Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 879 cevap paylaştı.
2 ayAkrep evet su elemti de düşmanı kova değildir 🥳
10 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u 2 ayEvet olur. burcu da sen bul kadim bilgilerinle
114 Yorumla
Boğa2 ayAbartma onu nasıl bileyim
u 2 ayYapacak bir şey yok.
Boğa2 ayO zaman yok sana yorum 🤷🏻♀️
u 2 ay
Boğa2 ay🥹🥹🥹 ay ve gün söyle
Boğa2 ayDur geçen doğum günündü bulucam 😌
u 2 ay3 Nisan :D
Boğa2 ayEvet buldum zaten 🥹😌
u 2 ay🥺😌
Boğa2 aySenin yüzünden güncele yazmışım 🥹😄
u 2 ay:D
Boğa2 ay(3 Nisan Koç erkekleri; Yüz hatları keskindir. Sert ve cüretli bakışları vardır. Omuzları geniş, bünyeleri sağlamdır. Haklarında çok dedikodu yapılır. Düşmanlarının çoğu kadındır. Akrabalarından olan bir kadınla münakaşa veya kavga etme tehlikesi vardır. Çok zahmet çekerler.)
Kendimden bir şey katmadım. 🤔🥹
u 2 ayEvet çok doğru 🙏 :)
Boğa2 ayAy gerçekten mi
2 ayDoğum gününü ve burcunu paylaşır mısın? O zaman sana birkaç ilginç bilgiyle yardımcı olabilirim.
00 Yorumla03 01 eline sağlık
14 Yorumla
Boğa2 ay(3 Ocak Oğlak erkekleri; Öfkeleri şiddetlidir. Sık sık bağırıp çağırırlar. İzzeti nefis sahibidirler. Fikirleri keskin olup, akıllıdırlar. Bu vasıfta doğanların mevki sahibi birinin kızıyla evlenmeleri muhtemeldir. Nazara uğramaları ve suda boğulma tehlikeleri vardır. Fakat akıbetleri iyidir. Yemeklerine son derece dikkat etmeleri gerekir. Ağır yiyeceklerden sakınmalarında ve çok su içmelerinde fayda vardır.)
2 ayVer hadi bakim aslan burcuyum
16 Yorumla
Oğlak2 ay25 07
Boğa2 ay(25 Temmuz Aslan erkekleri; cemiyet hayatında veya ticarette başarılı olabilirler. Her giriştikleri işte mutlaka muvaffak olurlar. Kızdıkları zaman intikam almak isterler. Tedbirli ve kabiliyetlidirler. Çok severler, sadık ve sebatkardırlar. Akıllarıyla hareket ederler. Bazen çok mağrur ve ihtiraslı olurlar. Kalp ve sırt ağrılarından şikayet ederler.)
Kendimden bir şey katmadım.
Oğlak2 ayBirçogu dogru hani sen yorumlayacaktın
Oğlak2 ayAyriyeten profilin güzelmiş
- Astroloji & Burçlar konusunda 479 cevap paylaştı.
u 2 ayKoç , yükselen akrep, ay Burcu kova. 🎈
16 Yorumla
u Akrep2 ay1 Nisan 🙂
Boğa2 ay(1 Nisan Koç kadını; güler yüzlü, akıllı, anlayışlı ve sevimli olup çok çabuk kızan ve çok çabuk barışan bir mizaca sahiptirler. İnatçıdırlar, laflarını sakınmazlar. Endamları güzeldir. Gözleri cazibelidir. Yüzlerinde çiçek veya çil izi vardır. Karınlarında bir işaret ve göğüslerinde de ben bulunur. Yalan söylemezler ve söyleyen kişileri de sevmezler.)
u Akrep2 ayMuhteşem anlatım teşekkürler ne eksik ne fazla aynen öyleyim. 🙂❤🙏🏻
u Akrep2 ayHer zaman mutlu ol 💓🌸
2 ayOlur, Mayıs 1 burcum Boğa
14 Yorumla
Boğa2 ay1 Mayıs Boğa kadınları; güler yüzlü, orta boylu, iri vücutlu olurlar. Az konuşurlar, sevimlidirler. Gezmeyi severler. Yüzlerinde bir ben veya bir alâmet vardır. Zariftirler. Bakışları insanın ruhunun derinlerine tesir edecek kadar tatlı ve tesirlidir. Çok çabuk kızar ve çok çabuk barışırlar.)
Kendimden bir şey katmadım. ☺️
Boğa2 ayUzunum ya ben dkdkdk aa ben doğru bakk ve doğru diğerleri aaaaağğğ
Boğa2 ay💃 💃
Bende rica edebilir miyim
14 Yorumla
Boğa2 ay17 Temmuz yengeç erkekleri; Tam manasıyla Ay'ın tesiri altındadır. Sarı ve kırmızıya çalar beyaz tenli, ince dudaklı, güzel çehreli, orta boylu olurlar. Kız ve erkek çocukları olur. Annelerinin sütünden başka bir kadının sütünü emme ihtimalleri vardır. Herkes tarafından kıskanılır. Şöhret sahibi ve zengin olabilirler.)
Astroloji & Burçlar konusunda 326 cevap paylaştı. Mayıs 18, 2001.
112 Yorumla
2 ayEvet zahmet olmaz ise. 1 Mart 92
12 Yorumla
Balık2 ayGüzel yazmışsınız ama maalesef bu yaşıma kadar hiç kimse sevmedi 💔😔
1 aydusmanim aslanmis bilmiyodum bak
10 Yorumla
2 ayDevir çok değişti
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 524 cevap paylaştı.
2 ayAslan 🙂
15 Yorumla
Aslan2 ay26.07
Boğa2 ay(26 Temmuz Aslan kadınları; Mekr ve huda sahibidirler. Kızgındırlar. Hasedcileri çok olur. Sırlarını kadınlara söylemeleri iyi değildir. Başlarında bir ben olabilir. Gösterişli ve cazibelidirler. Bu vasıfta doğan kadınlar için soğuktan korku vardır. Mal mülk sahibi olurlar. Çocukları erkek olur. Sevince çok severler. Sadık ve sebatkardırlar. Burçları yengeç, akrep, balık gibi tabiatı su olanlardan sakınmaları gerekir.)
Aslan2 ayDoğrudur efendim 😇🙏🏻 (emeğine sağlık)
m 2 ayOlur
19 Yorumla
m Balık2 ayBugün 11 Nisan
Şaka şaka 15/03
Boğa2 ay(15 Mart Balık erkekleri; beyaz tenli, sarı benizli ve uzun boyludurlar. Gözleri parlaktır. Yüzlerinde çil veya bir leke vardır. Ahbapları çoktur. Geçerli bir meslek sahibi olurlar. Perşembe ve salı günleri onlar için hayırlıdır. 25 yaşına kadar zahmet ve meşakkat çekerler ama bu yaştan sonra zengin olurlar. Gezmekten hoşlanırlar. Düşmanlarının çoğu kalem erbabındandır.)
m Balık2 ayBaştan sona yanlış
m Balık2 ayHe ben yanlışım ürün hatası
m Balık2 ayEmredersin bayan
2 ay7 ocak 98
13 Yorumla
Boğa2 ay(7 Ocak Oğlak kadını; bu vasıfta doğanlar, kırmızı yanaklı, beyaz tenli, ince bedenli, orta boylu, güzel yüz ve gözlü, sarı ve gür saçlı olup, sinirli ve ateşli mizaçlıdırlar. Mevki sahibi bir aileye mensup erkekle evlenmeleri muhtemeldir. Yüzlerinde, karınlarında, kollarında veya göbekleri altında bir alamet vardır. Haklarını istemekte ve almakta hem inatçı ve hem de sebatkardırlar. Çok tatlı ve ağır yiyeceklerden sakınmalarında ve çok su içmelerinde fayda vardır.)
Boğa2 aybeyaz tenliyim ama turuncumsuyum sıcak alt tonlu denilebilir... Orta boylu kumral ve gür saçlıyım. Göz kısmında ela yeşil kahve kehribar olarak renk değiştiriyor ama şekli güzel diyemem... İnatçı olduğum söylenir... İyi gelmiyor fakat tatlı yiyecekleri bırakamıyorum... o da doğru !! Su neredeyse hiç içmiyorum yüzüme yansıyor... Sağol bir çoğu doğru 🙂💛
Akrep Burcuyum
19 Yorumla
Boğa2 ay(9 Kasım Akrep erkekleri; tabiatları hırçındır. Mazarratı severler. İrade ve tahammül kuvvetleri çoktur. Kendilerini her zaman hayata hazırlarlar ve ergeç muvaffak olurlar. Otoriterdirler, hep kendi fikirlerinin kabul edilmesini isterler. Sezgileri kuvvetli ve devamlı olup ihanete de tahammülleri yoktur.)
Akrep
14 Yorumla
Boğa2 ay(23 Ekim Terazi erkekleri; akıllı, zarif, izzeti nefis sahibi ve çalışkandırlar. Genç yaşlarda sık sık hasta olurlar. Zineti, bağ ve bahçeyi, zevk ve sefayı ararlar. Mertebesi yüksek bir zattan yardım görme ihtimalleri vardır. Herkes tarafından sevilirler. İşlerde çok acelecidirler ve akıbetleri iyidir. Nimet ve refah içinde vefat ederler.)
13 Şubat
11 Yorumla
Boğa2 ay(13 Şubat Kova kadını; pek saf, beyaz tenli, siyah saçlı, güzel yüzlü, kalınca dudaklı ve orta boyludurlar. Gözlerinin beyazı siyahından çoktur. Bu vasıfta olanlar şehveperest, tembel ve unutkandırlar. Yüzleri güleç olduğu için herkes tarafından sevilirler. İnsanların faydalanabileceği her türlü mesleği seçebilirler. Fakat sinir hastalıklarına ve melankoliye istidadlıdırlar.)
2 ay28 Ocak kova
15 Yorumla
Boğa2 ay(28 Ocak Kova kadını; vücutları ne semiz ne de zayıftır. Kırmızıya çalar beyaz tenli, iri kemikli, orta boylu, samur saçlı ve kaşlıdırlar. Siyah gözlü yuvarlak çehrelidirler. Süslenmeyi ve sefayı severler. Çok mal sahibi olurlar. Erkeklerle de eşit olmak isterler. Dostluk ve düşmanlıkları izin sürmez.)
Kova2 ayFiziki özelliklerim tutmadı hiç 😕 ama diğerleri doğru
Kova2 ayEline sağlık teşekkür ederim 🫶
2 ay17 Haziran
13 Yorumla
Boğa2 ay(17 Haziran İkizler kadınları; yüzlerinde çil, çiçek veya bir alâmet eseri vardır. Cömerttirler. Halktan uzak yaşamayı severler. Tuzlu ve soğuk şeylerden hoşlanırlar. Aklı ve tedbiri yerinde ve sohbetleri de mükemmeldir. Kendilerini beğenirler. Kırmızı, turuncu, kahverengi veya sarı renkli elbiseler giyip mizaçlarıyla ahenk içinde olurlar. Güler yüzlü olup düşmanlarına bile dargın olmazlar. İyilik ettileri kimselerden zarar ve dedikodulara maruz kalırlar.)
İkizler2 ayHepsine katılıyorum ama özellikle güler yüzlü olup düşmanıma bile dargın olmam✍🏻
9 Ağustos
15 Yorumla
Boğa2 ay(9 Ağustos Aslan kadınları; saf beyaz tenli, geniş göğüslü, güzel yüzlü, ateşli bakışlı, sarı veya kırmızıya çalar renkli saçlıdırlar. Evlilikte bahtları açıktır. Kıskançtırlar. El işlerinde maharetlidirler. Zeki ve anlayışlıdırlar. Onlara kadınlardan tehlike vardır. Kumral veya sarı tenli kadınlardan uzak durmaları çok iyi olur.)
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,1b cevap paylaştı.
m 2 ayOlur
16 Yorumla
m Yay2 ay13 yay
Boğa2 ay(13 Aralık Yay erkekleri; Zevke düşkündürler, endişe ve keder nedir bilmezler. Güler yüzlü ve konuşkandırlar. Tertipli olup, emretmeyi severler. İyilikseverdirler. Her şeyin iyi ve kötü tarafını görebilirler. Zerafet ve kibarlığa çok önem verirler. Mütedil şehvetlidirler. Fakat yine de şehvetlerinin kurbanı olurlar. Kanun, kaide, usul ve prensiplere ziyadesiyle itaat ederler vefakar olup aşkları da devamlıdır.)
m Yay2 ayAynı🙈
m Yay2 ayMüko👍
2 ayTeraziyimm
16 Yorumla
Terazi2 ay20 Ekim
Boğa2 ay(20 Ekim Terazi erkekleri; akıllı, zarif, izzet sahibi ve çalışkandırlar fakat hiçbir işte sebat etmezler. Demir bir aletle yaralanmak, yanmak yahut bir hayvan tarafından ısırılma tehlikesi vardır. Bu burçta doğanları tam manasıyla anlamak çok zordur. İyi kararlar verirlerse şan ve şöhret sahibi ve zengin olabilirler. Bir kadın yüzünden çok zarar görürler. Adil ve merhametli karar verme kabiliyetleri vardır.)
🤷🏻♀️
Terazi2 ayDoğru he hepsi
Terazi2 ayEvet
Astroloji & Burçlar konusunda 939 cevap paylaştı. 16 Haziran ♊🎈
19 Yorumla
Boğa2 ay(16 Haziran İkizler kadınları; yumuşak, parlak ve kumral saçlı, yuvarlak çehreli ve zayıf vücutlu olurlar. Emir vermekten ve tahakküm etmekten hoşlanırlar. Akıl ve tedbirleri mükemmeldir. Yüzlerinde çiçek izi, ellerinde de bir alamet bulunur. Çok çocuk düşürürler. Baş ve kalp ağrılarından şikayet ederler.)
Astroloji & Burçlar konusunda 572 cevap paylaştı. 19 Şubat . Kova.
14 Yorumla
Boğa2 ay(19 Şubat Kova erkekleri; Seyahat etmeyi severler. Çok konuşur ve sözlerini dinletirler. Sinir, melankoli ve ruh hastalıklarına istidadlıdırlar. Beyaz, mavi veya açık yeşil kıyafetler giyip ve kristal veya zafir taşlı yüzük takacak olurlarsa mizaçlarıyla tam bir ahenk içinde olurlar. Sırlarını saklayamaz ve çok zarar görürler.)
2 ayEvet Yay 9 Aralık
11 Yorumla
Boğa2 ay(9 Aralık Yay erkekleri; Yüzlerinde bir alamet veya siyah bir ben vardır. Yer değiştirmeyi ve seyahat etmeyi severler. İnatçı olup tembelliğe meyillidirler. Çok uyur ve çok unutur. Hür yaşamak isterler. Ölüm tehlikesi olarak; denizde boğulma tehlikesi vardır. )
2 ayOlur benim sansizligim ondan olabilir
16 Yorumla
İkizler2 ayBende sans yok kyuzden olabilirmii
İkizler2 ay26 nisan🥺🥺
İkizler2 aymaalesef cok sansizim bi kiz bakmiyo bana ondan mi acaba
Boğa2 ay(26 Nisan Boğa erkekleri; tatlı sözlüdürler. Şefkatli ve izzeti nefislerine çok düşkündürler. Hassas ve serinkanlı olurlar. Orta yaşlarda zahmet ve meşakkat çekerler. Akraba ve komşuları tarafından düşmanı olabilir. İyilik karşısında kötülük görebilirler. Layık olmayan kişilere karşı cekinmeleri yerinde olur. Sarışın bir kadından sakınmaları gerekir.)
İkizler2 ayHm tessekurler
2 ayEvet şöyle bakalım
13 Yorumla
Oğlak2 ay17 .
Boğa2 ay(17 Aralık Yay erkekleri; Sebatkar, temkinli, vakarlı ve izzet sahibidir. Dostlarından çok felaket görürler bir sihre uğrarlar fakat bundan kurtulurlar. Her işte talihleri yaverdir. Açık sözlü ve eşlerine sadıktır. En hayırlı eş sarışın ve kumral kadınlardır. Bilhassa deniz yolculuklarından sakınmaları gerekir.)
İkizler
17 Yorumla
Boğa2 ay(6 Haziran İkizler erkekleri; Çabuk kızarlar, hiddetleri çoktur. Gadaplı, eğlence ve zevke düşkün ve kimsenin sözünü dinlemez olurlar. Yüzlerinde hafif çiçek eseri ve göğüslerinde bir alamet vardır. Çalışmaktan zevk alırlar. Ancak başladıkları işlerin sonunu getiremezler. Sinir hastalıklarına istidadlıdırlar.)
2 ayAkrep 30 Ekim 1979
11 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 933 cevap paylaştı. Aslan 🦁
17 Yorumla
Boğa2 ay( 15 Ağustos aslan erkekleri;bu vasıfta doğanlar, subay, memur, müdür, müfettiş olarak çok iyi işçi olabilirler. Senenin talihi bu burçta olursa korku vardır. Böyle bir yılda pazartesi hastalanacak olursa vefat etmelerinden korkulur. Bu yaşlar; 7,14,28,40 yaşlarıdır. Atlatırsa 74 sene yaşayacakları söylenir.)🙂
Kova - 30 Ocak
16 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 674 cevap paylaştı. Boğa, 17 Mayıs
12 Yorumla
Boğa2 ay(17 Mayıs boğa erkekleri; sarıya çalan esmer tenli, uzun boylu, sık saç ve sakal, birinci dereceye kadar düzgün sözlü ve orta zekalı olurlar. Mal ve para biriktirmeye düşkün olurlar. Kalplerindeki duyguları açıklamayı bilmezler. Sevdikleri kadar nefret etmesini de bilirler.)
Gizli Üye(18-24)2 ayVer hadi 23.8
13 Yorumla
Boğa2 ay(23 Ağustos Aslan erkekleri; ateşli bir mizaçları vardır. Cömert ve cana yakın olup, güçlü ve kuvvetlidirler. Hiddetlendikleri zaman gözleri döner. İntikam almak isterler. Herkesi tesir altına alabilirler. İstekli, azimli ve çalışkandırlar. Mallarının bir kısmını kadınların yeme ihtimali vardır. Cemiyet veya ticaret hayatında başarılı olabilirler.)
Cevap sahibi2 ayteşekkürler
2 ayyengeç burcu
15 Yorumla
İkizler2 ay04 07 1996
Boğa2 ay(4 Temmuz Yengeç erkekleri; karın ve kollarında bir alamet vardır. Gözlerinde bir zaaf veya leke vardır. Esmer tenli ve yüzünde bir alamet olan bir adamdan sakınmaları gerekir. Bu burçta doğanlar için en hayırlı eş esmer ve sarışın kadınlardır. Devlet kapısından ve zenginlerden yana bahtları açıktır.)
İkizler2 aydoğru sende biliiyorsun. başka ne biliyorsun
2 ayKova, 28 ocak
13 Yorumla
Kova2 ay1997 doğum tarihi
Kova2 ayTeşekkürler
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Tam da şu aralar böyle mistik şeylere denk gelmeyi bekliyordum, biliyor musun? ✨📜
Ben kesinlikle isterim, hem burcuma hem doğum günüme göre ne gördüğünü merak ettim.
Balık burcuyum, 8 Mart doğumluyum.
Kitabındaki o eski bilgilerin enerjisi çok hoşuma gitti, yıldızların dostluk ve düşmanlık hallerini hep ilginç bulurum ✨♓
Hazırsan, anlat bakalım…