Beyazit Öztürk tam olarak nereli?

Ben Beyaz`ı Bursalı zannederdim, çünkü ne zaman biri onun programına telefonla felan bağlansa ve o bağlanan kişi bursa`dan ararsa Beyaz hep Bursa`ya selam gönderir, ve `Bursanın neresindensiniz?` diye sorar, ve genelde telefondakilerde `Biliyorum beyaz bey sizde bursalısınız` dediklerinde Beyaz`da hep gülümser. Bir magazin programında da `Ünlüler nereli` diye bir köşe vardı, ve orada `Ata Demirer, Hande Ataizi, ve Beyazıt Öztürk`te Bursalı ünlülerimizden` demişlerdi. ama ben Beyazın kendi ağzından hiç `Ben Bursalıyım` dediğini duymadım. Hatta bir kaç ay önce programına Rafet El Roman katıldığında Beyaz bir konu ile ilgili `Biz iki muhacir kendi aramızda anlaşıyoruz` demişti kendisi ve Rafet El Roman hakkında. Muhacir olduğuna göre Bursalıdır diye düşündüm ben, üstelik Bursanın heryerini biliyor. Ama dün geceki programda Artvinden biri bağlandı ve Beyaz `Çok dua ettim inşallağ siz bağlanabilirsiniz diye, memleketim ya, siz neresindensiniz, bende Artvinliyim, baba tarafından` demişti, o halde annesi mi Bursalı? Çünkü programına Bursalı bir ünlü katıldığı zaman hemen o şehir hakkındada konuşuyorlar. Beyaz tam olarak nereli bilen var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Beyazit Öztürk tam olarak nereli?