Merve Bologur'un nikah şahidi olan Aslı Hünel, düğünde geline 10 tam altın taktı. Sizin düğününüzde kankanız dostunuz size ne takardı?

Merve Bologur'un nikah şahidi olan Aslı Hünel, düğünde geline 10 tam altın taktı. Sizin düğününüzde kankanız dostunuz size ne takardı?

Görgüye gel. Şu altın merakını çözemedim gitti. İlk insanlık başka gezegenden gelen varlıkların “altın biriktirin dünya yok olacağı zamanla sizi biriktirdiğiniz altınlar sayesinde kurtaracağız. Ara ara gelir alırız” diye bir gitmişler o günden bugüne korkudan altın biriktirilir, bir kıymet verilir olmuş. Şu hikayeyi duyduğum da şaşkınlıkla dinlemiştim!
Cevap
15Cevap
Evlenecek olsam çeyrek takardı muhtemelen
Bizim için yeterli zaten orta halli düğünü 👰♀️👰♀️
Düğün yapmayı düşünmüyorum
Kız isterse düğün yapalım derse?
O zaman yaparım
Bende ki bu kısmet oldukça bana olsa olsa borç takılır
Şu an çalışmıyorum. Sadece düğününe giderim, tebrik ederim. O kadar. Çalışmıyorsa o da düğünüme gelip bir şey takmazsa olur. Para için kanka olmuyorum.
Ayağıma çelme takardı yüksek olasılıkla eşime kanca takmasında ayağıma çelme taksın
Haydaaaaa kankanız demiştim çok farklı bir bakış açısı. Sizi aşırı kıskanç gördüm
Yok ondan değil kıskançlıkla alakası yok yani benim kankam olamaz, bu bir bakış açısı değil yaşanmış tecrübe, kime candostum dediysem her kardeşim diyen sırtımdan vurdu arkamdan iş çevirdi o yüzden
Senin için yakalım bari bu gece
Yakalım anasını satıyım
Maddi olarak bayağı külfetli birtakım eser var. Kim evlenirse para toplayıp ondan alırız biz arkadaşlarla.🌿
Gelsin yeter takı merasimini aşırı saçma bir gösteriş meraklılığı ve cahillik olarak görüyorum.
Aslı Hünel çok tatlı, nazik düşünceli bir kadın kendine yakışanı yapmış. Helal olsun.
Altın takarlar diye düşünüyorum ama bu ekonomik şartlarda gelebilirlerse çok iyi. 😃
Düğünsüz evlendim
Erkek adam kendine bişey taktırmaz
Evlensin de 10 altın 20 altın ona kurban olsun yeterki evlensin😅
Bi
halt takmaz önce aç karnını doyursun
Bu gidişle hiçbirsey sanırım.
1 TL elime tutuştururdu 😂
3ün1ini olur herhalde
Altını gectim gelmesi bile yeter
benim böyle zengin bi kankam yok
Biz düğün yapsak para isterler a..
Vay be millet ne takıyor 😒