saçmalığına inanmam ama Paris Hilton diyorum
Kylie Jenner bence çok iyi olmuş :D
Tam bir cadı olmuş afet...
Bu köstümlerin cadılar bayramı ile uzaktan ve yakından hiç bir alakası yok..
Bu kostümler olsa olsa, seksiler Bayramı kostümü olurdu.😄
İçlerinde en vamp ve en iyi görünen ünlü Kylie Jenner tabi ki..
Hepsi çok kötü ama kylie'yi mistress of darkness seçiminden dolayı tebrik edebilirim orijinalinin yanından geçememiş olsa da
Hicc biri guzel olmamis one oyle ciril ciplak gibii. Tamam bunlar dinsiz imansizlar. Ama bu nee yaaaa😭😭😭
Yani aslinda bizde o kültürün elemanlariyiz Anadolu kültürü çöp Batı kültürünü yıllardır sahipleniyoruz. Niye bizim o kültüre odaklı faaliyetlerimiz yok. Cadilar Bayramı'nın ülkemizde de kutlanması lazım. Banko Paris Hilton
Kendalın kostumu güzel ama ona yakışmamış çok düz bir vücudu var ben Paris Hiltonu beğendim
Genç k1zlar Evli esini paylaşmak isteyen 4zgın Gızlar aralarana üçünçü erkealmak isteyen D@marlı çiçek t@dına bakmak istemisiniz antalya
Çok saçma bir bayram olsada Miranda Kerr öbürleri ne göre konsepte daha uygun olmuş geri kalanları bayramdan öte vücutlarını sergilemişler 👎
Cadılar kostümü mü? P rno sektörü kostümü bunlar mk boyle cadı mı olur. Silikon bebeleri
Adı üstünde cadılar bayramı kylie daha mantıklı giyinmiş. Konsepte uymuş
Kylie Jenner ile Hailey Bieber arasında kaldım
Hepsi birbirinden berbat
Kendall Jenner
Adı üstünde cadılar bayramı her biri birinden kötü
Hailey Bieber çok daha güzel ve hoş görünüyor
Hepsi çok kötü
Miranda Kerr Daş gibi garı hee
Hailey cok guzel olmus yaa
favorim kendall jenner
Hailey Bieber şahane olmuş
Hiçbiri şahane değil.
Cadılar bayramı niye var ve niye kutlanıyor?
Kylie daha iyi olmuş sanki
Hiç birisi olmamış hıh
kendall ve mıranda hala cok fena
Miranda tek atmış hepsine
Bunların neresi cadı kostümü şimdi eminmisin🙄
Hailey bieberi tek beğenen ben olmayayım nolur ya
Miranda.
Kendal Jenner en güzeli olmuş
Hepsi de çok güzel olmuş bence
Paris Hilton bence ☺️
Hepsinide üst üste koymak gerekiyor..
Onunki kayle jenır ın ki en seksi olan bence