Magazin Burcu Özberk'i nasıl buluyorsunuz? Kaannn0 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Burcu Özberk'i hem güzellik olarak hemde oyunculuk olarak nasıl buluyorsunuz? Ben şahsen eskiden güzel bulmuyordum ama son bir kaç sene çok çekici ve güzel gelmeye başladı. Sizin yorumlarınız nasıl? Burcu Özberk'i nasıl buluyorsunuz? Cevapla Oyun Soruları Yorum Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Oyunculuğu güzel 0 0 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Aile kızı rollerine daha yakisiyor. Diğer rollerde begenmiyorum 1 0 Yorumla
çıbanınBaşıSEFO Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Meme estetiği gibi estetikler olduğundan tabi guzel gelır. Kı cımdaki kıl gibi ama 0 3 Yorumla murattiii +1 yıl Meme estetiği mi yaptırmış? Yorumla çıbanınBaşıSEFO +1 yıl Güneşin kızlarındayken fındık kadardı sımdı buyuk portakal kadar? Beyni olan anlar gerisini Yorumla murattiii +1 yıl Hatırlamıyorum o dizide ki halini Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sempatik bir cekiciligi var 1 2 Yorumla Kaannn0 +1 yıl Güzelliği çekiyor beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yani olabilir Yorumla
gardropfuat83 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 3 ay Kendisini şahsen tanıdığım için egosuz biridir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Oyunculuğu güzel
Aile kızı rollerine daha yakisiyor. Diğer rollerde begenmiyorum
Meme estetiği gibi estetikler olduğundan tabi guzel gelır. Kı cımdaki kıl gibi ama
Meme estetiği mi yaptırmış?
Güneşin kızlarındayken fındık kadardı sımdı buyuk portakal kadar? Beyni olan anlar gerisini
Hatırlamıyorum o dizide ki halini
Sempatik bir cekiciligi var
Güzelliği çekiyor beni
yani olabilir
bayan göğüs çok güzel kadın
Kendisini şahsen tanıdığım için egosuz biridir.