Dünya yıldızı Madonna vajinasının 3 boyutlu modelini NFT olarak satışa çıkarmış. Madonna bence bizimle kafa buluyor. Alan olur mu acaba? :/

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dünya yıldızı Madonna vajinasının 3 boyutlu modelini NFT olarak satışa çıkarmış. Madonna bence bizimle kafa buluyor. Alan olur mu acaba? :/

ILU minatinin kadini cinsel obje olarak beyinlerde yer etmedisini saylamak ve bazi ahlaksizliklarinormal lestirmek adina yapilan olaylarda kullandigi bir markadir Madonna.
Satilir.. ve hatta bunun devamida gelicektir kadinin 30 sene önce yaptigi ve yadirgandigi herseyi Şu an tüm artisler yapiyor!
😔😖😵💫
Cevap
52Cevap
Olabilir bence.
Günaydın. Çıkalı aylar oldu yeni mi aklına geldi sormak? Gelirini de vakıflara bağışlayacak böyle de hayırsever kadın. Almak isteyenler için link bırakıyorum 100 dolara sahip olabilirsiniz.
https://superrare.com/0x28b19a2885b68613d89c4e38eaf5cf3849978d70/mother-of-nature-2
Alınsın diye yapıldı zaten. Boşu boşuna ya tutarsa mantığıyla yapılmaz Nft. Onun hesabı kitabı çoktan yapılmıştır. Dikkat çekmek istemişler güzelde olmuş. Nft önemli ama keşke böyle gündem olmasaydı jdsjdj
bu kadin artik ne yapacagini sasirdi belli ki cinsellikten baska one surecek kozu kalmamis zaten gecmisi de hayati da belli ilgimi cekmiyor insan namusunu ortaya koyarak para kazanir mi rezalet kisiligi ve tarzi belli bu kadinin kendisini asagilamaktan rezil etmekten kucuk dusurmekten baska bir seye yaramadigini gormuyor ya da gormek istemiyor kisiliksiz cinsellikten baska bir kozu olmayan ilgi cekmeyen biri hic bir menfaat gormuyorum muzigi de kendisi de asiri itici
daha da vahimi onursuz
kabahat bu kadina onem verip deger verip dikkatini verende yazik degersiz onursuz daha da vahimi cinsellikten para kazanan ilgi ceken herkesin kadini olmus zavalli kisiliksiz biri sadece kendisi degil onun gibi olan cok var gercekten insanlar gercek sanatciyi degerli sanatciyi secemiyor yazik gecmisi de belli tarzi da nesini begenip nesine dger verip dikkatlerin veriyorlar insanlar anlamis degilim gereksiz bos degersiz orta mali olmus bir kadin rezalet
Alan olur mu derken? Senin pek sanal alemden haberin yok. Millet giyilmis ic camasiri, vajina akintisi kokusu vs alan sal*aklar var. Bunuda cok alirlar merak etme.
İyyyyy🤥
Şu kadınlara cinsel objeliğin kendilerinden kaynaklandığını ben öğreteceğim artık. Sokarım vajinasına da NFT'sine de.
B*k etmeye meraklı bu kadın milleti.
Çoktan yok olup gitmiş, rezil bir kadının, köşesine çekilmek yerine, hala pisiğini dünyaya saçtığı saçma sapan bir atraksiyon.
soyununca butun kadınlar aynıdır sözu aklıma geldı vardır öyle alacak manyaklar kardesım parası bol olan cokxd
Herkesin kendisini hayal edip şey yapması mı? Bu ne rahatlık anlamıyorum. Biliyor musunuz? Bence artık bir şeylere anlam yüklememeliyiz...
Büyük bir balon şişirip sonra o balonu patlatın. İşte madonnanın vajinasının görüntüsü tam olarak bu şekilde 😄😄😄
Bence alay ediyorlar.
Ahahhss orayı yıkarlarr bile 😄😄
Madonna yine yolunda
Kültürel fark bu bizim toplumumuzda yanlış onlarda değil
Ahaha aaaa
İnanamıyorum... Oyyy çok acayip
Paraya sıkışmıştır!, bugün 3 boyutlu olanını, yarın doğrudan vajinasını satar. ☺️
Yaşlandık güzel olmaz ki hiç. Pörsümüş elma gibi olmuştur şimdi kukusu.
Çağırsa bugün koşa koşa gidersin ya
@Canımbennnremmnurr yok daha ne. Kafayı mı yedim. İğrenç
Tabi canım 😄😄
@Canımbennnremmnurr Hülya Avşar a bile olmaz artık
Harbiden ama 65 yasinda falan var biraz haklısın. Ama Madonna bu kacirmazdin bence dhdjjdjddk
@Canımbennnremmnurr valla 50 yaşında kadınla birlikte oldum. O bile fenaydı. Belli yaştan sonrası gereksiz 😁
Oha mk millet sadece evli olduğu insanlarla birlikte oluyo siz maşallah sjsjsj
@Canımbennnremmnurr 🤣 bazen heyecan lazım
İyice pert olmadan önce can çekişen son halini ölümsüzleştirmek istemiş sanırım mado şuşusunun...
Şişme kadın alan maddonanın 3 boyutlu şeyiyle neler yapmaz 😂
öyle garip şeylere öyle meblalar yatırılıyorki madonnanın anı bunların yanında hiç bişey
Haber doğru diye biliyorum ayrıca alan da olur kesin yani
Altından sanki diye bir deyim vardı ne olur gerçekleşmesin.
1980 li yıllarda olsak olurdu da. şimdi kurak topraklara dönmüştür be.
Oww, ulen para varsa ben direk benim ufaklığı 4. boyuta taşırım :D :D :D
Şu doğa anadan esinlenerek oluşturduğu koleksiyon jshdhfhhfd her şeyi NFT yapıyorlar dkdjdfj
Bizim ofistekilerde pipilerini fotokopi makinasına koyup çıktı alıyorlardı 🤪
Yo artık. Ciddi olamazsın
Sen ve hayal dünyan, :))
yaşlandı artık orjinali para etmiyor demekki
Bu bilgiye nasıl eriştiğini bilmek istemiyorum. Hayır hayır hayır
Üç boyutlusunu bile istemem. Ben çıtır severim🙂
Bir tek onda var yaa.. ha birde altın kaplamadır muhtemelen..
😂Ahı gitmiş vahı kalmış ondandır
Antika diye satiyorsa demek. dd
Bu eskı haber değlmi
Link atar mısın 😅
İşleri güçleri anca böyle b. oklar yemek
Dünya turu atmaya gerek yok o halde 😂
Alacak birçok kişiyi tanıyorum
Alan bi zengin canım bulunur
Nft de sağlam para var ya
vajina güzel şeyler gelsin başına ;)
Alan ne yapacak onunla 🤣
Kafa buluyor tabi o ne öyle 😂
Değerli bişey sonuçta
Sapıklık almış başını gidiyor, sonumuz hayrolsun!
ne veriyorlarsa 2 katı
Bunaklığın ve akıl noksanlığına işaret...
canlısı beş para etmiyor
uygun fiyata olsa alıcısı çok olur :)
Niye kendi para etmiyor mu ki
Kadınlığı kullanarak prim kasmak moda oldu 😁
Bu eski bir haber dostum alsjxj
Kaç yaşına geldi kudurdu
Bakalım vulvasıyla ne kadar kazanacak
Alan çıkar mutlaka
Benimde var nft 5 boyutlu 😂😂😂😂
Osuruğunu satanlar bile var beh sjdj
Yeteneği körelince ne yapsın
Güzel bisey yapmış kadın
Kesin olur
İğrenç mk.
Kadın altın penis ödülüne koşuyor
Enayi avına çıkmış 10 TL BİLE vermem ben.
Dert tasa yoj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?