Merhaba herkese.. 🌺

İdo Tatlıses eşine sevgisini göstermek için gerçekten farklı bir şey yapmış ki; ne yalan söyleyeyim haberi okuyunca çok hoşuma gitti ve en azından farklı geldi. Şahsen farklı şeyler çok dikkatimi çeker.
Kendisi eşinin doğum tarihini tam sırasıyla telefon numarası olarak almak istemiş. Ancak uzun zaman araştırmış sada aktif kullanan bir kişiye yıllar sonra ulaşmış. Önünde bir rakam farklı olarak eşi Yasemin hanımın doğum tarihinin olduğu numarayı kullanan kişiyi bulmuş. Ona bu numarayı satın aşk için tam 200 bin TL ödemiş.. 🤔

Aslında bunu düşünüp araştırması bile bence hoş bir davranış. Ee birde parası olunca o kadar parayı verip o numarayı alabilmesi de zengin olmanın sonucu..
Soruya geleceğim birazdan ama aynı İdo, eşinin doğum gününü 24 Ocak ta Instagram dan harika bir Nazım Hikmet dörtlüğüyle kutlamış. Favorim bu dörtlük; 👇👇👇

Simdi soruya gelirsem ve ilk yanıtı verecek olursam;
İdo'nun bu hareketinden yola çıkarsak, senin doğum tarihin nasıl bir numara olurdu?
12 / 03 /1993... Ben doğum günüm. Başında herhangi iki rakamla anlam bulan bu numara acaba kimde var.. Araştırıcam.. 🤔😊
#funda ☎️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer