Açılan dava yüzünden hakim karşısına çıktı. Lise mezunu olduğunu ve aylık 60 bin gelirinin olduğunu söylemiş.

Bence 60 bin TL'den fazladır. 60 bin olamaz.
Doğrudur, 60 bin normal.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Açılan dava yüzünden hakim karşısına çıktı. Lise mezunu olduğunu ve aylık 60 bin gelirinin olduğunu söylemiş.

Fazladır gibi geliyor bana. O kadar konser veriyor kadın, turnelere çıkıyor. Zaten çıktığı bir konserden belki 60 bin liradan fazla alıyordur. Net gelirim 60 bin demek istemiştir belki, bilemedim.
Hangi zengin insan, gerçek kazancını belirtip ona göre vergi veriyor ki?
Bence değil onda bir, gelirlerinin ancak yüzde birini filan resmi olarak beyan edip vergisini ödüyorlar.
Buna neden olan da bizi temsil etsin diye seçtiğimiz hırsızlardir.
Boşuna demiyorlar, her halk, hak ettiği şekilde yönetilir diye.
Devlet gariban insanları herşeye koyduğu vergilerle sömüreceğine 1 yüzüğe milyonlar verip 60.000 gelirim var diyen bu vergi kaçakçılarını sömürse adalet o zaman yerini bulur..
Doğrudur yani! Daha iki gün önce hakim karşısında aylık gelirinin 30 bin TL olduğunu söyleyen CZN Burak varken bu ülkede Gülşen 60 bin TL olarak çok bile söylemiş!!
Cevap
48Cevap
Bu aylık net geliridir olabilir diğer konser sahne vs ücretleri dahil değildir sabit geliridir
Ayrica masraflar düşüldükten sonra elinde kalanlar da olabilir malum yine cibildak çıktı sahneye diye gündem oluyor ama o cibildak kostümler deli para tutuyor estetik bakım makyaj vs vs masraflarını saymıyorum
Kağıt üstünde odur. Şirketi vardır, şirket eşinin ya da başka birinin üstünedir. Konserlerden gelen paralar gülşenin şahsi hesabına değil, şirkete gönderilir. Faturasıydı şuydu buydu gelir vergisi derken şirket kendi içinde kazancını biriktirir gülşen şirketin bir çalışanı olarak görünür aylık aldığı 60. 000 de maaşı olarak ödenir. Yani her bokun artık süzgeçi var kurcalamayı bırakın bize ne 60 70 80 😃
Şu Pisliği Hapis Cezası Verilmiyor ya Devlete aşırı kızıyorum tabi verir mi? Hiç kadın islamla İmam Hatiplilere hakaret etsin dalga geçsin dinimizi küçük düşürsun ama devlete normal gelir neden çünkü devlet de islama karşı soğuk şimdi bazıları islam diyince yallah Arabistana derler İslami Arabistan'dan ibaret sanıyorsunuz ya olmayan kafanıza yazık zavallısiniz gerçek İslami bilen zaten böyle konuşmaz bizene Gülşen senin 60 bin TL ölünce onlar da seninle gelir he
Tiktokçuların bile 50.000, 500.000 kazandığı bir dönem de, sanatçıların 60.000 alacağı fikrine ben inanmıyorum açıkçası. En az vardır aylığı 200 bin.🙂
Bence 60 bin TL'den fazladır. 60 bin olamaz.
Üstelik gezip tozlu yiyip içtiği adamları da hesaba katacak olursak 60.000 TL olmadığını hepimiz biliyoruz
yalan söylemekten ve vergi kaçırmaktan 5 yıl yatmalı zaten suçluydu
Bizim inanıp inanmamamız bi şeyi değiştirmez. Yalan söylediğini herkes biliyor. Sorun hakimin ona inanıp inanmaması.
Arkadaşlar sistem bu nesine şaşırıyorsunuz?
Bu kadından ne istiyorsunuz, anlamıyorum. Ben Gülşen'i çok beğeniyorum. Hepiniz kıskançlıktan çatlıyorsunuz. :)
Sabit geliri odur, zaten aksi kanıtlanacak olan şeyi söylemezler. Sabit 60 bindir, ek gelirleri elbette vardır
Belgelendirdiği gelir o kadar olabilir ama belgelendirmediği gelirleri Vardır muhtemelen Çünkü 60 bin liraya bu işi kimse yapmaz
Kesin daha fazladır. Yalnız kadın bu kadar para kazanmasına rağmen neden üzerine giyinecek elbise alamıyor acaba🤔 başka şeylere harcıyor demek ki..
O hakaretleri ve malum anlayışa desteğini düşünürsek 60 bin onun anca cebinde ki bozukluklar olur
Olum sahnesine 60k dan aşağı çıkmıyor normal mekan ve günlerde. Normal diyenler neyin kafasını yaşıyor. Böyle deme nedeni vergi beyanıdır.
Kazandığı parayı neden versin ki başkalarına? Çok bile söylemiş insanların kazançların göz dikiyorlar vergi için
Yanlış işaretledim değiştirme seçeneği verin bana😅
Aylık 60 bin demeside tam komedi bir konserden 100 binden fazla alıyorlar zaten 🤣
haberlerde çok şahit olduk bunlara. mahkeme neden sorar bilmem ve tabiki gerçek rakam asla söylenmez!
Ne 60i be bı sahneye çıkıyorlar saatlik 200 300bin tl
Ne abarttınız bunu da ya. İster 60 olsun ister trilyon bana kazandırdığı ne
vergiden iyi çalıyorlar kağıda yaz gerisini çantada al git
en lükse semtlerde muayenehanesi olan doktorlara inanıyor vergi dairesi.
Ya sana ne inanmazsan inanma sana mi soylemis hakime soylemis sana giren cikan ne
Zenginin malı züğürtün internet paketini zorlarmış.
60.000 TL anca onun için çerez parası olur 😄
Aylık sabit 60 bin olabilir belki de tabii onun daha ekstraları da vardır.
Evet doğru söylüyor hatta geçen paraya sıkışmış geldi bizden para istedi.
60 bin mi? Yalancıyı Reha Muhtar becersin mi Gülşen?
Böyle kazanip kazanip vergi kaciran, milletin toplumun onuru ile oynayan zenginleri vatandasliktan atacaksin, HIRSIZ bhunlar Hirsiz
Şehir şehir gezip onlarca insana konser veriyon. Kim bilir bilet fiyatları ne kadardır.
60 binden fazladır bence.
Onu bilmem de biraz yemek yemesi lazım bir deri bir kemik kalmış yaptıkları zaten umrumda bile değil
Güzel görünme çabalarından dolayı öyle.
Tabiki 60 binden fazladır. Sabit gelirinden bahsediyordur. yani +60 diyelim biz ona 🙂
Karı koca birimiz memur diğeri özel sektör biz bile 20 bin alıyoruz. Gülşene sadaka veresim geldi 😂
Uf ne guzel keske benim aylık gelirimde 60 bin olsa ya ne guzel çalışmama gerek kalmazdı uf ya uf
60 bin gösteriyordur. vergiden kaçınmak için olabilir
Tamam da bu garanti geliridir konser ve gece çıktığı işler maaşlı devamlı olmadığı için söylenmiyor.
Biri Dubai’de restoran açar 30 bin der diğeri konser konser gezer 60 bin der aleni bir vergi kaçırma devlette öylece bakar
Şu Gülşen yerine devletinizi sorgulayacak beyniniz olur bir gün inşallah
Aylik geliri O olabilir ama yilik geliri daha farkli
Çıktığı bir konserde 1 milyonun altında değil
Ülkede vergi kaçırmayan tek enayyi benim herhalde
Beyan edilen her şeye inanıyor mu mahkeme?
Haha yok külüyen yalan ama Gülşeni seviyorum
Tek bır kıyafeti 60 bınden fazla
Beni ilgilendirmez başkasının kazancı
Hakimi mahcup hissettirmemek içi demiştir.
Şuna müebbet verilsin.
60 bin değildir aşırı az
Olabilir 60 bin dolardır
Bence ancak bu kadardır
Gülşen de 60bin alıyorsa😄😄
Yav he he yalana bak biz de yedik
benimde hemen hemen yakın ama açım
İnanmıyorum, daha fazladır.
yalanmı söylucek kadın :D
O değer az bunun 5 katı dese belki
Memelerine sorup geliyorum, bir saniye.
Doğru 60.000 geliri var
Doğrudur kardeşim
Yok asgari ücret alıyo mk
Vergi kaçırmak için böyle az gösteriyorlar
Atacaksa küçük atsaydı yalanlarını. Belki yerdik.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?