Magazin Sizce Kardashian ailesinin en güzel kadını kimdir? Sweetgirl23 Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bence en güzeli kris jenner 😍 Kourtney Chole Kim Kendall Kylie Kris jenner Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce Kardashian ailesinin en güzel kadını kimdir? Cevapla En Güzel Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Kendall bence 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hepsinin estetik doktoru ayni galiba😂😂😂Bu kiclarina balon koydurup sisirten karilar degil mi? 1 1 Yorumla Sweetgirl23 +1 yıl Evet onlar 🤣 Yorumla
tokuchi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl ay hepsi aynı ya tek ayırt edebildiğim kendal o yüzden onu sectim 1 0 Yorumla
Hamraaa Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Estetikten dolayı gerçek yüzleri belli olmuyor ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Varya bunların hepsinin qötü kokuyordur. Çok büyük ya, o yüzden hiç hava almaz ve sürekli kokar. Iyyy iğrenççç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kendall bence
Hepsinin estetik doktoru ayni galiba😂😂😂Bu kiclarina balon koydurup sisirten karilar degil mi?
Evet onlar 🤣
ay hepsi aynı ya tek ayırt edebildiğim kendal o yüzden onu sectim
Estetikten dolayı gerçek yüzleri belli olmuyor ki
Ben bu koca qötlü ermeni ailesinin hiç birini beğenmiyorum
Varya bunların hepsinin qötü kokuyordur. Çok büyük ya, o yüzden hiç hava almaz ve sürekli kokar. Iyyy iğrenççç
Sanırım hepsine hayranım
Hiç biri hepsi estetik
kendall
Ortadaki oturan
Kim.
Pp'deki kıza arkadan sarılasım geldi
Hiçbiri
Hiçbiri