Hadise bekar haline geri dönerek kızlık soy adını aldı. Sizce aşk tek taraflı gitmiyor mu.

Hadise bekar haline geri dönerek kızlık soy adını aldı. Sizce aşk tek taraflı gitmiyor mu.
Ölümsüz aşk istiyorsan, ölümsüze aşık ol. Gönül almayı bilmeyene, ömür emanet edilmez. Aşk, davaya benzer, cefa çekmek de şahide: Şahidin yoksa davayı kazanamazsın ki.. Sustum…. Artık gönül hakkında bir şey söylemeyeceğim… Çünkü; gönül vasıflarını saysam, aklın almaz, gönül senin düşüncene sığmaz der Mevlana.
yok len muhafazekar akepeli bir aile denk gelmiş konser az yap gıyınme cıkma baskısı olmus elemanın aılesınden kadınında karıyerı var batılı yasayan buyuyen bırı.
cekememıs muhabbetlerını adamı sıktır edıyor.
asıl suc adamda olmayacaksa ne dıye kadınla evlendın.
paralellık onemlı.
Alıştık Artık Böyle Rezaletlere Ünlüler Çocuk Oyuncağı mı? Sevgili Oluyor ayrılıyor kısa sürede Başka sevgili veya bu şekilde evleniyor sonra boşan sevgili başka Biri bu ne genişlik be çocuk oyuncağı mı? Bu beni İlgilendirmez Zaten Ne halleri varsa görsünler derim
Selam gadası 🙃
Bu ünlülerin evlilik hayatları yalandan ibarettir.
Cevap
9Cevap
Aşk olduğunu sanmıyorum ortada
geçmiş olsun ne diyelim hayat bazen en güzel şeyler istenedik şekilde bitebiliyor evlenmek nasıl doğal süreçse boşanmakta doğal br süreç kırmadan incinmeden
aşk tek tarflı gitmez tek bacakla yaşamak gibi sürünür bir kişiyi tek taraflı yorar yer bitirir
Güzel soru sormuşsun nirhamm 😊
Kısacası ünlülerin aşk yaşadığı gerçeğine pek inanmıyorum. Ve Hadise'nin bu davranışı da diğer ünlüler gibi kanıksadım. 10 kişiye değil 1 kişiye aşık olunur yahu!
sadece aşk değil dostluk arkadaşlık bile tek taraflı imkansız.
Eskiler boşa konuşmamış.
Davulun sesi uzaktan hoş gelir.
Bi hadise bi ben gülmeyiz aşkta🙂
Aşk, evet gerçekten de tek taraflı oluyor.
Aşk tek tarafli olmaz zaten
Giyimine karışan biriyle neden evlendi ki zaten
nirhammcım sen boş ver bunları canım
Tek taraflı olan hiçbir şey ilerlemez.
Sahtelerdi zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?