Biraz zenginin malı züürdün çenesi gibi olmuş bu post. Herkesin kendi harcaması. O camia zaten sizler özel vaktinizi bu insanlara bakarak harcayın yapıtaşı ile kurulmuş bir oluşum, bu yazı da bunu kanıtlar nitelikte. Elalemin parası ve nasıl harcadığı sizi niye ilgilendiriyor ki? Kendi hayatlarınıza odaklanın. Sizler bakmadıkça onlar orada değiller.
küçük bir pasta kesse bunlar da güya zengin dersiniz şaşalı kestiğinde de hayatı bunlar kadar seviyor musunuz diyorsunuz ünlüsü ünsüzü beni ilgilendirmiyor herkes hayatı istediği gibi yaşar ayrıca 15binlik pasta kesebiliyorsam hayatı sevmemem için bir neden yoktur zaten kim bir pastaya 15bin verebilir?
15 bin bizler için dudak ısırtır neden fakiriz o bakımdan tabi her harcamam ve kazancım 15 bin TL üzerinde olsa da bir kereliğine 15 tl olabilir sonuçta 1 kere gelmişim neden olmasın derim ama gereksiz para harcaması yapmayı da sevmiyorum mantıklı para harcamak daha iyi hissettirir hehe
@yanlizimcokyanliz o senin basitliğin. Üstünde Atatürk'ün ve bayrağın olduğu bir şeyi tuvalet kağıdı olarak görmek bile ayrı bir karaktersizlik örneği.
Yav takmişsiz 15 bin lira pastayi verdi diye sanki kimse gereksiz harcamalar yapmiyor Starbucksda kahve almak gibi Sanatci adi üstünde gidipde pastaneden normal Pasta alacak değil ya sonra herkes bunada laf eder madem parasi var neden cimrilik yapiyor diye 🤷🏻♀️ Akil var mantik var?
Hayatı seviyorum,15 bin liralık pastayı kesmek istemiyorum istemem de, ülkemizde bu kadar aç yoksul varken o pastayı kesmek hem ayıp hem günah, hadi 5 binliralık pasta yaptırdım diyelim 10 binlirayı da Afrikaya su sebili yaptırmak için yollardım onca çocuk susuz ve açlıktan ölüyor
Soru şöyle olmalıydı ; ünlü olsaydınız sizde 15 binlik pasta keser miydiniz? O zaman net cevaplar alabilirdiniz..
Bunda abartılacak bir durum yok. O insanlar ünlü gayet normal bi durum. 15 bin o insanlar için hiç bi şey yani bende ünlü olsam bende aynısını yapardım kendimden esirgemezdim..
Ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler demişti bir Fransız soylusu ve sonunda kafalar giotinle uçmuştu; özel hayatlarında ne yaparlar bilemem lakin bu şatafatlı hayatları milletin gözüne sokmaya devam ederlerse bu işin sonu kötü olur.
Bir yanda halk ekmeği kuyruğunda ucuz ekmek sırası; diğer yanda 15 binlik pasta. Hayırlı işler.
Usta senin sınırsız paran olsa sen daha uçuk fanteziler denerdin yapma deme yapardın... Mesela 10 bin dolarlık viski ile elini yıkardın. Veya tuvalet kağıdı yerine para kullanırdın v. s
Amaç burada harcadigin para degil nekadar güçlü oldugunu önce kendine sonra başkalarına göstermek. Bunun için 100 bin doları bile feda ederdin zenginlik psikolojisi başka bir psikoloji
Kıytırık 20 kişilik pasta yaptırmak isteyince bile 400 TL istemişlerdi geçen sene. Bir de ünlü olduğu için ederinden fazla para isterler tıpkı geline yapılan makyajla normal bir insana yapılan makyaj fiyatı gibi. Merak ettim pastanın fiyatını kendileri mi söyledi?
Şimdi yine çok klasik bir cevap gelecek Sizlere belki ama.. Tahmin ediyorum kendileriyde baş başa kaldıklarında da ne kadar aptalca bir şey yaptıklarını kendilerine itiraf ediyorlardır diye düşünüyorum.
Önümüzdeki ay 2 doğum günü birden var. Bı 9 unda bir 22 sinde bakıyorum da 2 doğum günü için pasta maliyetin 1500 lira civarında olacak diyorum bu hayatı bukadar pahalı kılan her kimse mumlar la arkadaş olsun şemsiyeler ile arkadaş olsun :)
Bir pastaya bu kadar para vermeyecek kadar akıllı olduğum için kendi mi seviyorum olsa verirdin demeyin olsa da vermem gereksiz gösterişten başka bir şey değil
Günaydın, tercih meselesi o kadar çok paran varsa istediğin gibi harcarsın. Şimdi benim gibi ortamı desem dar mı desem bilemedim o kesim insanlar o tür harcama yapamaz.
Altın tozu vs olabilir dubai de Godiva da o şekilde gereksiz pahalılıkta pastalar oluyordu ne bilim bence gereksiz ama vardır bir pr hesapları ünlülerin😉✌🏻
Bize aptalca gelse de, insanların gelirine göre giderleri var. 1 milyon TL kazanan 30 bin TL yi komik rakam olarak görür
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
15bin tl yani 830€ pasta mı olur? Çok saçma, korkunç israf. Resmen çok kazanıyorlar diye bir şekilde "zengin zengin" harcamaya çalışıyorlar. Hayır bide süslü pastalar genelde tat olarak güzel olmuyor😂😂